• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekilmek

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 hafta once tanistigim kisi tarafindan ekildim iftar yapmayi teklif etmisti bende kabul ettim bugunde amclarinin gelicegini evde olmasi gerektigini soyledi bugun haberi olmus yarin iftar yapalim olurmu dedi

2 defa bulustuk bu kisiyle onceki bulusmalarda boyle bi sorun olmadi

Sizce bu kisiye simdi bidaha gorusmek istemedigimimi soyleyim yoksa hic birsey yazmayimmi yoksa normalmi devam edim

Tamam kizlar mesaj attim adama eger bidaha aynisini yaparsa oyle dusunucem

Son düzenleme:
Neden bı daha gorusmeyeceksiniz anlamadım? Size izah etmiş evde olması gerektiğini azıcık halden anlayın. Yarın gidin iftara ne olacak

Bu ekilmek degil ki adam soylemis gelemiyorum yarin gidelim diye..
Ama gorusmek istemiyorum diyorsanız o baska..

Amcası gelmiş geçerli bir sebep . Evde olmam gerekiyor diye de vurgulamış .

Ve daha tanışalı 2 hafta olmuş tek davranışa göre neden yargılıyorsunuz ki ?

Ekilmek demek de bu değil bence . Bir buluşma ayarlarlanır siz oraya gidersiniz beklersiniz beklersiniz gelmez ya da son dakika gelemiyorum der buna ekilmek denir . Sizinki olsa olsa buluşmayı ertelemektir bence

Belki gerçekten evde olması gerekiyordur..Bekleyin bakalım yarın ne olacak ?

Neden bı daha gorusmeyeceksiniz anlamadım? Size izah etmiş evde olması gerektiğini azıcık halden anlayın. Yarın gidin iftara ne olacak

Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim

Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim
Tamam da dünya sizin etrafinizda donmuyor. Bugün haberim oldu demiş zaten. Bu kadar saçma şeyleri takip karşı tarafa zindan edecekseniz hayatı zaten bence de gorusmeyin kusura bakmayın ama

Ekilmek, gideceğiniz yere gidip onu beklemeniz ve onu gelmemesidir.
Önceden haber vermiş işte, daha ne yapsın? İnsanların başka işleri çıkabilir, hayat bu. Dünya bizimle yapılan planlar etrafında dönmüyor ya.

Ayrılmak için bu akşam amcam geliyor yarın iftar yapalım diyeceğini hiç sanmıyorum
Bugünün telafisini yarın yapalım demiş

Gayet doğal ve artniyetsiz görünüyor

Sizin bu dertlerinizden bende istiyorum :halay:
Anacım ne güzel hazırlanmışsın gidecek yerin varmış gitmişsin
Bazen bazı konuların cidden şaka olduğunu düşünmek istiyorum :KK70:

iyide o sizin sorununuz.
ekilmek buluşacağınız yere gidip beklemek ve gelmemesi haber vermemesi ile olur.

Sözleştiğimiz yere gittin, bekledin bekledin bekledin top patladı “bir şey mi oldu acaba” diye merakettin aradın ve “Akrabam geldi ya biz iftarı yarın yapalım” dedi
Bu durumda ekilmiştin.
Adam sana haber vermiş durum bu demiş, güvenmiyorsa yarına da sen bahane bulur gitmezsin.

hazırlandım dediğiniz nedir abiye giyip kuaföre gitmediniz heralde? hazırlanmak için derse geç kalmış olmanız sizin probleminiz.

Tamam da dünya sizin etrafinizda donmuyor. Bugün haberim oldu demiş zaten. Bu kadar saçma şeyleri takip karşı tarafa zindan edecekseniz hayatı zaten bence de gorusmeyin kusura bakmayın ama
Ekilmek, gideceğiniz yere gidip onu beklemeniz ve onu gelmemesidir.
Önceden haber vermiş işte, daha ne yapsın. İnsanların başka işleri çıkabilir, hayat bu. Dünya bizimle yapılan planlar etrafında dönmüyor ya.
hazırlandım dediğiniz nedir abiye giyip kuaföre gitmediniz heralde? hazırlanmak için derse geç kalmış olmanız sizin probleminiz.
Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinan
Dun gecede sir bugun icin maskeler ojeler kac saat hazielandim
Yoksa bi pantolin giyip gidicektimde gelmedi diye uzuldum degil

Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinan

Fena mı olmuş bakım yapmış oldunuz, kendinizi iyi hissetmeniz lazım, bunları bir erkek için değil kendiniz için yaparsanız bu kadar dert etmezsiniz. Ve evet diğer hanımların dediği gibi ekilmemişsiniz, haber verilmiş ve telafi sözü verilmiş üzerine. Sorun göremedim ben. Sizin saatlerce hazırlanmanız hayatın doğal akışını pek de bağlamaz sanıyorum ki.

Ne alaka ya? Misafirleri gelmiş ne yapsın , yarın gideriz demiş. Hemen bir daha konuşmayayım mı fln? Biraz anlayışlı sabırlı olun, yoksa kimse ile ilişki yürütemezsiniz.

2 hafta once tanistigim kisi tarafindan ekildim iftar yapmayi teklif etmisti bende kabul ettim bugunde amclarinin gelicegini evde olmasi gerektigini soyledi bugun haberi olmus yarin iftar yapalim olurmu dedi

2 defa bulustuk bu kisiyle onceki bulusmalarda boyle bi sorun olmadi

Sizce bu kisiye simdi bidaha gorusmek istemedigimimi soyleyim yoksa hic birsey yazmayimmi yoksa normalmi devam edim
Keşke böyle sorunlarım olsa.
Can sıkılacak bi durum yok.
Hani dese ki bu aksam iftara gelemeceğim başka bi gün gideriz haklısın derdim de.
Hiç arayı açmamış yarın iftara gidelim demiş.
Sorun olcak bi konu yok.

Kesin Şakasın sen

Back
X