Ek Gıdalar Bebeklerin Sevdigi Tarifler..

ben pirinç unuyla suyu pişirdim içine bal kabağı yada meyvelerden koydum hiç bir şekilde yediremedim hazır muhallebileride sevmedi. bide pekmez koymayı düşünüyorum inşallah yer. bebeğin kaç kilo ne kadar verdi?umarım yerine koyarsın. kolay gelsin.

inş cnm 200 300 gr vermiş inş toparlanır gene eskisi gibi....

inş cnm 200 300 gr vermiş inş toparlanır gene eskisi gibi....

canım benim sana tavsiyem bebelac ballı irmikli muhallebisinden al iştahı olmayan bebekler bile severek yedigi kanıtlanmış tavsiye ederim biz sürekli kulanıyoruz kızım cok seviyorcokacimcoook

cnm dün ondan yaptım gene yemedi ağzını açsa herşeyi yicekte çünkü daha önce herşeyi yiyodu kuzum ama hastalığından bu yana istemio ağzını açmak inşş döner yavrum eski iştahına tek duam o kızlar walal yememesi çok zor....

deniz'cim benimki hiç bişey yemiyor kafayı yicem babası mama aldı sma ve bebelacın meyveli pirinçlisini yediremedim ne yapcam bilmiyorum zaten çok zayıf((((

benim oğlun hero baby nin pirin unu nu cok seviyor hazır sadece su ile karıştıyosun
icine biraz da beyaz peynir tuzu alınmıs

bende hiç bişey yediremiyorum meyve ve yoğurt dışında şimdi onların içine de 2 tane cicibebe atıyorum hiç değilse karnı doysun biraz bide bebelac ballı irmikliyi deneyeyim bakalım....

gerçekten çok zor ben de çok üzüzlüyorum umarım düzelirler bizimki de dişten sanırım allah kolaylık versin hepimize...

dunku menumuz kızlar

sabah kahvaltı 3 tane cıcıbebe az tuzu alınmıs peynır bırazcık yumurta sarısı ıhlamurla ıslattım
oğlen meyve puresı kendım hazırladım armutun suyu 1 kucuk elma ceyrek muz 3 tane uzum suyu
aksam corba havuç patatec 3 dalda ıspanak
yogurta mayalayacam bugun

daha neler verıyosunuz kızlar 1 gun corba bırgun muhallebı verecegım

ben öğlenleri çorbayı ikindi meyve suyunu veriyorum yalnız meyve püresini yiyemiyor suyunu emip posasını damağına yapıştırıp yutmaya çalışırken öğürüyor suyunu veriyorum atık. sebze çorbasına pirinç ve bal kabağı ekliyorum ince bir dilim tadını güzelleştiriyor iki günüdr de çorbaya az
kıyma koyuyorum. yoğurt akşam öğünü oluyor .hemen hergün vermeye çalşıyorum. gece uyumadan evvel muhallebi vermeye çalıştım ne hazırlardan nede kendi yaptıklarımdan bir türlü yedirmedim .
afiyet olsun bebeişini.

kızlar cicibebede şeker yokmu nasıl veriyorsunuz ..birde pekmez veriliyor oda şekerli değilmi??

kızlar cicibebede şeker yokmu nasıl veriyorsunuz ..birde pekmez veriliyor oda şekerli değilmi??

biraz evvel yazdım samıştım ama karıştırdım sanırım cevabı. bende bebe biskuvisi şekerli diye almadım vermiyorum. pekmezi köyden aldırdım üzümü sıkıp suyunu kaynatıyorlar şeker katmıyorlar kendim yapılırken gördüm :) hazır pekmezlerde şeker varmı bilmiyorum .sevgiler

bende şekersiz yapılan pekmezi kulanıyorum doktor cicibebe kulanabilirsin bi sorun olmaz dedi

arzucum var seker
maalesef bende veriyorum
gecen kendim yaptim biskuvi pekmezle ama pek olmadi...

bi zararı olsaydı doktorlar vermezdi herhalde benim ablamın kızı cicibeyele büyüd maşallah pek sağlıklı ve çok akıllı öle olsaydı kaldırılardı cicibeyyi....

benım doktor
da sorun olmaz yedırebılırsn dedı.sabahları peynırı ve cıccıbebeyı karıstırıp verıyorum severek de yıyor.

zarari yoktur da denizcim hani bebeklere şeker tuz gibi gıdaları mümkün olduğunca geç vermek gerekiyor ya
o bakımdan
bende veriyorum ama içim raht etmiyor aslında içinde şeker oldugunu gördüğümde
ama ne yapayım kahvaltı da yedirecek başka bişey yokki

bu arada tuzsuz etimekler varya
onlar verilebilir mi acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…