Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

görünce dayanamadım alıvermişimm. dore rengi ayakkabı bulmak baya zor oldu. bu tip ayakkabılarda 20 numara bulmak zormuş bide asyanın ayakklar tombul tombull olunca daha zor işimiz

asyacım bayıldım elbisene tatlım güle güle giy canım sağlıkla ...

asyanın cicileri çok şık allahım güzel saglıklı mutlu günlerde giymeyi nasip etsin maşallah fıstıga şimdiden

kızlar benim komsumun kızının gecen sene okul müsameresinde giydiği palyaço kıyafeti varmış arkadaşının da varmış...yusufun dogum gününde bir cok kendi yasıtında arkadası da olacak insallah..onları eğlendirmek için 2si gösteri yapacaklar:)))) müzikleri de varmıs cok hosuma gitti benim umarım bebeklerin de ilgisini çeker korkmazlar:)))) size de fikir vereyim dedim..
bir de ben kocaman bir sünger bop lu pasta yapacam insallah ..baskılı peçetelerimiz kıyatfetimiz dogumgünü süslerimiz hazır..bir de video hazırladım yusufun görüntülerini kapsayan ..günlüğümüzden de herkes için birer sayfa ayırdım o güne özel yazsınlar diye... ama misafirler için hediye edecek bişey henüz bulamadım..şeker cıkolata ..vs istemiyorum dişbugdayında ve dogumunda zaten dagıttık onlardan farklı bişey bulmalıyım:))!!!!!

bende bugün birkactane süs buldum. pasta icin daha bakıyorum.kendim yapmak istemiyorum hazır alcam. palyaco güzel bir fikirde miray o tarz seylerden pek hoslanmıyor,ablasıda ögle sevmez. sizin party baya eglenceli olucak demek. fotoları simdiden cok merak ediyorum

Ben de bu hafta Eminönüne gidip kalıp,şeker hamuru ,süs gibi şeylere bakıcam.Ayrıca mağnet hazırlıyorum gelenlere vermek için ...........

bende çok istiyorum ama bi yaparsam çok kalaba olucak gelmek isteyen dolu ve Miracın bu kalaba ortamdan huzursuz olmasından korkuyorum o yüzden kararsızım

ya ben daha hiç bir hazırlık yapmadım,son hafta sıkışcam kesin eyvahedigeldismile

selam kızlar benide sardı bu tatlı telaş...:))
oda süslemeleri aldık biz balonlar falan birde kocaman bir happy bırtday yazısı asmak için,doğumgünü temalı kağıt tabak bardak süslü pipetler aldım çocuk ikramlarında kullanmak için
ayy birde babamız konfeti aldı hava iyi olursa bahçemizde yaparız zaten partimizi orda da patlatırız konfetileri,zaten satıcı sakın evin içinde yapmayın dedi.1 şeklinde kalıp aramaya başlasam iyi olucak kurabiye için kendim yaparım çünkü,şeker hamurum falan var nasılsa:))
yaş fotosu çektiririz
kendim slayt hazırlarım tv de döndürürüz
kocaman çok güzel bir pasta yaptırırız ikramlar falan
birtek gelenlere bir hatıra ne yapsam diye düşünüyorum

bende kendi evimizde yapmaya karar verdim
ailem gelecek bursadan konuştuk..
haftaya kumaş bakmaya gidicem bi örnek elbisemiz için kayınvaldem yetiştirebilirse süper olucak
pasta yaptırmicam ikea nın hazır pastalarından alıcaz pembeli olandan bikaaç tane
annem su böreği ve sarma yapacak geri kalan ikramları ben yapıcam
haftaya happy birthday süsleri alıcam eminönünden
şeker hamuru ve 1 şeklinde kurabiye kalıbı aldım
inanılmaz heycanlıyım 3 hafta kaldı

ohh ohhh negüzel hepsinin dogun günü harika olcak şimdiden bell ,ieşimde bugün soruyo nezaman yapcaz die dogum gününü hiçbişi aldırmadınki daha dedim haftaya olmazsa yapalım dedi malzeme almam lazım dedim bende bide bakalım ailem gelebilcekmi gelemezlerse ufakta olsa 3ümüz güzel bir dogum günü yapcam kızıma hatıralık

:çok üzgünüm: eşimin tarafıyla yaşadığımız sorunlardan dolayı ne bebek mevlüdü yapabildik ne başka bişey şimdide yaş günü annem iki yaş gününde ısrarcı herkesi davet etmek istiyor biri akrabalara biri arkadaşlara. topiğimizle birlikte 7 kuzumuz var şuanda hepberaber bir doğum günü yapıcaz o kesin ama akraba işi yaş ((
arkadaşlarla olan içinde ben ne istesem heycanlansam adam tam bir tomruk hevesimi gırtlağıma tepiveriyor lafta hazır ne gerek var. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
doğrusu hiç bir şey düşünmüyor ve heves etmiyorum artık. senağlama
sanki adamın onuncu çocuğu senağlama

antika cnm kocamı anlattın resmen 17tlye süsbulmuşum bir saat içn degermiymiş sanki varya borcumuz var yada 10.çocuk neoluyo böyle ikinci çocuk düşünüyodum her hevesimi kırdı düşüğnmicem artık hiçbişi oldugu kadar yapcam imkanım elverdigince dogum günündenmi anlarmış süslü tabaga ne gerek varmış plastik tabak varmış evde 3balon yetermiş tabi o görmemiş onun böyle düşünmesi normal ama heveslerimi hep kırdı diş hedigide yapotırmadı millete özenmekten vazgeç diyo sadece çok kırılıyom

aslında canım bunlara bi odun kapmak varda kendileri gibi bi ayva şıvgası yermisin yemezmisin klava: kötükedihüso sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…