- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.181
ayyyhhh şımarırım bakkkkk
PPPPPPPPP keldim keldim burdayım,ekim kasım miniklerine bakıyodum :)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarr
bizde yumurtayı gün aşırı veriyoruz hatta şöyleki biz peyniri de dönüşümlü kullanmaya başladık
Duru da keçi peyniri alerji yaptı iki gün üst üste keçi peyniri yediğinde isilik gibi döküyor o yüzden yumurtanın yarısını labne peyniri ile beraber veriyoruz.
bugüne kadar her kahvaltısına çekilmiş ceviz içi koyuyorduk doktorumuz artık fındık ve badem de koyabileceğimizi söyledi hatta bebek ekmeği yerine kepek ve çavdar ekmeği kullan onlar daha besleyici dedi ve bizde iki gündür çavdar ekmeği kullanıyoruz artık bebek ekmeğini bırakıcaz elimizdekiler bitince.
bundan sonra da blendırdan geçirmek yerine çatalla ezmemizi önerdi ki zaten çok katı bişey olmadığı sürece biz çatalla eziyorduk eğerki parça et ve sert bir sebze varsa onları blendırdan geçiriyorduk. artık dişleri çıkmya başladı ve damağı ile ezzerek gayet de güzel yer eğer ki şimdi parçalı almazsa ilerde sorun yaratabilir dedi ki zaten duru sofrada ne görse tatmak istediğinden parçaları almaya başlamıştı bile.
tarhana işini de biz şöle çözdük duruya özel tarhana :)) kuzenimn eşi kendi bebeği için baharatsız tarhana bebek tarhanası yapmışlardı onlardan aldım 1 kavanoz kadar haftada 1 gün tarhana çorbası içiyor onun dışında sebzeye devam :))
maşallah cnm kızına,piraye geçen gün pilav üstü kuru yedi:))elimle fasulyeyi ezip verdim arkadanda 2 - 3 pirinç tanesi...çok sevdi
Kızlar gün içinde neler veriyorsunuz bebişlere.Ben sabah 9-10 gibi kahvaltı 2-3 gibi sebze çorbası akşam üstüde yoğurt meyve veriyorum.Meyveyi pek sevmiyor bazen yemiyor.Gece çok sık kalkıp emiyor 1,5 satte bir falan ilk 4 ay 4 saatte bir uyanırdı şimdi çok sık uyanıyor.Gündüz yeterli beslenemiyormu acaba
tarhanada domates var ya cnm belki o alerji yapmıştır
piroş çoşmuş ya soğanda kırsaydın yerdi.ımmm.