Bebek Beslenmesi Ek gıdaya gecıs

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya ama inek sütü 1 yaşından önce yasak diye dinliyorum hep doktorlardan ?? Yoğurt nasıl veriliyor?
biz de beş aylığız

Korunmadınız mı canım ?

Ya ama inek sütü 1 yaşından önce yasak diye dinliyorum hep doktorlardan ?? Yoğurt nasıl veriliyor?
biz de beş aylığız
İnek sütü yasak bır yas öncesi evet ama peynır yogurt fermente oldugu ıcın yararlı hala gelıyor tabı bebegınızın süt ve süt ürünlerine alerjısı olabılır o yuzden uc gun kuralına uyarak verebılırsın

Merhaba pekmez icin erken değil mıydı acaba 6 aylik bebek icin ? Ben 2 yasina kadar pekmez ve bal vermeyi düşünmüyorum da doktorunuz verebilirsin mi demişti?

Kendi yaptığımız içeriğini bildiğim pekmezi veriyorum. Doktorumuza da danıştık verebilirsiniz dedi. Açıkçası kan ilacı kullanamadik kabızlık yaşadı. Kansızlık problemimizi çözdü pekmez. Hatta dün değerlerine baktırdık, çok güzel çıktı. Pekmez vermeye devam et dedi sağlık ocağındaki hemşireler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…