- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #2.221
Bende dün verdim yoğurdun içinde az bişey incir ve üzüm doğradım.1 kaşıkda pekmez koydum.Biliyorum ikisi doğru değil diyorlar ama napim tatlansın dedim.2 tanede bisküvi koydum seviyo kızım böle şeyleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki kız mıydı oğlan mıydı canım..
Dün çıktım, ancak şimdi bakabildim. Kız benimki.Böyle şirin bişey..
.kaydirigubbakcemile3
Bu arada dün profilime bi resmini koydum ama görünüyo mu?
bu arada 10. ayda kan ve idrar testimiz var, sizin de var mı?
bende yaş incir verdim ilk verdiğimde sevdi ama sonra verdim pek yemek istemedi belki toktu. bende artık kızıma özel yemek yapmıyorum bize yaptığımız yemeklerden yediriyorum. bende fırında çupra yapıyorum kendimize bayıla bayıla yiyor. kısaca anlatayım. fırın tepsisine folyo serip üstünü yağlıyorum balıkları tuzlayıp tepsiye diziyorum.üstüne soğan halkaları ve limon koyuyorum ve fırına veriyorum. bir de sos hazırlıyorum zeytin yağı, limon , karabiber tuz. ara ara balıkların üstüne pişerken kaşıkla gezdiriyorum. pişincede beyaz etlerinden veriyorum bayılarak yiyor. fırında çok hafif ve lezzetli oluyor, hem buğlama gibi olduğu için de lezzetli oluyor. mezgiti de sevdi kızım. balık mevsimi başladı artık bol bol yediririz inşallah.
Bende dün verdim yoğurdun içinde az bişey incir ve üzüm doğradım.1 kaşıkda pekmez koydum.Biliyorum ikisi doğru değil diyorlar ama napim tatlansın dedim.2 tanede bisküvi koydum seviyo kızım böle şeyleri
canım doktorumuz bir şey demedi neden acaba yapacakmış
canım biz en son 8. ayımızda gittik doktor bi daha 10. ayda gelin dedi. bişey olduğundan değil öyle değelerine bakılacak. inş herşeyi iyi çıkar. her doktorun tarzı farklı demek ki :)