buyur gel derdim ama coookk uzagiz canim:çok üzgünüm:menü bir harika ama bir eksik var oda benimm
yaparim tabi ne demek:hulya:evet menünüz gayet güzel bize de yaparmısınız....kaydirigubbakcemile3
pastamı beğenen herkese cook tsk ederim..yarın da arabalı bir pasta deneyeceğim bakalım hangisi güzel olursa onu yapacam artık dogumgününde...
mehay menün süper canım benimki de hemen hemen aynı sayılır ek olarak ben milföy hamuruyla sosisli kanepeler ve uzun cubuklar da yapacam:))
bende çalışıp oğlum ihtiyaçlarını almak içimde kalanalrı yapmak istiyorum ama aynı dertten çalışamıyorum ayrı kalmak bana çok koycak çok bağlandık annem bakcak gerçi kaynanam değil annemide çok seviyo miraç ama ben çok özlücem :çalışırsam
annen bakacaksa hiçççççççç üzülme bak ben bakıcı ellerine bıraktım çilek kokulumuuuuu :gitme:
kız seher ne hızlısın ayol
bende 1 şeklinde kurabiye kalıbı aldım henüz o var eimde heheh
bende bugn heryeri gezdim bu minicik yerde öyle 1şeklinde kurabiye kalıbı yok bide pastanelerde 1şeklinde pasta yapmıyolar ya bende değişik bi pasta begendim yarın siparişini vercem inşallah
Mehaycım menün çok güzel tatlım,
Bende de henüz bi hazırlık yok,telaşa düşücem ama bakalım hayrlısı..
tariflere bakıorum bazen,güzel şeyler var ama bende klasik şeylerden vazgeçemem sanırım..özellikle yeni tatlara açık deil pek gelicek insanlar..Bizde 2 sefer kutlicaz sanırım..eşimin ablası,teyzesi filan bi,birde arkadaşlarmızla..teyzesi onlarda kutlamayı teklif etti,aklıma yatmadı desem yalan olur :kedi: zaten iki sefer uğraşıcak olmak gözümde büyümüşdü :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?