- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
benimkisi de doğru dürüst yemiyo, galiba kaşığa da alıştıramıcam ben bunu, kaşığı görünce debelenmeye başlıyo, benimkisi beni hiç emmiyo artık, sütüm falan bitti, geberdecem bu sıpayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin aldığın always learning silikon kaşığın ucu kavisli mi düz mü bir de tabağı olan setteki kaşık mı yoksa tekli mi?saphıracım,ibolyacım benim kızanda 2 gün öncesine kadar yemiyodu ağlıyodu dudaklarını nasıl kapatıyodu,hafta sonu silikon kaşık aldım chicconun kaşıklı biberonunun kaşığıyla veriyodum daha önce sertti baya yine chicconun,nuby nin silikon kaşıklarına baktım sonra always learning in kaşığını aldım ucu yumuşacık şimdi onunla bi güzel yiyo maşallah ağzını bi açıyo görmeniz lazım,diğer kaşıklarda bukadar yumuşakmı bilmiyorum ama bu lastik gibiya kaşığı bile yemk istiyo:)bi deneyin isterseniz
saphıracım,ibolyacım benim kızanda 2 gün öncesine kadar yemiyodu ağlıyodu dudaklarını nasıl kapatıyodu,hafta sonu silikon kaşık aldım chicconun kaşıklı biberonunun kaşığıyla veriyodum daha önce sertti baya yine chicconun,nuby nin silikon kaşıklarına baktım sonra always learning in kaşığını aldım ucu yumuşacık şimdi onunla bi güzel yiyo maşallah ağzını bi açıyo görmeniz lazım,diğer kaşıklarda bukadar yumuşakmı bilmiyorum ama bu lastik gibiya kaşığı bile yemk istiyo:)bi deneyin isterseniz