- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.601
elmalı çok enteresan değen yerlerin kabarması
acaba içeriğindeki ne dokunuyor cimcimeye ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elmalı çok enteresan değen yerlerin kabarması
baya kıymalı yemek yapar gibi yemek yapıyorum cnm ben.kavuruyorum kıymayı,çorbalarına filan katıyorum o şekildecanım teşekkürler. kıymayı nasıl veriyorsun.![]()
kırılmış taze fasulye nasıl oluyo kız CADIARZU baya büyük bir parça yemiş galiba senin minnoş maşallah diyelim cnm.Safiş biz de pütürlü yemeye başladık. Geçen kırılmış taze fasulye vardır ya onun yarısını tek seferde evire çevire çiğnedi ve yedi. Tabii kaşıkla değil elimle vermiştim. Öyle öyle 3-4 yemek kaşığı yedi. Ama kaşıkla olunca fark ediyor yemiyor.
yoğurdun mayası alerji yapıyormuş gibi geldi bana.çünkü babymixin mayası farklı.heronun o mamasını benimki de yiyo bişey olmadı ,yoğurtta bişey yapmıyo.acaba heroda da aynı tür bişi mi varki dokunuyo bengisuyaCADIARZUNormal market yoğurdu vermekten bahsetmişsiniz de,
ben ne zaman versem, yoğurdun değdiği yerler yara gibi kıpkırmızı yaptı Bengişin yüzünü. O yüzden ya evde kendim yapıyorum, yapamazsan Babymix veriyorum.
Bu arada geçen Hero'nun organik tahıllı gece mamasını verdim o da aynıyı etkiyi yaptı.
Cildimiz hassas biraz bizim, doğal bildiğim şeyler bile alerji yapıyor
tel süzgeç bencede çok doğru bir yöntem.aynen dediğin gibi oluyor cnm.biz başından beri buharda pişirip herşeyi tel süzgeçten geçiriyoruz .ne çok pütürlü nede blendır gibi tam pütürsüz oluyo arada bişey oluyo.Ama daha dişi olmadığı için ben katı şeyler vermeyi henüz düşünmüyorum.Korkuyorum çünkü...
ben hiç denemedim keçi sütünü.hazır kapalı kutuda satılanı çıkmış sanırım ama ben hiç görmedim.yani pastörize olarak satılıyor.siz nasıl alıyorsunuz arkadaşlarKeçi sütünü ben de bir kez verdim gece yatmadan önce. O gece öyle bir kuşmuştu ki yavrum sabahın dördünde banyo yapmak zorunda kalmıştı. O günden beri korkumdan bi daha veremedim ben de.
bende ton balığını önermiyorlar diye duymuştumkızlar ben ne bulursam yediriyoeum artık çağana.biz ne yersek oda yiyo.tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyo artık.bide hiç bişeyi blendırdan geçirmiyorum elimle kopartıp veriyorum eti ile.oburumda yiyo maşallah.bişey sorucam yalnız size ton balığı yediriyomusunuz?bizim burda balık bulmamız zor oluyoda biraz
bende bi dergide görmüştüm reklamını ama markası gelmedi aklıma bi türlü.pınar mıdı acaba diyip duruyorum kendime :)) hatta Türkiy'nin ilk ve tek pastörize keçi sütü adı altındaydı reklamKeçi sütünü Migros ve Tansaşlarda gördüm ben. Kay Süt çıkarmış...
Normal market yoğurdu vermekten bahsetmişsiniz de,
ben ne zaman versem, yoğurdun değdiği yerler yara gibi kıpkırmızı yaptı Bengişin yüzünü. O yüzden ya evde kendim yapıyorum, yapamazsan Babymix veriyorum.
Bu arada geçen Hero'nun organik tahıllı gece mamasını verdim o da aynıyı etkiyi yaptı.
Cildimiz hassas biraz bizim, doğal bildiğim şeyler bile alerji yapıyor
estelcim ben ilk gıdaya başladığımdan beri hazır yoğurt veriyorum. birkaç denemem oldu evde yapma yönünde ama hiçbirinde başarılı olamadım. doktorumuzla da görüştüm bize danoneyi tavsiye etti . biz 4 aydan beri danone kullanıyoruz arada bir ik idefa babymix verdim ama çok da sevmedi onu .
estelcim bende kızım ev yapımı yoğurt yesin ilk başladığımızda çok uğraştım ama benimki hiç bir tür yoğurdu yemiyordu.sadece danino yiyordu.şimdi maşallah alıştı çok seviyor yoğurdu.tesadüfen bi gün sofrada hazır yoğurttan verdim bi baktım arkası geliyo,öylece başladı hazır yoğurt öykümüz.hep hazır yoğurt veriyorum
ben ilk ek gıdaya geçince bi iki kez blendırdan geçirdim.
Sonra hiç blendır kullanmadım.aksine pütürlü şeyleri daha çok seviyo benim kızda.
Kaşık mamaları pütürlü olsun diye bisküvi kırıp öyle veriyorum.Yinede beğenmiyor.
Bende mangala gittiğimizde köfte ve tavuktan yedirmiştim 1,2- 2 ay kadar önce.Severk yemişti .