- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.021
tabi herkeste farklı etki yapar bencede,ama ben kesin emin değilim onun yaptığından yine de hiç vermiyorum.mesela dün de kahvaltısını milupa ballı 8 tahıllıyla değil de mısırlı portakallıyla hazırladım tüm gn ee sini yapmadı.gece benim biraz yadımımla yaptı ama doldurdu yani :) gn içinde diğer yedikleri daha öncede yediği ve kabız yapmamış şeyler olduğu için ben mamalardan şphelendim.bugün mısırlı portakallı vermedim mesela,gene 8 tahıllıyla yaptım kahvaltısını.deneye deneye görcez sanırım.ya da benimkinin arada sırada kabız olacağı geliyor bilmiyorum
canım saphıranın tarifi işde burada..:))SAPHIRA
he bu arada eklemeden duramıcam ev yapımı bebe bisküvisi tarifi buldum tabi isteyenlere;buyrun
Bebe Bisküvimizin Malzemeleri:
10 yemek kaşığı tepeleme un
100 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 çay bardağı üzüm pekmezi
1 yumurta
1 tutam vanilya tozu
Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) Bir merdane ile serçe parmağınız kalınlığında açın. Çok ince olmamalı, pişince çok sert olur. Bir çay bardağı yada kurabiye kalıpları ile kesin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.
afiyet olsun bebelere.ben bir ara denemeyi düşünüyorum,merak ettim doğrusu
bende de var 8 tahıllı ballı milupa kahvaltı maması...yanlız bişey merak ediyorum ben bu mamayı suyla hazırlıyorum ama yapılışında anne sütü yada devam sütüyle hazırlayın falan diyor...
neyle hazırlıyosunuz 8 tahıllıyı??????:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?