Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

taham ıyı menün canım..

Bizim menüdede
Börek
tatlı tuzlu kurabiye
makarna salatası
rulo pasta(patetes amerikan salatası içine konularak rulo üstüne zeytin,mısır,turşu,kırmızı biber vs)
minik gofretler ve halleyler...
Pastamız
içeçek ve sonra çay ikramı...
ve mini kutularda şekerlemelerimiz

Pastamız

Çocuklara maske ve şu üflüyorsun uzuyo ya :))) onlardan dağıttım çok eğlendiler...

şeymacım burda yok .. avrupa yakasında varmı bilmiyorum. sanırım sadece dudulluda var google baktım başka şube yok

hımmm benim bildiğim var şubeleri çokça ama ınternette pek çıkmıyor bi şubenin telini al ve sor en yakın şubeyi...
ama ben 2 gun öncesınden sipariş verdim...yetişmez sanırım...ama hazır vardır belki..

Pastası çok güzel kayracığın.
nice senelere inşlh

evet b&m pastası çok güzeldi ve tadıda süperdi gerçi o gün herşey çok güzeldi tekrar ellerine sağlık şeyma

kıslar bende aralık annesiyim az kaldı paşamın doğum gününe sizi görünce daha bi heyecanlandım ne güsel kutlamalar yapıyosunus öyleee, maaşallahh fikirlerinisden çalcam ona göre.. nice nice yıllara inşlallahh :))

Pastası çok güzel kayracığın.
nice senelere inşlh

Tşkleer B&M

evet b&m pastası çok güzeldi ve tadıda süperdi gerçi o gün herşey çok güzeldi tekrar ellerine sağlık şeyma

Şeydoşum çok sağol yawww...
Evet bende partimizi çokkk beyendim davetlilerm gibi...
Kayramın şansına bütün sevenlerimiz yanımızdaydı sağolsunlar...hihoyyyt

atlattık ilk kutlamayı yuppi, herkes mutlu herkes memnundu. En çok da zeynebim. Burdan fikir edinmemi sağlayan anneşlere kocaman bir teşekkürler. Özellikle musyas sana:))) kapı süsünde gece açıp açıp seninkine baktım yaptım nihayetinde. Bengücüm hediyelerimi konuklar çok beğendi ve pastamıza bayıldılar, çok ama çok teşekkür ederim sana. Benim güzel dostlarım sayfamdaki güzel mesajlarınız için çok ama çok teşekkürler...

ohhh ne güzel yaaa darısı başıma artık hihoyyyt
nice mutlu yaşlara zeynommmmm çoookkk öpüyoruz seni opuyorumnanaktan

Nice tatlı yaşlaraaa tatlı Zeyno....:teytey:
Arzuşum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz oğluşum koca adam olcak...şimdiden kolay gelsin cnm...:dance:

hadi sirani savdin,prensesin dogum gunu kutlu olsun,ben cok kararsizim,annem turkiyedeydi biliyosunuz bu ayin 20 sinde donecekti ama oylesine yaptirdigi check up sonrasi acil olarak kalp ameliyatina alinmasi gerektigini soylediler ve cuma gunu ameliyat oldu , doktoru en az 1 ay ucmasini yasakladi,annem olmadan ceylinin dogum gununu yapmak istemiyorum annemin de burda olmasini istiyorum bir yandan da tam gununde dogum gunu yapayim diyorum cok kararsizim :1no2:

bugünde bizim doğum günümüz ama cumartesi kutluycaz mecburen. iyiki doğmuş oğluşum iyiki doğurmuşum...

gülçinim 2 resim koy beaa bizde fikir edinelim bayanssulusmile

gülcin msj o kadar mutlulugunu yansıtmıs ki. harika bir gün gecirmisiniz cok belli. en kötü gününüz böyle olsun canım.

zeldacım sende 2 kere kutla. gününde bir kutlama yap annen gelince tekrar yap. bence en güzeli bu olur.

ece emrenin dogum gününü candan kutlarım nice mutlu yıllar dilerim

arzu eminimm seninkide harika olucak canım.

arzum, defnomum güzel anası, ececim, bengücüm ve nincanın anası koca ninem:))) hepinize çok teşekkürler.
Bengücüm gerçekten çok keyifliydi, herşey bir yana zeynep çok mutluydu. Çocuklarla çok güzel oynadı, beni aramadı bile nerdeyse. Dediğim gibi tavsiyelerinle hazırladıklarım herkes tarafından çok ama çok beğenildi.Ve gerçekten çok güzeldi.
Ececim resimleri artık burdan değil, faceden koyacam canım cumartesiye kadar yüklemeye çalışırım, Yardımcı olmamı istediğin bir şey olursa seve seve.
Arzu kuzum makarna salatası mikemmel oldu:))) öpüyorum gıdıdan.
Seldam, yaban kuşum, çatal karam gurbet ellerdeki balım. Öncellikle annen için çok üzgünüm, Allah şifa versin annene. Çok geçmiş olsun. Ve bak iyiki yaptırmış check-up'ı ilerde daha büyük sorunlar yaşanabilirdi. Sende anneciğin gelinceye kadar küçük bir kutlama yaparsın, geldiğinde hem anne desteğiyle daha güzel bir parti yaparsın. Anne desteği çok önemli ya valla annem saolsun bütün gün zeynebimi eğlendirdi bende rahat çalışabildim.

kızlar dogumgünü bebelerinin dogum günleri kutlu mutlu olsun ..zencefine partinizin güzel geçmesine sevindim insallah en kötü gününüz hep böyle olur..
selda canım ben ce de 2 kere kutlaya bilirsin kendi dogunm gününde yeni evinizde küçük bir kutlama yapın ailecek annen insallah hayırlısyla geldiğinde de güzel bir kutlama yaparsınız.sen ceyline dogumgününde ninja kıyefeti giydirsene kaydirigubbakcemile3 coook yakısır kuzuya öp benim yerime opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…