Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş en büyük hediyeyide kendisi vermiş size nice mutlu yıllaraa.s.

kızlaar kurabiye tarifi arıyorum. 1 şeklinde becerebilirsem eğer. denediğiniz iyi sonuç aldığınız tarif verebilrmisiniz. acil bu akşam yapmayı düşünüyorum... teşekkür ederim...

Son düzenleme:
asyamın doğum günü 30 eylüldü biraz geciklide olsa yarın partimizi yapıyoruz inş dasyımızda iyleşdi ağız tadyla güzel bi gün olur inş.
bi fikre ihtiyacım var tatlı olarak pastanın haricinde birde minik keklerden yapıcam bide kurabiye yapıcam başka bişeye gerek varmı kararsız kaldım.

umarım güzel bir gün olur sizin için
bende şimdi kağıdı kalemi aldım menü oluşturmaya çalışıyorum tatlı olarak aynı menümüz ben birde çikotop yapayım dedim değişik dursun masada
tuzlu olrakta peynirli börek annemin meşhur fırında dolması(kuşüzümlü fıstıklı) benim meşhur kekikli kurabiyem,sosisli milföy ama kanepe tarzında olucak yuvarlak yuvarlak gene değişik olsun diye:)
ben salata tarzı birşey arıyorum asıl,ne yapsamki fikri olan...

zuzucum,blueflower,musyas ve doğum günümüzü diğer topik vasıtasıya kutlayan arkadaşlarımıza teşekkür ewdiyoruz,
iyi ki doğurmuşuz gerçektennolumunekankayizsmile

herkesin sağlıklı ve upuzun bir ömrü geçsin beraber inşallahhopuyorumnanaktan

1-çikolatalı pasta
2-patatesli börek
3-mercimek köftesi
4-yaprak sarma
5-kurabiye
6-poğaça

kızlar bunları düşündüm yetermi acaba max. 15 kişi olucaz öneriniz varmı acillll olarak birazdan başlıcam çünkü yapmaya..... malum iki çocukla yarın yetiştiremem...

ohaoldumsmile
canım bizim parti yarın.. yaptıklarımı ve yapacaklarımı sayim belki sana yardımcı olur:
1.pasta(hazır)
2.lorlu mini poğaça(hazır)
3.pudigli kurabiye(bakıcımız yapıp getircek)
4.saray sarma(ki az önce çok heves edip yaptım ama beceremedim.saray saçma oldu:kedi:yerine cezerye yapicim,yarın sabah)
5.yaprak sarma(kaynanam yaptı,yarın sabah pişirip getircek)
6.haşhaşlı tatlı(anacım yapıp getircek)
7.yalancı kumpir
8.kıymalı-ıspanaklı gül böreği
9.mercikmek köftesi
10.mısır unu keki(komşumuz aynı zamanda kına annemiz yapıp getircek)

böle...

azıcık abartmışım sanırsam..ama napim..pek bi hevesliyim:)))

akşam yapacaktım bugün yetiştiremem diye...yaprakları sarmayı başladım yarısına geldim zeynep başladı ağlamaya... aldım onu (bu arada saat 24:00) emzirmeye gittim (bilenler vardır 8 aydan sonra emmeye başladı) veeeee zeynepcik annesini uyutmuşş:)))) bi kalktım saat 05:45 başladım yaprak sarmaya bazılarını gözüm kapalı sardım herhalde sonra böreğimi yaptım kurabiyelerimi yaptım pastayı hazır alacaktım ama vazgeçtim kendi ellerimle yapıcam prensesime opuyorumnanaktan resimleri akşam herkes gittikten snr eklerim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…