- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.481
kız bu çorbayla insan taş kesilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama remin de dediği gibi hem zeytinyağ hem kıyma ishali tutmaz,tam ters etki yapar bencede
Ay tabi ki ishalken yağsız kıymasız olacakk...Kızlar uykusuzluktan ne dediğimi biliyor muyum..İshal için çorba tarifiyle başlayıp normalde yaptığım haliyle bitirmişim ay..
Bu arada Saphiracıım cacık çok sevdi kızım çok teşekkürler..
Ben de tatile çıkıyorum, 1,5 ay filan olamayacağım buralarda. İnşallah hepimizin bebeleri sağlıkla afiyetle geçirirler bu süreyi, gelince güzel haberlerini alırım....Şimdilik hoşçakalıınn..:teytey:
Acele yeni lokmayı vereyim diye çiğnemeden yutuyor galiba ondan oldu.darkinlife,bende kızıma küük parçalar halinde werıorum domatesi,
bende kakasında verdiğim karpuz parçalarını görmüştüm,sanırım çiğnemeden yuttuğunda midede ezilmeden direk çıkmış,normaldir bence ,sindirim sistemleri yeni yenı alışacak
Alerji yapmıyor canım çok şükür.Daha öncede denemiştim domatesi.darkcım ben doktoruna sormuştum domatesi acaba alerji yaratırmı diye ..geçen ay ki kontrolunde doktoru verebilirsin demişti ben bazen kahvaltısına rendeliyorum yemeklerine de başladım şuana kadar çok şükür sorun olmadı bizde .. domatesi takip etmen lazım alerji yaparmı yapmazmı diye sorun olmazsa devam edebilirsin.
slm kızlar benim oglum da 7,5 aylık balıga ne zaman başladınız hangi balıkları veriyosunuz.yurtdışındayım dondurulmuş balık verebilir miyim acaba ne dersini
z.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?