Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

vallahi haklısın balım bitane ve ilkdogunm günleri neden heves kırılırki sırf bu yüzden işe girip kızımın içimde kala nherşeyini alıp yapmak istiyom ama kızıma üzülüyom bensiz yapamöaz fek-laket alışıgız ve babaanne dilinden anlamıyo torununu yemiyo dio çıkıyo işin içinden oysa zeyne hiç yemek seçmez ugraşmıyo ben yokken işim varsa dışarda malesef aç kalıyo bir kaşık veriyo yemedi dio çıkıyo işin içinden

heves kıran çokkkkta takan yok arkadaşlar...
vallaha benimde öyle büyük derdim varki sormayın... ama takmıyorum umrumda bile değil ben değil onlar kaybediyo diyip hayatta tekrarı olmıcak olan bu ilkleri herşeye rağmen güle oynaya yapıyorum yapmaya çalışıyorum tabi eşimde çok destek bu konuda bana,oyüzden biraz daha kolay oluyo
takmayın sizde boşverin o küs bu dargın boşverin...küçük büyük farketmez bişeilde yapın ne sizin içinizde kalsın nede bebişler hatırasız...:))

kızlar ben de bugün deneme amaçlı bir pasta yaptım bakın bakalım beğenecekmisiniz... eşimin ilk tepkisi '' zavallı sünger bop!!'' oldu.:umursamaz::umursamaz:.süsleme işini yusufla birlikte yaptık ama abartmıyorum gercekten onunla birlikte yaptıkkkk!!!! o bacagıma yapışmıs bir sekilde mızmızlayıp durdu ben de acele acele ancak bukadar yapabildim..ama bu sefer elim alıştı 2.deneyimim daha güzel olacaktır sanırım..sizce nasıl olmuşş amatör işi işte:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

bende çalışıp oğlum ihtiyaçlarını almak içimde kalanalrı yapmak istiyorum ama aynı dertten çalışamıyorum ayrı kalmak bana çok koycak çok bağlandık annem bakcak gerçi kaynanam değil annemide çok seviyo miraç ama ben çok özlücem :çalışırsam

kızlar ben de bugün deneme amaçlı bir pasta yaptım bakın bakalım beğenecekmisiniz... eşimin ilk tepkisi '' zavallı sünger bop!!'' oldu..süsleme işini yusufla birlikte yaptık ama abartmıyorum gercekten onunla birlikte yaptıkkkk!!!! o bacagıma yapışmıs bir sekilde mızmızlayıp durdu ben de acele acele ancak bukadar yapabildim..ama bu sefer elim alıştı 2.deneyimim daha güzel olacaktır sanırım..sizce nasıl olmuşş amatör işi işte:)))

anaaammmmm selduş acemi işi buysa sonrakini düşünemiyorum bile =)) maşallah canım yaaa
gel bizim pastayı da sen yaaapppp opuyorumnanaktan

aynen cnm ona kıyamıyom işte
selduş vallahi zeyneb adayada yap bi pasta hazır elini bulaştırdın acemiliğini sevsinler bayıldım ben koca kadınım ve sünger bob hayranıyım:)

tsk ederim kızlar:)) biraz daha geliştireyim kendimi sizin kuzulara daha güzellerini yaparım söz:)))

kıs selduşşş..topiğin en hamaratı çıktın gı...diş buğdayı için yaptığın kurabiyeleri hatırladım da..valla kendi el emeğin..ne güzel..keşke ben de becerebilsem..

pasta harika olmus ellerine saglık. sen gıda boyayı nerden alıyorsun? seker hamurlada güzel olur ama buda cok güzel olmus krema ile. süpersin valla

kıs selduşşş..topiğin en hamaratı çıktın gı...diş buğdayı için yaptığın kurabiyeleri hatırladım da..valla kendi el emeğin..ne güzel..keşke ben de becerebilsem..
:kedi: tsk ederim canım ..cok da hamarat değilimdir ama bu tarz seylerle uğraşmayı seviyorum:))) kendim yapınca daha cok hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

pasta harika olmus ellerine saglık. sen gıda boyayı nerden alıyorsun? seker hamurlada güzel olur ama buda cok güzel olmus krema ile. süpersin valla

kaydirigubbakcemile5 şeker hamuruyla daha düzenli olur sanırım canım .aslında ben boyalı seyleri sevmiyorum ama bunda mecbur kullandım( eşim burda lokman hekim diye bi yer var ordan aldı sanırım..zaten cook ama cook az ekliyorsun kremaya mesela o pastaya ben kürdanın ucuyla koydum boyayı..:)))

aaa harika görünüyo pastanız,ellerinize sağlık.kekeini nasıl yaptınız acaba?

kızlar 1 şeklinde kurabiye kalıbı nerden bulabilirm ankda..
selduş eline sağlık gayet başarılı bence

selduş valla bravo ne güzel olmuş o öle. eşinde halt yemiş.:)))
kızlar bende bi fikir istiyorum çocuklarında rahatlıkla yiyebileceği ama hem şeker hem kurabiye gibi bişey istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardım lütfennn !!!

hem seker hem kurabiye istiyorsan seker hamurla kurbiyelerini süsliceksin. yada kurabiyenin üstüne limon suyu ve pudra seker ile bir macun yapıp kurabiyelere sürceksin onun üstünede renkli sekerler dökiceksin. bunlar benim aklima gelenler

kizlar ben oglusumun dogum gunu pastalarinin hepsini kendim yapmayi planliyorum hazir hicbisey olmayacak ...menum soyle olacak bakin bakalim eksik varmi )
1-) cikolatali vanilyali yas pasta (bunu belki arkadasimda yapabilir ben yapayim onu diyordu)
2-) elmali rolu kurabiye
3-) peynirli pogaca
4-) findikli kurabiye
5-) zeytinyagli sarma
6-) kiymali talas böregi
7-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…