ben sebze corbasını begendiremedim gitti yaa içmiyo ancak tarhana ve bakliyat karısımları..Meyve suyu da içmiyor sadece havuç suyu..sabah 6-7 cicibebe içine yumurta sarısı ve labne peyniri sonra işte yogurt yada anne sutu aksam 9 gibi pirinç unundan muhallebiye bayılıyor uyumadan da milumil içine de milupanın 7 tahıllısından koyuyorum ona alıştı iyi kotu yoksa sade milumil içmiyor aptamil 2 yi de içmemişti tavsiye ederim tahıl koyun içine daha doyurucu oluyor.
tahılı bende kullanıyorum ama biberondan akmıyor ucunu tıkıyor zorlanıyor diye ben kahvaltısına karıştırıyorum evet doyurucu oluyor.labne peynirini doktorunuzmu önerdi ? ben beyaz peynir kullanıyorum ezmesi zor oluyor. pirinç unu muhallebisini yedirmedim bi türlü içine başka şey koyuyormusunuz?
sağol canıma.s....ama balkabağını başka çorbalara tat vermesi için de kullanıyorlar galiba...ya da ben öyle sanmıştım:uhm:...eğer öyle tarif bilen varsa o da anlatsın da çeşit artsın :içelim:
bende pirinçe kıymayı acıcık pişiriyorum sonra (kendim buahr pişricisi yaptım tencerenin içine fritözümün tel süzgeçini koyuyorum alttaki suya değmiyo) patates havuç bir ince dilim balkabağı brokoliyi buhar pişricisine koyup alttaki kıymalı suyun buharıyla pişriyorum. sonra tel süzgeçten hepsini geçirip bir kaşık zeytinyağı ekleyip yediriyorum. bu hafta kereviz ve mercimekte eklemeyi düşünüyorum. şimdilik çok seviyo. umarım seninkide beğenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?