• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek tercihhhh :((

Tr de nükleer enerji santrali mi var :9::9:

suan yok ama yakında yapılacagını soyluyor bu bolum turkıyede sadece 1 tane var ve taban puanı en az 410 yada daha fazla sanırım illada santrallerde calısması sart değil ama bu bolumle ıyı yerlere geleceğnı dusunuyorum ve sevdıgım bı bolum ve ayrıca okuması cok zor bı bolumm yanı her yıgıdın harcı değil vessselammm

arkadasım bence nukleer enerjıyı yazabılırsın bu sene puanları dusurmusler 368 olmus gecen yıl 410 du

Doğru ,öğretmen olursam kpss derdi olucak sağlıkta özel hastahanelerde çalışabılırım.
Evet,2 yıl sosyologları pdr yerine atadılar,alan dışı atamalar yüzünden de birçok pdrcinin hakkı yendi bence:31:
4 sene sonra pdr ne olucak ona bile güvenemiyorum açıkçası,burası Türkiye.:50:

Tekrar aynı konu ıle ılgılı açtığım ıcın sanırım konum kapatıldı .Afedersiniz...
Konu açtığımı bıle unutmuştum.Kafam dağınık ,yorgunum .

Ek tercıhımın bı kısmını yaptım ama 30 tercih hakkımın çoğunu doldurmak istiyorum ,boşta kalmak istemiyorum kesin gitmek istiyorum.
Geçen sene kocaelini kazandım ve kaydımı dondurdum ..En kotu ıhtımali düşünürsem eğer kocaelıne mecbur devam etmek olucak maalesef :(.Ve ben gitmek istemiyorum ..
Bu yüzden tercıhıme 2 yıllık ısteyerek okuyabılecıgım güzel bölümlerde yazmak ıstıyorum önü açık 2 yıllık güzel bölümler neler sizce ?Dgs sınavıyla 4 yıllığa tamamlayabılcegım ..
Yardımlarınızı bekliyorum .Şu ek tercıhler bitmeden inşallah kafayı yemem.Uyumuyorum artık cok geç vakıtlerde yatıyorum ,hasta olucam yakında.
Düşüncelerinizi ,önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım edın..

Son düzenleme:
ben sınıf öğretmenliği mezunuyum geçen sene 85le bu senede 84le açıkta kaldım haberin olsun. en son tercihin sınıf olsun. bence en önepdr yaz sonra sağlık kesinlikle en son sınıf. sınıf okursanda seneye fln işletme oku açıköğretimden :D:52:

ben sınıf öğretmenliği mezunuyum geçen sene 85le bu senede 84le açıkta kaldım haberin olsun. en son tercihin sınıf olsun. bence en önepdr yaz sonra sağlık kesinlikle en son sınıf. sınıf okursanda seneye fln işletme oku açıköğretimden :D:52:

sınıf ögretmenlıgı cok güzel aslında ben isteyerek yapardım keşke şu atamalar düşmeseydi :((
En sona sınıf yazıcam :/

sınıf ögretmenlıgı cok güzel aslında ben isteyerek yapardım keşke şu atamalar düşmeseydi :((
En sona sınıf yazıcam :/

güzel ama göründüğü kadarda kolay değil :/ bende severek okudum ama atanamayınca bütün idealistlik gitti :/ ha bide sınıfta son senelerde hep doğu açılıyo ve tek öğretmenlikköy okulları genelde bunuda göz önünde bulundur derim gerçi 4 yıl sonra ne olur bilinmez:/ benm hep hayalim pdr ve psikolojiydi ama nasip değilmiş

Back
X