• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıdada yoğurt sonrası popoda piştiğin artması

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.973
1.809
133
34
Merhaba hanımlar oğluma 2 gündür yoğurt veriyordum uzun zamandır pişiği vardı zaten ama doktor cildi hassas diyordu 2. Gün yoğurt bverdikten sonra biraz kaka yapmıştı poposuok kötü pişik oldu fotoğraf ekleyeyim .yaşayan var mı bu durumu alerji mi acaba

Eklentiler

• IMG_9955.webp
    IMG_9955.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 17
Ya sen kesin olarak alerji doktoruna gidip test yaptırmalısın da sudokrem de mi geçirmiyor pişiğini. Normalde pişik kremi olarak ne kullanıyorsun

Ya sen kesin olarak alerji doktoruna gidip test yaptırmalısın da sudokrem de mi geçirmiyor pişiğini. Normalde pişik kremi olarak ne kullanıyorsun
Doktoruma attım travazol kullan dedi 1 hafta yoğurt verme geçince pişiği birdaha deneriz yine olursa alerjidir dedi. Alerji uzmanına girmedim henüz çünkü ilkkez böyle birşey oldu.kendi çocuk doktorum da bu söylediklerimi söyledi. Bakalım bir hafta sonra yine olursa alerjiye gideriz. Buarada biz 1 ay önce kan verdik alejri için ama hepsi negatif çıktı ama doğru sonuç vermiyormuş zaten bir yaş öncesi

Doktoruma attım travazol kullan dedi 1 hafta yoğurt verme geçince pişiği birdaha deneriz yine olursa alerjidir dedi. Alerji uzmanına girmedim henüz çünkü ilkkez böyle birşey oldu.kendi çocuk doktorum da bu söylediklerimi söyledi. Bakalım bir hafta sonra yine olursa alerjiye gideriz. Buarada biz 1 ay önce kan verdik alejri için ama hepsi negatif çıktı ama doğru sonuç vermiyormuş zaten bir yaş öncesi
İnek sütü proteinine alerjisi varsa sadece yoğurdu kesmen yeterli olur mu? Mamada da var belki bu yüzden beslenme reddi yaşıyorsun.

İnek sütü proteinine alerjisi varsa sadece yoğurdu kesmen yeterli olur mu? Mamada da var belki bu yüzden beslenme reddi yaşıyorsun.
Evet aylarca doktorlara hepsine bunu söyledim ama anlamadılar yok dediler alerjisi varsa da hafif dediler

Back
X