• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıda

Defneduman

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
31
6
1
26
Merhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen

Merhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen
Taneli yediği için mi kusuyor yoksa yediği herşeyi mi

kan değerlerine vs bakıldı mı?

Merhaba konunuzdan bağımsız ama 6. Ayda memeye nasıl döndürdünüz öncesinde biberonla mı besleniyordu. Bu arada ağzını kaşığa kilitliyorsa önüne koyun yiyecekleri zaten tadım yapması yeterli. 1 yaşına kadar ana besin hala anne sütü ya da formül mama zaten.

Merhaba konunuzdan bağımsız ama 6. Ayda memeye nasıl döndürdünüz öncesinde biberonla mı besleniyordu. Bu arada ağzını kaşığa kilitliyorsa önüne koyun yiyecekleri zaten tadım yapması yeterli. 1 yaşına kadar ana besin hala anne sütü ya da formül mama zatkeske
Keşke biberon tutsaydi ama hiç bir şekilde hiç bir şeyi tutmadı sadece geceleri emzirebildim uykuda gün içinde ayağımda dakikalarca sallayıp öyle emziriyirdum o da bir iki dakika altıncı ayda çok ağır girip oldu hava değişikliği sanırım memlekete gittim orda emmdi artık beni annesi olarak tanıyordu bwl de yaptım kendi yediklerini de çıkarıyor asla kaldırılıp yemiyor dört aylık olduğundan beri eliyle her şeyi itiyor ağzini koca bir insanmış gibi kapatıyor yedi aylıkken dişi çıktı şu an iki tane dişi var emekliyor da yemek falan yemiyor ama
ip parçalarını kağıt parçalarını görünce çok iştahlı bir şekilde ağzına atıyor o kadar tatlı çiğniyor ki anlatamam böyle görünce çıldırıyorum ne olur sanki yemekleri meyveleri sebzeleri öyle yese😔😔

Back
X