Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

nohut fasulye demiş bi arkadaş başlayacağız diye erken değilmi yaa çok gaz yapmaz mı?

canım o arkadaş benim :), doktorum bu ay bakliyatlara başlayacağız dedi ve ben doktoruma güveniyorum zaten çok ii bir hastaneye gidiyoruz. yaptığım sebze yemeklerine 10-15 tane katarak verdim dün gaz da yapmadı çok şükür. ama tabi yaparsa belki de azaltarak verilebilir yada çok rahatsızlık verirse ertelenebilir. size doktorunuz henüz başlamadı mı?

kızlar benim kızım gece hala 2-3 kere uyanıyor. sizin nasıl? sanki alışkanlık yaptı hem de belli saatlerde uyanıyor. ben mama veriyorum siz gece ne veriyorsunuz? bi de çok acıkıyor herhalde resmen cokcok çekiyor, analmadım ???

muslukumcum benimki çoğunlukla sabaha karşı ya da sabah çok erken saatte kalkar ama gece 3 lerde de kalktığı olur.benimkinin de hala uyku saatleri belli değil bu arada.ben emziriyorum cnm.benimki de çok çok çekiyo.iki göğsmüde bitiriyo zaten azaldı sütm pek bişey yok da,üstüne mama yapıp içirsem büyük ihtimalle içer ama o saatte bende gözüm kapalı emziriyorum,yapamıyorum mama.ama sen madem mama yapıyorsun,gece mamalarından yap ver ve içine de tok tutsun diye tahıllı kaşık maması filan karıştır.bi de gece yatmadan önce muhallebi yedir.bunlar benim tavsiyelerim tabi gene sen daha iyi bilirsin

kızlar benim kızım gece hala 2-3 kere uyanıyor. sizin nasıl? sanki alışkanlık yaptı hem de belli saatlerde uyanıyor. ben mama veriyorum siz gece ne veriyorsunuz? bi de çok acıkıyor herhalde resmen cokcok çekiyor, analmadım ???

heehhh ahanda tam benim gibi biri çıktı heleşükür.Nerelerdesin arkadaşım:)))yahu gece aynen bende doğduğundan beri en az 2 en fazla 4 kere mutlaka uyanıyorum artık alıştım zaten ama ilk 5 ay meme emmişti sorun yoktu.Sonra memeyi bırakınca mama verdik mecburen ama kilo yapar diye korkuyorum yaa.Ama vermemeye çalıştım bir kaç kez aman allahım nasıl ağlamakkkk gözlerinden yaşlar sel oldu saniyede.dayanamadım tabi .şimdide saati belli yatınca en fazla 3 saat sonra mutlaka istiyo sonra içince hemen uyumaya devam ediyo sonra 2-3 saat sonra tekrar istiyo yine veriyorum:(( annem bebek tabi vercen diyo.Bazı arkadaşlar meyve çayı rezene çayı vs.ver diyo ben istemiyorum ama.bazı arkadaşların çocukları yattımı sabah kalkıyormuş hayyrettle bakıyorum onlara valla.Doktor istiyosa vercen dedii ama valla şaşaırdım ne yapsam:su veriyorum ama yermiii:))

ben gece mamalarınıda denedim, diğer mamalarıda gece yatmadan vermeyi de denedim, verdiğim mamanın miktarını arttırdım yok yok yok yine kalkıyo yine kalkıyo:( artık resmen gece bekçisi oldum ya.Yat kalk yat kalk perişan oluyorum bu bi yana gece mama yemesi sakıncalımı acaba?? :(( ne yapcaz yaa.en büyük sorunum bu benim taktım ben bunaa.

derinn kız yazık çocuğa suyla filan kandırma kuzuyu :) acıkıyodur yazık bırak içsin :)karnın doyursun.olmadı light mama alırsın :roflol: formunu korusun

muslukum hangi hastane hangi doktora gidiyon ?? çok mu memnunsun ya ben doktorumdan şüpheliyim içime sinmiyo değiştirmek istiyorum aslında.Seninkini deneyebilirim eğer memnunsan ?? birazcık anlatsana nasıl biri neler yapıyo muayenede neler anlatıyo mesela?sana zahmett:))

bizde geceleri 4-5 kere kalkıyoruz
bol tahıllı gece mamaları, milupa'nın gece çayını da denedim fayda etmiyor
yapı meselesi galiba
bir de diş çıkarmadığımız için onun sıkıntısı olabilir mi diye düşünüyorum

hee valla lıght mama olsa da alsakk.kilo yapmazz hemkaydirigubbakcemile3 ya şaka bi yana valla korkuyorum mamalardan ben ama çarem yok:(((

