- 27 Ağustos 2019
- 15
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Annesin gulu
-
Sutum çok azaldı mamada çok pahalı biraz destek olsun istiyorum 4. Ayda başlayan duydum ama ne ile başlayacağımi bilmiyorumNiçin?
Ben doktor önerisiyle 5.ayda başladım. Cunku kilo alimi azdı ve mama kabul etmeyen bir bebekti. Ona ragmen tek göğsümle yetmiyor demedim emzirdim bir bucuk yasina kadar. Doktorunuza danışın lutfen.Sutum çok azaldı mamada çok pahalı biraz destek olsun istiyorum 4. Ayda başlayan duydum ama ne ile başlayacağımi bilmiyorum
Göğsümu emmiyo bi ay kalça cikikligina yatkınlık için aparat kullandı o zaman rahat ememedigi için bıraktı ememedigi için Sutum yetersiz geliyoBen doktor önerisiyle 5.ayda başladım. Cunku kilo alimi azdı ve mama kabul etmeyen bir bebekti. Ona ragmen tek göğsümle yetmiyor demedim emzirdim bir bucuk yasina kadar. Doktorunuza danışın lutfen.
Başka ne yapabilirim kiGöğsümu emmiyo bi ay kalça cikikligina yatkınlık için aparat kullandı o zaman rahat ememedigi için bıraktı ememedigi için Sutum yetersiz geliyo
Teşekkürler kontrole gittiğimde danisacagimBir cocuk doktoruna danisin. O size daha iyi bilgi verecektir. Yanlis yönlendirmek istemem.
Su an aptamil kullanıyoruz onu içer mi acaba4 ay cok erken ek gida icin bence. Bim de ve e bebekte satilan bebivita yi deneyebilirsin. 500 grami 30 tl. Hipp uretiyor onu da alman markasi. Ben bebegime kullaniyorum.
Bi sekilde o bebegin ana öğünü ya anne sutu ya da mama olmasi lazim 9 ayina kadar. Ek gida icin 5. Ayin dolmasini bekle bence.
Elimdeki paket bitsin denicem tavsiyelerin için teşekkürlerYuksek ihtimal içecektir. Mamalarin hepsinin tadi ayni zaten. Kötü :) benim kizim da hipp kullandi 5 ayina kadar baktik iyice fazlalasti yeme orani bu mamaya gectik.
En azindan bi denersin. Zaten 5. Ayini doldurduktan sonra ek gıdaya yavas yavas gecersin. Tabiki doktoruna da danistiktan sonra.
Cunku ek gida icin 4 ay biraz kucuk. Ek gidaya gectiginde bazi gidalari sindiremiyor bazilari dokunuyor. Zaman zaman kabiz oluyor vs. O yüzden ilerde bagirsak sorunlaro yasamamasi adina 9 ayina kadar ana öğün yine mama yada anne sutu olmali.
1 yaşına kadar inek sütü verilmez anne sütü debam sütü ve ek gıda , aptamilin tadı güzel çünkü anne sütüne yakın içeriği var onu tavsiye ederimElimdeki paket bitsin denicem tavsiyelerin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?