canim bende senin gibi buharda pisiriyorum,sen sonra sulandiriyor musun yoksa oyle mi veriyon...birde pirincle kiyma da mi ekliyon
kızlar cicibebede şeker yokmu nasıl veriyorsunuz ..birde pekmez veriliyor oda şekerli değilmi??
canım püre olarak hasladıgım sebzeleri süzüyorum sonra rondada püre haline getiriyorum az bişide muhalebi kıvamına gelene kadar sebzenin suyundan ekliyorum püre az bişi üstüne zeytinyag damlatıp yediriyorum
canım 100 cc kac tane cıcıbebe atıyorsun emrek ettım de sıvımı oluyo kahvaltı yoksa kaatımı
bugün doktorumuza gittik ve kahvaltılıklara baslayabiliriz dedi :icecream:
pekmez, tuzu alınmış peynir verebilirmişim bide yumurta sarısı azar azar hergün, 1 hafta sonunda 1 tane yumurta sarısını yiyebilirmiş cicibebede verebilirsin dedi kahvaltılık kasık mamalarınıda önerdi kızlar bakalım hayırlısıyla baslıycaz yeni mamalar tatmayacokacimcoook kilomuzda cok ii cıktı 8.100grm doktor cok güzel almış masallah diyip durdu:asigim:
sanırım ben baslıyorum ilk yeni tatlara peynir yumurta pekmez veren varmı kızlar aranızdafisfisfis
hidencim yarasın tosuncuğa yedikleri...
arzu cum çok büyük değil bir kahvaltı tabağı küçük servis tabağı kadar bişey...
canim affina siginarak tekrardan soruyorum,kiyma verebiliyoruz yani..ben 1 yasindan sonra diye biliyordum..hani et suyu kemik suyu verebilirriz ama etin kendisi daha sonra degilmi...benim aklima takilan o...
canım kahvaltıyı neyin içine hazırlıyosun ?? bize bebek sütü verdi dr. 100 ml. sen neye yapıyorsun merak ettim??
ben de düne kadar duymamıştım dr. umuz verince aldım dün denedim ama tereddütteyim sonuçta bu da inek sütü,gerçi bebekler için 6-12 ay arası ama genede ne biliyim kararsızım.yok malesef canım çalışıyorum ve sütüm artık yok denecek kadar azcansınsen ben bebek sütünü hiç duymamıştım.sanırım burdaki arkadaşlar arasında ilk sen kullanmaya başladın.e doktor vermiş yapacak bişey yok.ama emziriyorsan,senin sütün varsa bence ondan yap derim.
canım inşallah düzelir egenin iştahı.inşallah eski haline döner.biliyorum eminim çok üzülüyorsundur onu öyle iştahsız görünce ama böyle böyle büyüyecekler işte.ağzı var dili yok yavruların.kimbilir ne derdi vardır.düzelir canım inşallah.Allah dermansız dert vermesin...ayerbacım bende denyeyim bakayım egeyede doktor supravit die iştah şurubu verdi iştahsızlığını söyledim bakalım inş açılır kuzumun iştahı eski iştahına döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?