Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

yulaflı şehriyeli yoğurt çorbası yaptım kızıma bugün.blendırdan geçirdim ama çok az geçirdim.baya pütürlü kaldı,hatta bazı şehriyeler ve yulaflar bütün duruyordu.o haliyle yedi :lepi: dün akşamda yoğurtlu dolma içi yedirdim.yine blendırdan çok az geçirmiştim.önce hiç geçirmeden verdim biraz zorlandı korktum.azcık blendırladım daha iyi oldu.böyle böyle alışacak sanırım,üstelik daha dişi çıkmadan hihoyyyt

maşallah duru okyanusa saphiracım
bende artık ne yersek veriyorum emir'e
bence artık zamanı geldi çok şükür benim paşamda sorunsuz herşeyden yiyor 4. dişimiz de gelince şimdi daha rahat

benimki de çok seviyo ayranı ama ben yoğurt olarak vermeyi tercih ediyorum.özellikle de yemeği yemek istemezse yoğurtla karıştırıp yedirdiğimden extra ayran vermiyorum artık

yok tatlım bizde öyle bir sorun kalmadı çok şkür :nazar: yoğurdu herşekilde çok sever oldu.bende çocukken çok severdim ve çok yerdim yoğurt,hala severim babasıda öyle çok sever ve çok yer.bu çocuk nasıl böyle yoğurt düşmanı olur diye çok üzülüyordum.çok şükür geçti :nazar:

yok tatlım bizde öyle bir sorun kalmadı çok şkür :nazar: yoğurdu herşekilde çok sever oldu.bende çocukken çok severdim ve çok yerdim yoğurt,hala severim babasıda öyle çok sever ve çok yer.bu çocuk nasıl böyle yoğurt düşmanı olur diye çok üzülüyordum.çok şükür geçti :nazar:

saphiracım nasıl alıştırdın yoğurda, hatırladığım kadarıyla senin cimcime danino yerdi hep.

benim haylaz hiç yoğurt yemiyor, (aslında hiçbişe yemiyor) bana da bi fikir verebilirmisin

elifcino yoğurdu tatlı olarak veriyorsan veya danino tarzı bunları kes canım
yoğurdunu meyve ile tatlandır önce öle yemeye başlasın sonrasında arada ufak ufak sade yoğurt ver öle öle alışıyorlar yoğurdun tadına.. birde verdiğin yoğurt da önemli bizimki danone den başka yoğurt yemiyor mesela :))

saphiracım nasıl alıştırdın yoğurda, hatırladığım kadarıyla senin cimcime danino yerdi hep.

benim haylaz hiç yoğurt yemiyor, (aslında hiçbişe yemiyor) bana da bi fikir verebilirmisin
evet cnm aynen öyle,yoğurt ve meyve yemediği için daninoyla kapatmaya çalışıyordum eksiği ama çok şükür artık gerek kalmadı :nazar: beraber sofraya oturmak ve onu özendirmek en büyük taktiğim oldu benim.herşeyde kullandım bu durumu.önceleri sadece sakıpağa tava yoğurdu yiyerek başladı ama kaşıkla değil,önce parmakla verdim,alışınca kaşığa geçtik.öyle öyle alıştı ve şimdi maşallah danone de yiyor,sakıpağada yiyor,başka markalarıda yiyor.benim bebeğimin zayıf noktası özenmesi,emininm seninkide özeniyordur siz yerken.sende parmağınla vermeyi dene bakalım yicek mi

aynen öle tam sofra arzısı doğru bir tabir
bugün akşam hanfendi yemeğini yedi karnı tıka basa dolu tıs tıss vaziyette ama hala bizim yediğimiz makarnada gözü bende verdim valla hemde hiç ezmeden evirdi çevirdi yedi valla 4-5 tane o karın tokluğunun üzerine :)) üstüne de yoğurtlu semizotu yedi maymun bunlar ya :))

arkadaşlar yoğurt markaları vermişsinizde hazır yorğurt arada mı veriyosunuz nadir olarak hep mi..

drunuz bu konuda ne diyo ben bu gidişimde sormayı unuttum malesef..

yoğurdum çok güzel olurdu kalıp gibi çıkardı bu bir aya yakındır hiiç tutmuyo acaba neden..

bende mi hazır versem acaba..korkuyorumda ama..

Back
X