- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #2.141
zeytinyağlı bamyaya biraz pide karıştırdım yoğurtla beraber yedirdim.akşama da bizim yemeklerden yer
çileğim erkek bebeklerde gaz sorunu daha çok yaşanıyor,çok şükür bizim gaz sorunumuz pek olmadıbide bahatar kullanmayın diyorlar ama kimyon nana kekik filan kullanılabiliyor.köfteyi baharatsız yapıyoruz ya mesela,e bunları koyarsak normal köfteden eksiği bi karabiber mi olacak yani.ben vericem bundan sonra bize yaptığım köfteden.zaten yemeklerimizi ona da uygun olsundiye biraz light yapıyorum uzun zamandan beri.bi köfte kalmıştı baharatlı diye vermek istemediğim.onu da vereyim bari.zaten dotoruda en son gittiğimizde 15-20 gün sonra sizin yediğiniz herşeyden yiyebilir demişti.zamanı geldi artık.zaten veriyordum artık iyice rahat olucam.
yalnız yumurtanın beyazına hala alışamadı.çeyrek beyaz verince sorun yok ama yarım beyaz verince hafifi pişiyo,tam beyaz veridm 1 kere sağlam bi pişik olmuştu çocuk
canım bugünkü menümüz aynıymış bende bamyanın içine ekmek doğrayıp yedirdim ekşi yiyecekleri daha çok seviyor tatlıyla pek aramız yok