Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

bugünde bizim doğum günümüz ama cumartesi kutluycaz mecburen. iyiki doğmuş oğluşum iyiki doğurmuşum...

gülçinim 2 resim koy beaa bizde fikir edinelim bayanssulusmile

iyi ki doğmussun emre nice nice güxzel saglıklı yaslara insallah paşa....a.s.

Uploaded with ImageShack.us

doğum günü olan tüm bebişleerr iyi ki doğdunuz... daha önce beceremedim yüklemeyi nacizane son anda yapmaya karar verdiğim kurabiyeler. aybikenin sanal yardımlarıyla bu şekli aldılar. teşekkür ederim yaptıklarını yapacaklarını bizlerle paylaşıp fikir edinmemizi sağlayan tüm ekim analarına....

canım cook güzel görünüyorlar ellerine sağlık..bu ekim analarının hepsi cook marifetli ya maasallah...

ooo kuzum ekle işte faceyemi nereye ekleyeceksen merakta bırakma ya:))

doğumgünü olan bebeklere sağlılklı bir ömür diliyorum ama keşke fotolarınızı burayada koysanızda face in dışında,bizlerde görebilsek:))

Kızlar 1 şeklinde kurabiye yapıcamm ama nasıl yapacağımı bilmiyorumm bana tarif vereb,ilecek var mı...?? ?

Kızlar 1 şeklinde kurabiye yapıcamm ama nasıl yapacağımı bilmiyorumm bana tarif vereb,ilecek var mı...?? ?

aybike nin tarifi:
150 gr. Margarin
50 gr sıvıyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
1 adet yumurta
3–4 damla vanilya aroması
1 paket vanilya
2–2,5 su bardağı un
yoğur dinlendir buzdolabında
170 derecede 8-9dk pişir

sanırım çok geç oldu bu mesajı görmem diğer mesajınada yazdım ama umarım işine yarar elifçiğim.

bizde pazargünü yaptık partimizi harika geçti,çok eğlendik..darısı diğer bebişlere..:))

bugün poyrazın dogum günü burdan tekrar kutlamak istiyorum ilknura cok tesekkür ediyorum hersey cok güzeldi. ellerine saglık.

haftasonu arzudaydık.arzucum sanada cok tesekkür ederim hersey cok güzeldi. ne güzel bu günleride gördük ve arkadaşlımız böyle güzel devam ediyor cocuklarımızın dogum günleri birlikte kutlamak bile nasıp oldu. toplu dogum günümüzü iple cekiyorum kaydirigubbakcemile2

canım benimmm asıl ben teşekkür ederimmm,keşke bugün poyrazıma da gidebilseydim ama boranın durumundan dolayı katılamadım
neyse artık toplu doğumgünümüzü iple çekiyorummm iyi ki k.k. var iyi ki sizler gibi arkadaşlarım oldu yaşasın k.k :hooray::enbuyukkk:

ilknurcum bende vesile ile burdan kutlarım poyrazımı.. arzucum bengücüm gülçinim gizoşum ilknurcum bende hepinizi çoook seviyorum...cumartesi oluyo mu bizim d.günü. emrekafayı patlattı biliyorsunuz. aznnemin ameliyat iptal gelebileceğim ama çok kalamıycam sanırım...

tamam herkeze uygunsa bu cumartesi olsun. haftaya gülcinin sınavı var sonra ben yokum.
lütfen fotoları ilknura gönderelim artık oda hazırlansın son güne kalmayalım

toplu doğum günü ne hoşşşşş düşünmüşsünüz..bıcır bıcır.... desenize şenlik var

tamam herkeze uygunsa bu cumartesi olsun. haftaya gülcinin sınavı var sonra ben yokum.
lütfen fotoları ilknura gönderelim artık oda hazırlansın son güne kalmayalım
ilknura nerden göndereceğiz bengü resim ?
Siz izmir grubuna bayılıyorum opuyorumnanaktan
zemuszemus opuyorumnanaktan
toplu doğum günü ne hoşşşşş düşünmüşsünüz..bıcır bıcır.... desenize şenlik var

eveeeeeetttttt :sm_cool:sositososito

aaa tabi çok isterim sizlerle tanışmak...:)
şartlar uygun olursa bulunmak isterim bana özelden ayrıntı verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…