Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

elmalıcım olur heralde, sonucu yazarsın, bu arada pazar günü yaptığım kekte soya sütü kullandım çok güzel oldu malzemeler değişsede kek işte yani;),

yanlız arada tam buğday ununuda tavsiye ederim ben kendimize yaptığım kek ve kurabiyelerde bile tam buğday unu kullanıyorum

bu sabah aklıma peynirle denemek geldi bir sonrakinde tuzu alınmış peynirdende koyacam

ben 1 kere kendimiz için yaptığımız kekten tattırdım sevdi bende kızıma özel yapmayı düşünüyorum safişim senden tarif bekliyorum:)))
balık olarak ben somon ve çupra verdim ama az
kuşum kekin ustası denizimin annesi,bende ondan aldım yerimseniben
kızlar ben kızıma hala devam maması veriyorum ama bıraktırmak istiyorum, gündüz uyumadan önce istiyor alışkanlık mı ne?nasıl bıraktırabilirim, gece de veriyorum uyanınca sadece su vereyim diyorum ama ağlıyor illaki içecek, siz gece ne veriyorsunuz? benim kızım mutlaka uyanıyor gece, gerçi akşam 9 gibi uyuyor. üff ya alışkanlık mı yaptı acaba???
bende veriyorum devam maması,bıraktırmak bi kenara dursun az içiyor,yeterli alamıyor sütü diye üzülüyoırum.günde en fazla 400ml içiyor.gecede 1 kez kalkıp 150-200 ml içiyor.
Canım ben de senin kekini, Lifalif yulafı rondodan geçirip yulaf unuyla yapmayı düşünüyorum.
Bu arada yulaf unu satılmıyor sanırım. Bu şekilde elde edeceğim unla da kek olur heralde...
aynen dediğin gibi yulaf ezmesini öğütüp un yapıyorsun cnm
elmalıcım olur heralde, sonucu yazarsın, bu arada pazar günü yaptığım kekte soya sütü kullandım çok güzel oldu malzemeler değişsede kek işte yani;),

yanlız arada tam buğday ununuda tavsiye ederim ben kendimize yaptığım kek ve kurabiyelerde bile tam buğday unu kullanıyorum

bu sabah aklıma peynirle denemek geldi bir sonrakinde tuzu alınmış peynirdende koyacam
cnm peynirili,zeytinli,çeşit çeşit yapıyorlar.sanırım labne koyuyorlar

duru okyanusa dün akşam tavuklu fırın makarna yedirdim.tabi biraz blendırdan geçirdim ama ptrlü bırakarak yapıyorujm artık.yoğurtla karıştırdım,bayıla bayıla yedi maşallah
yalnız bugün ne yapsam karar veremedim.off her gn akşama ne yapsam,öğlene ne yapsam,kahvaltısını ne yapsam.karar veremiyorum

denizanası bakmaya çalışırım cnm bulamazsam yazarsın tarifi,peynirli kek benimde aklıma geldi ama henüz yapmadım
muslukumcum plastikte yapma bence keki plastik şeyler ısınınca kansorejen maddeyi daha çok yayıyolarmış, bende minik sufle kapları var porselen fırına giriyo migrosta gördüm hatta geçende onlarda yapıcam ben tek porsiyonluk
doktora bugün ciğer verebilirmiyim diye sordum verebilirsin dedi herşey ver dedi
öğlende şehriye çorbası verdim pirayeye irmikte koydum içine koca kaseyi hiç sesini çıkarmadan yedi normalde tuzlu şeyleri pek yemiyo ama bugün yedi daha öncede aynı çorbayı çok yemişti ya irmikten yada bu çorbayı çok sevdiğinden yiyo yarın sebze çorbasına irmik koycam bakalım onuda yicekmi

Son düzenleme:
cnm ben su veriyorum sadece gece 11 gibi doyurup yatırıyorum uyanıncada su içiyo.gece çok fazla mama vermemek gerekiyomuş hemen uyudukları içim reflü hastalığına sebep oluyomuş.dün biriyle tanıştım.1 yaşındaki oğlu reflü hastasıymış gece çok mama yediği için olmuş.dr uyanınca sadece su ver demiş.ama seninki alışmış bıraktırmak zor olabilir biraz

yaa ciddi misin? endişelendim şimdi. bende meyve suyu vermeyi deniyeyim. ama 9 gibi uyuduğu için sanırım acıkıyor. gerçi geç uyusada uyanıyor mutlaka ve su versemde uyumuyor bende mama yapıyorum ama sulu sulu yapıyorum normal ölçülerde değil.

saphira sizin miniğin kahvaltısına keçi sütü koymuştun denemelik ne oldu..alerjik bi durum oluştumu..

kullanıyomusun..

