bugünde bizim doğum günümüz ama cumartesi kutluycaz mecburen. iyiki doğmuş oğluşum iyiki doğurmuşum...
gülçinim 2 resim koy beaa bizde fikir edinelim bayanssulusmile
zeldacım sende 2 kere kutla. gününde bir kutlama yap annen gelince tekrar yap. bence en güzeli bu olur.QUOTE]
EVET bengu bu sabah esimle ayni seyi dusunduk,dogumgununde ufak bir eglence yapalim en azindan dedik :)
cok sagol bebek,cok haklisin anne destegi olmadan tadi olmuyor boyle seylerin :)Seldam, yaban kuşum, çatal karam gurbet ellerdeki balım. Öncellikle annen için çok üzgünüm, Allah şifa versin annene. Çok geçmiş olsun. Ve bak iyiki yaptırmış check-up'ı ilerde daha büyük sorunlar yaşanabilirdi. Sende anneciğin gelinceye kadar küçük bir kutlama yaparsın, geldiğinde hem anne desteğiyle daha güzel bir parti yaparsın. Anne desteği çok önemli ya valla annem saolsun bütün gün zeynebimi eğlendirdi bende rahat çalışabildim.
selda canım ben ce de 2 kere kutlaya bilirsin kendi dogunm gününde yeni evinizde küçük bir kutlama yapın ailecek annen insallah hayırlısyla geldiğinde de güzel bir kutlama yaparsınız.sen ceyline dogumgününde ninja kıyefeti giydirsene kaydirigubbakcemile3 coook yakısır kuzuya öp benim yerime opuyorumnanaktan
heheheeee iyi fikir ama nerden bulabilirim acaba ben bir bakayim kostum satan yerlere :))
arzum, defnomum güzel anası, ececim, bengücüm ve nincanın anası koca ninem:))) hepinize çok teşekkürler.
Bengücüm gerçekten çok keyifliydi, herşey bir yana zeynep çok mutluydu. Çocuklarla çok güzel oynadı, beni aramadı bile nerdeyse. Dediğim gibi tavsiyelerinle hazırladıklarım herkes tarafından çok ama çok beğenildi.Ve gerçekten çok güzeldi.
Ececim resimleri artık burdan değil, faceden koyacam canım cumartesiye kadar yüklemeye çalışırım, Yardımcı olmamı istediğin bir şey olursa seve seve.
Arzu kuzum makarna salatası mikemmel oldu:))) öpüyorum gıdıdan.
Seldam, yaban kuşum, çatal karam gurbet ellerdeki balım. Öncellikle annen için çok üzgünüm, Allah şifa versin annene. Çok geçmiş olsun. Ve bak iyiki yaptırmış check-up'ı ilerde daha büyük sorunlar yaşanabilirdi. Sende anneciğin gelinceye kadar küçük bir kutlama yaparsın, geldiğinde hem anne desteğiyle daha güzel bir parti yaparsın. Anne desteği çok önemli ya valla annem saolsun bütün gün zeynebimi eğlendirdi bende rahat çalışabildim.
Kızlar 1 şeklinde kurabiye yapıcamm ama nasıl yapacağımı bilmiyorumm bana tarif vereb,ilecek var mı...?? ?
bugün poyrazın dogum günü burdan tekrar kutlamak istiyorum ilknura cok tesekkür ediyorum hersey cok güzeldi. ellerine saglık.
haftasonu arzudaydık.arzucum sanada cok tesekkür ederim hersey cok güzeldi. ne güzel bu günleride gördük ve arkadaşlımız böyle güzel devam ediyor cocuklarımızın dogum günleri birlikte kutlamak bile nasıp oldu. toplu dogum günümüzü iple cekiyorum kaydirigubbakcemile2
canım benimmm asıl ben teşekkür ederimmm,keşke bugün poyrazıma da gidebilseydim ama boranın durumundan dolayı katılamadım
neyse artık toplu doğumgünümüzü iple çekiyorummmiyi ki k.k. var iyi ki sizler gibi arkadaşlarım oldu yaşasın k.k :hooray::enbuyukkk:
ilknura nerden göndereceğiz bengü resim ?tamam herkeze uygunsa bu cumartesi olsun. haftaya gülcinin sınavı var sonra ben yokum.
lütfen fotoları ilknura gönderelim artık oda hazırlansın son güne kalmayalım
zemuszemus opuyorumnanaktanSiz izmir grubuna bayılıyorum opuyorumnanaktan
toplu doğum günü ne hoşşşşş düşünmüşsünüz..bıcır bıcır.... desenize şenlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?