E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
kızlar ya bana kahvaltı tarifleri versenize benim yaptıklarım azcık oluo ve katılar hazır gıda kullanmak istemiorum pek nasıl yapmalıyım ben daha öncede sölediğim gib 3 bebe bisküvisi yarım yumurta sarısı biraz peynir ceviz ve pekmez katıyorum çok katı oluyor sulandırmak içn sütümü elimle sağıyorum arada ama oda çok yorucu oluyor arda beyin ağlamasından hızlı hhızlı yapayım derken mahvoluyorum bunlara ek olarak ne vereblrim birde yediklerimzden veriyoruz demişsiniz tuzlu ve baaharatlı olmuyormu onu nasıl ayarlıyorsunuz
sedacım hazır kahvaltılardan koymayınca az oluyo ben hazır kahvaltıya ekliyorum peynir yumurta filan
ayy piroşş çatalcadayken bi güzel yedi hala da yiyo maşallah yemek sularına ekmeği batırıp atırıp verdim kuzuya hiç bişeyi reddetmiyokıymalı bezelye bile yedi çorbasına da koydum kıyma bide heronun google mi ne varya pişirilerek hazırlanan elmalı muhallebiden aldım bayıldı ona çok yiyo,dün akşamda ananas yedi sularını akıta akıta:)
ya arkadaşlar ben bu ek gıda işinde çok zorlanıyorum.neyi nezaman nekadar vereceğimi bilemiyorum.dr muzda bu konuda pek yardımcı olmuyor.şuan öğlenleri meyve ikindide de sebze çorbası yatarken de sütlu irmikli mama veriyorum.he biz birşeyler yerken onada tattırdığım şeyler oluyor.dr muz kahvaltı başlayın dedi yumurta peynir recel ver dedi biz daha başlayamadık yoğurdada başlayamadık hala offff bu konuda kafam çok karışıkkkkkk çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?