ben 2 gecedr veriyorum yarım kahve fincenı kadar muzla beraber..çok şükür yaradı bi alerji olmadı..

valla maşallah bişey olmadı cnm.3 gündür koyuyorum kahvaltısında azar azar ve akşam yatmadan önce içtiği devam sütüne koyuyorum.yalnız bu akşamki devam sütünü içmedi.oysa en çok bu akşamki sütüne eklemiştim.20 ml. karıştırdım ama içmedi,kollarımda sallanarak uyumayı tercih etti.bi aksilik olmazsa perşembe gün doktora gidicez.o zaman muhakkak sorucam o zaman içim tam olarak rahat edicek

öğlen etli bamya yedirmek istiyom bakalımyicek mi bizim nazlı minnoş
kızlar milupanın gece tahıllarını kullanan var mı?sütlü filan değil ama sadece tahıl.adı 7 tahıllı.ben bi türlü yediremedim onu ya.sevmedi benimki.2-3 kez denedim bi kaşık alıyo beğenmeyeyip bırakıyo.ama beğeneceği şekilde hazırlıyorum,muz filan koyuyorumiçine.geceleri yese aslında ondan belki gecede kalkmaz diyorum ama sadece devam sütü içiyo geceleri.gerçi bu gece kalkmadı ama sabah erken kalktı bu sefer,saat 11 olmadan da uyudu

safişcim ben artık pek vermiyorum o mamalardan. en son aksam 8-8.30 gibi bizimle yemeğini yiyor gece de devam sütü veriyorum cimcimeye . 3 ay daha devam sütüne devam sonrasında normal sütle devam ederiz :))

benimde öyle oluyor canımcım da işte gece iyice tok tutsun diye öyle şeyler yedireyim istiyıom ama yemiyoki.devam sütüne karıştırsam diyorum o zaman sütünüde içmicek.bu arada ben gece sütüne ve kahvaltısına keçi sütü koyuyorum biraz biraz.en fazla 30 ml. koydum şu ana kadar.bişey olmadı :nazar: cumartesi kontrolümüz var iple çekiyorum doktora sormak için

kahvaltısından 4.5-5 saat sonra acıktı ve bamyayı yedi.ilk denemede yemedi ama 1 saat sonra iyice acıkmış demekki severek yedi maşallah tabi her zamanki gibi yoğurtla :)

milupanın gece tahılları ile ben kahvaltı mamasını hazırlıyorum Saphira'cım. Normalde benimki hiç mama kabul etmiyor ama onu pekmezle tatlandırınca alıyor. Bu arada geceleri vermeyi denedim, oki gibi 2-3 kaşıktan fazla yediği olmadı. Sabahları karnı zil çalınca bakmadan yiyo sanırım.

bende bebelacın tahıllı armutlu muzlu mamasını aldım gece pirinç unu ve devam sütü yapıyorum ,içine 5 tane cicibebe koyuyorum birazda bu mamadan koyuyorum çok seviyo ..
sabahlarıda hero nun meyvelisi 8 tahıllısını veriyorum kahvaltıdan hemen sonra ..

bende o tahıllırları kahvaltıda kullanıyorum bazen. bu son zamanlarda çavdarlı yulaflı favorimiz.
şu tahıllı armutluyu Duru hiç sevmedi arada bir kaşık bir kaşık kahvaltıya karıştırıp zar zor bıtırdım onu.

ben kahvaltıda da denedim arkadaşlar,içine muz karıştırdım,tadı çok güzel oldu ama ne bileyim.sonra tekrar denerim olmazsa.bu arada eylülcüm senin muhallebi tarifnide denicem çok merak ettim.gerçi ben şimdiye kadar hç pirinç unuyla muhallebi pişirmedim ama deniim bakalım

öğlen etli bamya yedirmek istiyom bakalımyicek mi bizim nazlı minnoş
kızlar milupanın gece tahıllarını kullanan var mı?sütlü filan değil ama sadece tahıl.adı 7 tahıllı.ben bi türlü yediremedim onu ya.sevmedi benimki.2-3 kez denedim bi kaşık alıyo beğenmeyeyip bırakıyo.ama beğeneceği şekilde hazırlıyorum,muz filan koyuyorumiçine.geceleri yese aslında ondan belki gecede kalkmaz diyorum ama sadece devam sütü içiyo geceleri.gerçi bu gece kalkmadı ama sabah erken kalktı bu sefer,saat 11 olmadan da uyudu

cnm benim oğlanda yemiyo kaşıkla verince bende kaşık mamalarını birz sulu yapıp biberonla veriyorum yatmadan önce.gece hiç mama yemiyo su içiyo sadece.bide öyle dene istersen.bazen içine bi iki tane bisküvide koyuyorum

Back
X