batu da gece bol bol uyananlardan ama ben bunu açlığa falan bağlamıyorum , benimki meme delisi kaydirigubbakcemile3
uyanıyo emmek istiyo mızmızlanıyo dayıyom memeyi susuyo , emmiyo da ama uyuyo hemen , memeyi çekiyorum hemen uyanıyo kafasını ileri geri götürüp ağzıyla emme refleksi yapıyo o anda hemen verirsem uyuyo yok vermezsem anında gözlerini açıp bas bas bağrınıyo :bbo:

ben bu çocuğu ilerde nasıl sütten kesicem bilmiyorum , tek derdi meme , emsin dursun serseri , benim de işim yok ya , bide dişler 6 tane olunca ısırmaya başladı , hele uyuyakalınca bi ısırıyo yandım anam diye bağırasım geliyo , kenetliyo dişlerini çıkar ağzından çıkarabilirsen mafoldumben
valla bu konuda en dertli benim bence , bi yandan can acısı , bi yandan uykusuzluk , sabaha kadar böyleyiz biz sürekli emer pozisyonda..

yok yavrum ya niye korkuyorsun maamdan korkma bişey olmaz.bu arada benimki de daha dişçıkarmadı.ne zaman çıkarcak bilmiyoım valla.kaşıya kaşıya mahvoldu garibim

ne biliyim saphıra ya kilo yapar gereksiz diye korkuyorum ama dediğim gibi çarem yok.Andina seninkide fenaymış arkadaşımm.Isırması falan.Gerçi göğüsler sizinde mi öyle bilmem hissiyat falan kalmadı benimkinde eskiden birinin kolu değse kafasını kırasım gelirsi çok acırdı ama artık hiiiç hissetmiyorum nedenki acepp??

çok ilginç derin , benimki acıyo valla hele ısırınca :bbo:
bide bağırırsam çok korkuyo , bağıramıyorum da , dişlerimi sıkıp duduağımı ısırıyorum , çok acıdığında istem dışı bağırırsam hemen memeyi bırakıp gözlerime bakarak ağlamaya başlıyo sanki ben onu ısımışım gibi laelaelaelaelae

çok ilginç derin , benimki acıyo valla hele ısırınca :bbo:
bide bağırırsam çok korkuyo , bağıramıyorum da , dişlerimi sıkıp duduağımı ısırıyorum , çok acıdığında istem dışı bağırırsam hemen memeyi bırakıp gözlerime bakarak ağlamaya başlıyo sanki ben onu ısımışım gibi laelaelaelaelae

ben gece mamalarınıda denedim, diğer mamalarıda gece yatmadan vermeyi de denedim, verdiğim mamanın miktarını arttırdım yok yok yok yine kalkıyo yine kalkıyo:( artık resmen gece bekçisi oldum ya.Yat kalk yat kalk perişan oluyorum bu bi yana gece mama yemesi sakıncalımı acaba?? :(( ne yapcaz yaa.en büyük sorunum bu benim taktım ben bunaa.

canım benimde aynı gece bekçisi oldum gece mamaları işe yararmı acaba:uhm:

yağız biberonu da pek almadığı için ben geceleri bir şey veremiyorum sadece emziğini veriyoruz ve pışpışlıyoruz
zaten gözü kapalı ağlıyor hep
bir de kafa üstü emeklemeye başladığı için yarı uyanık halde kafa üstü park yatağın kenarlarına tosluyor geceleri
garibim park yataktan çıkıp gitmek istiyor ama nereye gidecekşutarafagitti
hemen ters çevirip yatırıyoruz ve emziğini veriyoruz

yağız biberonu da pek almadığı için ben geceleri bir şey veremiyorum sadece emziğini veriyoruz ve pışpışlıyoruz
zaten gözü kapalı ağlıyor hep
bir de kafa üstü emeklemeye başladığı için yarı uyanık halde kafa üstü park yatağın kenarlarına tosluyor geceleri
garibim park yataktan çıkıp gitmek istiyor ama nereye gidecekşutarafagitti
hemen ters çevirip yatırıyoruz ve emziğini veriyoruz

ayy bu çocuklar alem hepsi aynı gbi geliyo bazen.Sanki Buğrişimi tarif ettin yaw:) bende gece boyu tosbamı çevirmeye uğraşıyorum yatağın kenarlarnı esnetip bağırıp duruyoo yatağa yanıma alıyorum bazen son çare olarak yatağın başına doğru gidiyo bu sefer en son oraya tıklıyo kafayı kopuyo yaygaraa:)) bi doğru yatmaz . :emir_bebek:

Back
X