Ekilmek

Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinan
Dun gecede sir bugun icin maskeler ojeler kac saat hazielandim
Yoksa bi pantolin giyip gidicektimde gelmedi diye uzuldum degil

bi iftar için maske oje vs adam nereden bilsin. sabah aramış işte.

Ne alaka ya? Misafirleri gelmiş ne yapsın , yarın gideriz demiş. Hemen bir daha konuşmayayım mı fln? Biraz anlayışlı sabırlı olun, yoksa kimse ile ilişki yürütemezsiniz.
Sonucta uzun iliskide sorun oluncak birsey varsa erkenden bitmesi gerekmezmi ?

2 haftadir tanistiginiz birinin bu davranisina bu kadar anlam yuklemeyin.kaldi ki kotu biseyde yapmamis bence hic bozuntuya vermeyin.daha simdiden bunaltmayin adami.

İlişkinin uzun olucağını nerden biliyorsunuz?
Daha dur yeni baslamaya çalışan bi durum var.
Siz bu kadar takıntılı iseniz iliski uzun sürmez ki.

Bence bitir sen çok ciddiyim,
2 haftalık ilişkiye bu kadar anlam yüklemen doğru değil,
Karakter olarak belli ki aksilikleri amorti edebilecek biri değilsin.
İleride üzülmemek için bitirmen en iyisi.

Bunun neresinde sorun var ben anlayamadım? Geçen gün biz de erkek arkadaşımla iftardan sonra kahve içmeye çıkacaktık, 4 gibi eve gitti ve amcalarına iftara gideceklerini söyledi, o an eve gidince öğrenmiş, tamam yarın akşam çıkarız dedim. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama biraz sabırlı , sakin ve anlayışlı olmanız lazım. Ben de zamanla öğrendim böyle davranmayı. Tamam canım o zaman yarın akşam çıkarız deyin bence ayrılmak yerine.

Tahammül sınırınız bu kadar mı düşük? Eğer öyleyse işiniz çok zor bence..

Ekilmemişsiniz önceden haber verilmiş..

Geçinilmesi zor, pireyi deve yapan, kaprisli ve takıntılı biri gibi geldiniz bana. Bence de ayrılın. Adam kurtulsun. Sabah aramış iftara iki saat kala değil. Ne bilsin senin bu kadar takıntılı olduğunu saatlerce süslendiğini falan? Sabah onun yüzünden geç kalmamışsınız. Zaman planlaması yapamadığınız için geç kalmışsınız. Bunu da anlayın bi zahmet. Erken kalksaydınız geç kalmazdınız. İftara gitseydiniz bugün geç kalmış olmanızın bi önemli olmayacaktı heralde.
Ruhumu daralttınız.

bu sebepten bitirmeyi düşünmeyin biraz kararlı tutarlı olun ınsanların işi çıkabılır yani...

Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim
çocuğun ne suçu var senın hazırlnamanda =)

iftarın iptal olduğunu sabah haber vermiş daha ne yapacaktı? senin akşamdan oje sürdüğünü , maske yaptığını, sabah da 1 saat hazırlandığını nerden bilsin? Bunu bile sorun ediyorsanız bence de ayrılın, siz ilşki yürütemezsiniz.

Trip atmaya yer ariyosunuz sanirim:KK48:

Bence biraz daha bekleyin ilerde cok firsatiniz olur. Bu daha ne ki?

Back
X