Ne alaka simdi?adam sizden daha aklı başındaymış diyeceğimde üzülürsünüz diye korkuyorum
Dusundum de bu sinirle hicbir yerde eglenemem kafami veremem o yuzden evde kaldimZaten hazırsınız, ben yerinizde olsam yinede çıkardım dışarıkafanız değişir
Yahu 4 saat onceden yazdim ben bekletmiyim diye erkenden hazirlandim eger bi cevap verseydi olumsuz dahi olsa hazirlanip hazirlanmam umrumda olmucakti.Akşama doğru haberleşiriz iletişimde kalalım demişsiniz. Şu saatte şurda görüşelim dememişsiniz. Neden hazırlanmadan önce yazmadınız ki? Netleştirmeden hazırlanmasaydınız hazırlandığınızla kalmazdınız.
çok alakaNe alaka simdi?
Noktalama eksikligi bugun bulusma olucakti 1 ay once tanıştığım cocuklaBugun tanıştığım erkek cocuguyla...
Bugun...
Bu...
Gun...
Hı tmm ozaman. Engelle gıtsınNoktalama eksikligi bugun bulusma olucakti 1 ay once tanıştığım cocukla
1 ay once tanismistim birkac saat once degil.Öyle ölüyorum bitiyorum diyerekten burda dert yanmiyorum sadece sorumsuzluguna kizdim burda icimi dökmek istedim.çok alaka
sanal ortamın hemde birkaç satte bu kadar ciddiye almanız makyaj neyin yapmanız
adamdam haber beklemeniz
bide buraya dert yanmanız bana pek mantıklı gelmedi
ki çocukta bunu düşünmüş
abaza misali hemen çıkalım falan demiş sonra netti kapattığında
dur bakalım bu kadarda değil demiş bence
anladım1 ay once tanismistim birkac saat once degil.Öyle ölüyorum bitiyorum diyerekten burda dert yanmiyorum sadece sorumsuzluguna kizdim burda icimi dökmek istedim.
Okunma bilgisi kapali beyfendinin en basindan beri neden diye sormustum isler cok yoğun arada görmemezlikten gelebilmek icin kapattim demisti daha yeni tanistigimiz icinde usteleyememistim aç diye yakisik almazdı.Peki Whatsapp‘tan mi yazisiyordunuz? Yani mesajinizi okumus mu okumamis mi biliyormusunuz?
"Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?Bugun tanıştığım erkek cocuguyla...
Bugun...
Bu...
Gun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?