Bebek Beslenmesi EK GIDA

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hiskolikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.300
2.007
133
Arkadaşlar bugün tam 6 aylık olduk ek gıdaya sebze ile baslicam bugün yarım havucu haşladim yedik güzelce :) yarın ne ekleyeyim . kış sebzsi ne onerirsinz

Arkadaşlar bugün tam 6 aylık olduk ek gıdaya sebze ile baslicam bugün yarım havucu haşladim yedik güzelce :) yarın ne ekleyeyim . kış sebzsi ne onerirsinz

Yeni bişey denemek için 3 gün beklemek gerek ama ben sebzeye ( meyve ve yoğurt tan sonra ) patates havuçla başladım genelde reaksiyon olmadığından spnrasında yeni sebzeleri 3 gün arayla yeni sebzeler ekleyebilirsin
ben geçen kış kereviz brokoli karnıbahar ıspanak hepsini yediriyordum

Ayy bende bu konuyu açmak istiyordum biz daha 4 aylığız ama ben pek bi heyecanlıyımm.takipteyim canm :-)

Bilmiyorum ama genelde öyle anne sütü almadığı zaman 4.5 aylikken basliyo die duydum

4.5 aylıkken ek gıdaya başadık. Bize dr önerdi. Sadece 3 ay emzirebildim daha sonra mama ile devam ettik. İlk olarak yoğurt verdim. Evde kendim mayaladım. Dr günlük süt ile mayalayın dedi. 1 tatlı kaşığı ile başladık. 3 gün kuralı uyguladım. 2. Gıdamız patates havuç kabak çorbası oldu. Sonrada elma ve armut suyu tattırdım. Her hafta çorbaya yeni bir sebze ekledim yada olanı azalttım. Bu şekilde başlamış olduk aynı zamanda mamaya dvm ediyoruz

Limonata88 sebze çorbasından nekdar yiyor?benim kızım yarım çay bardağı zor yiyo cok mu az acaba yada zamanla artar mı?sonrasında emziryorum tabiki ondan mı az yiyo kızlar

Anne sütüne devam eden bebek nekdar içmeli çorbadan her sitede 1çay bardağı yazıyo ama benimki okdar yemiyo anne sütü aldıgı için mi?ek gıdaya başladığımızdan beri bunu merak ediyorum yardımcı olun kızlar?

Back
X