Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bizim günlük menu soyle;
sabah bebe bisküvisi, devam sütü, 1 çay k. pekmez, 1 tatlı k. labne, bir küçük yumurta sarısı karışımı. ( bazen yumurta sarısını ayrıca veriyorum ama ortalıgı batırıyor ve tamamını yemiyor diye karışımla veriyorum genelde)
ogleden sonra ya irmikli ya pirinçli devam sütü+ elma veya armut püresi
aksam patates, kabak, havuç, küçük bir parça tavuk eti, 1 çk zeytinyagı ve pirinç, düdüklüde haşkayıp püre haline getirip veriyorum.
eger geç uyursa uyumadan muhallebi veriyorum
sabaha kadar meme...cokacimcoook
yumurta sarısı ve peyniri aynı gün verilmediğini duymuştum ben vermiyorumbilmiyorumkismile bebelecın çavdarlı mısırlısını ben bugün verdim 150 ml süte koydum çok oldu ya 100ml iyi fikir..baba bisküvisi gibi kokusu..azıcık pekmez ve tereyağıda koyuyorum ben..
evet bebeklerimizin aylarını ve bir günlük menülerini burdan paylaşalım
oğlum bugün 6 ayını bitirdi
sabah 9 da ıhlamur çayına 1 bisküvi ( herobaby) 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı labne
11 de anne sütü
1 de 1/5 kabak 1/3 patates haşlaması tel süzekten geçirilip haşlama suyuyla biraz sulandırılıp 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ilave ettim yarısını yedi şimdi uyuyo :))
Merhabalar, heralde 6. ayı bitirdiği gün ek gıdaya direk böye başlamadınız değilmi??? Daha önceden tattırmamı yapıyordunuz??? Ve tattırmaya ne zaman başladınız???
vaveyla canım sen çorbayı hazırlarken sebzeleri nasıl doğruyorsun ??
yani büyüklüğüne ??
süzgeçmi yapıyorsun?? püre gibi...
arkadaşım buharlı pişirici almış onda pişiriyor ama çok uzun sürede pişiyor .küçük doğruyorum canım yani kuşbaşı büyüklüğünde..aslında çok bıçak değmemesi lazım ama haşlama süresi kısa oluyor en azından.
bazen süzgeçten geçiriyorum ama süzgeç beni çok uğraştırdığı için rondo kullanıyorum.blendrla denedim çok kirlettim ortalığı.rondoda ufak olunca hepsi birkaç sn de püre yapıyor.sonra haşladığım sudan karıştırıyorum
arkadaşım buharlı pişirici almış onda pişiriyor ama çok uzun sürede pişiyor .
küçük doğruyorum canım yani kuşbaşı büyüklüğünde..aslında çok bıçak değmemesi lazım ama haşlama süresi kısa oluyor en azından.
bazen süzgeçten geçiriyorum ama süzgeç beni çok uğraştırdığı için rondo kullanıyorum.blendrla denedim çok kirlettim ortalığı.rondoda ufak olunca hepsi birkaç sn de püre yapıyor.sonra haşladığım sudan karıştırıyorum