Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

benim minik kokoş yemedi fazla, çorbaları daha az yiyo tatlılara göre anası gibi tatlıcı olcak galiba
yarım elma,2 bisküvi 2 - 3 kaşık yoğurt (kendi mama kaşığıyla) karıştırdım yedi çok değildir heralde dimi kızlar bu yediği

yarın ben de deneyeyim öyle bakalım yiyecek mi..bence çok değil canımm..ohh yarasın piroşa..

bende neyi ne kadar vereceğimi ayarlyamadım.bana çok gibi geliyor.kızım yiyor bitince emmek istiyor.bugün yoğurduna minicik pekmez kattım.buruşa buruşa yedi.

kızlar annem bugün sütlaç vermiş bir de ÇİLEK
on kez verme dedim.neyi verme dediysem veriyor ya.
İnşallah bişey olmaz kuzuma.

Anneler niye böyle hep yaa bizimki de bizde kaldığı zamanlar çay vermeye kalkıyo sabahları çay kaşığıyla.
Diyorum ''anne çay zaten faydalı bişiy değil az önce demir damlası verdim boşuna mı verdim'' bi çay kaşığı verdim diyo bilmem artık

kızlar annem bugün sütlaç vermiş bir de ÇİLEK
on kez verme dedim.neyi verme dediysem veriyor ya.
İnşallah bişey olmaz kuzuma.

benim annem uzakta benimde kayınvalidem ne verirsem çok verme diyo sadece 1 2 kaşık ver diyo ama benim oluşum yiyo maşallah süt 1 yaş altı için iyi degil diye biliyorum ama bi kkereden bişi olmaz heralde endşelenmecanım

benim annem uzakta benimde kayınvalidem ne verirsem çok verme diyo sadece 1 2 kaşık ver diyo ama benim oluşum yiyo maşallah süt 1 yaş altı için iyi degil diye biliyorum ama bi kkereden bişi olmaz heralde endşelenmecanım

süt öözellikle kansızlık yaptığı için önerilmiyo canım, bir de içeriğindeki bazı maddeler yüzünden, ama verdiğimiz mamalarda da inek sütü var, tabiki işlenmiş haliyle, a.s

benim kızımda yoğurt yemiyo
elma püresi verdim geçen onu da yemedi
meyva sularını zaten içmez
bi zorla bi kaç kez sebze corbası içti
naapcaz bilmiyorum bu kızla
6 ayı dolmadığı için
ısrar etmiyorum hiç bişeyde
6 aylık olunca görür ginini benim cadı kızım

dün akşam yaptığım çorbadan fazla içmemişti piroş öğlende verdim içti bu sefer,üstünede beni emip uyudu bide buıgün 90 cc de devam sütü içti sabah kahvaltısını da yedi arlarda benide emdi yine,çok kilo da almıyo neresine yiyosa bunları piroş kafam:))

pirossss dünki corbayi bi anlat yaa,sanki suyu fazlami yoksa kaynayinca normalemi dönüyor.sapinin verdigi tariften yaptim.

cnm ben bi tencere yaptım,küçük tencerede,2değiştirdim accık tarifi 2 kaşık bulgur,2 kaşık pirinç,2 kaşıkta mercimek koydum 5 bardakta su koydum çok az tuzla zeytin yağı koydum kaynattım okadar,eğer sadece deniz e yapıcaksan saphıranın verdiği tarifteki gibi yap ama bulgurda at bence.suyu baştan çok gibi geldi banada ama kaynayınca koyuldu canım

bu piroş ne tatlı çıkmış yaa maşşaallah yanaklara tombalak seni:) benim oğluşuma benziyo tombik tombik kaç kilo kzın piraye?

derincim sağol cnm çok tombik değil aslında yanakları tombiş,cnm daha 7 kiloyu yeni geçmiştir heralde daha doktora gitmemize 2 hafta var tam bimiyorum o yüzden, en son 6900 du sanırım

yanakları tombiş gerçekten kilosu normalmiş benim oğlan 8,5 kilo oldu :) maşşallah hatta 15 gün önce öyleydi şimdi bilmiyom ama ağır yani.maşşallaaah yawruşlara yerim onları.

seninki kız ya zaten fazla kilolu olmasın benimkindede kilo var ama inan öyle durmuyo iri duruyo sadece.kemikleri ağır galiba öyle derler ya.yani kilosuna göre kof durmuyo.

seninki erkek iri yarı olsun filinta gibikaydirigubbakcemile2 maşallah hepsine,dediğin gibi kemikleri ağır heralde cnm senin paşanın benim kızın kilosu normal ama kilolu gibi duruyo ya büyüyünce de öyle olursa tombul durursa kızım...

Back
X