Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

evet menünüz gayet güzel bize de yaparmısınız....kaydirigubbakcemile3

pastamı beğenen herkese cook tsk ederim..yarın da arabalı bir pasta deneyeceğim bakalım hangisi güzel olursa onu yapacam artık dogumgününde...
mehay menün süper canım benimki de hemen hemen aynı sayılır ek olarak ben milföy hamuruyla sosisli kanepeler ve uzun cubuklar da yapacam:))

menü bir harika ama bir eksik var oda benimm
buyur gel derdim ama coookk uzagiz canim:çok üzgünüm:
evet menünüz gayet güzel bize de yaparmısınız....kaydirigubbakcemile3
yaparim tabi ne demek:hulya:

canim ben yazmayi unutmusum 7-) yazip birakmisim ben birde yufkadan 3 renkli börek yapicam...bana gelecek olan misafirler oyle kanepe falan yemez degisikliklere acik degil bircogu o yuzden bilindik seyler yapicam ben...a.s

annen bakacaksa hiçççççççç üzülme bak ben bakıcı ellerine bıraktım çilek kokulumuuuuu :gitme:

selam kızalr eşimle kızıma haftasonu dogum günü yapmaya karar verdik şimdilik menüm şu bi bizim aile bide eşiminkiler olcak annesi babası kızkardeşi eşi bende az bişi yapmaya karar verdişm çok yaptıgımda kalıyo dikkat ettimmenüm şöyle
dogum günü pastamız
biber dolması zeytinyaglı
mercimekli köfte
kurabiye
becerebilirsem yalancı kumpir
meşrubat
bide yeterli olur dedi eşim son anda karar verildiginden bakalşım bugün çarşıda neler bulabilcem kızıma süsleme bulabildigim kadar la olcak açıkcası anı kalsında seneye kısmetse güzel bişiler yapcam boş geçmesin dedim kızımın dogum günü zaten toplıyamadım aileyi biraraya uzak olunca

biz muhtemelen 3 kez ve belki 4 kez kutlamak durumunda kalıcaz:)) Bir tanesi izmir grubumla, iş arkadaşlarım ve aile dostlarımızla, kızımın doğumgünü hafta içine geleceğinden eşimle birde eşimin ailesi ve akrabalarıyla. Çok hainimdir, eşimle olan dışındakilerin hepsini dışarda yapıcamkötükedihüso, eşimin ailesi ile olanıda babannelerinde:))) menü kaygım yok bu sebeptenzemuszemus
genel olarak yaptırıcağım tekşey bengüden aldığım adresten sipariş edeceğim kurabiyeler, şekerlemeler ve browniler. Bir de sanırım pasta:))) Gizemciğimin aklıma sokp, deştiği ve spesiya haline gelen buzdolabı magnetleri ne kadar yaratıcıyım deği mi?

Mehaycım menün çok güzel tatlım,
Bende de henüz bi hazırlık yok,telaşa düşücem ama bakalım hayrlısı..
tariflere bakıorum bazen,güzel şeyler var ama bende klasik şeylerden vazgeçemem sanırım..özellikle yeni tatlara açık deil pek gelicek insanlar..Bizde 2 sefer kutlicaz sanırım..eşimin ablası,teyzesi filan bi,birde arkadaşlarmızla..teyzesi onlarda kutlamayı teklif etti,aklıma yatmadı desem yalan olur :kedi: zaten iki sefer uğraşıcak olmak gözümde büyümüşdü :jeyyar:

bende bugn heryeri gezdim bu minicik yerde öyle 1şeklinde kurabiye kalıbı yok bide pastanelerde 1şeklinde pasta yapmıyolar ya bende değişik bi pasta begendim yarın siparişini vercem inşallah

bende bugn heryeri gezdim bu minicik yerde öyle 1şeklinde kurabiye kalıbı yok bide pastanelerde 1şeklinde pasta yapmıyolar ya bende değişik bi pasta begendim yarın siparişini vercem inşallah

bende internetten 1 şekilli pastalara bakdım 15 kişiliği 135 tl demiş yuhhh yani nekadar pahalı biz 40 kişi falan olucaz ben battım bu fiyatlara göre eger bizim herzaman gittiğimiz pastanede böyle uçuk bi fiyat verirse 1 sevdası başka bahara kalıcak.

kızlar tamamen şekerden oluşan bir kurabiye düşünüyordum ama oğlumun oyuncağı çok cici bi fikir verdi bana. surat kurabiyeler yapıcam kafasında şapkası falan renklendirme içinde gıda boyası düşünüyorum ve gözleri veşapkası mavi olucak oğlum gibi boncuk :)) kalıp derdi kalmıyo böylece çay bardağı kullanıcam baş ve şapka için ağız ve gözler içinde kalem içini çıkartıp iyice yıkadıktan sonra bu arada illaki 1 isteyipte kalıp bulamayanlara bir öneri her şehir hatta kasabada bile bulunabilecek bir hanburiye dükkanına gidip 10 cm lik bir ince prinç levha kestirin biraz zor şekil alır ama kalıp yapılabilir sonra istediğiniz şekli olna verip kullanabilirsiniz.
pasta içinde ben hep sade ve alışılmamış bi şey arıyodum ve nette gezerken dikkatimi çekti küp pastalar. onlar A B C olarak yapmış ama biz her küpe ayrı bir harf olarak oğlumun ismini düşündük hepsi ayrı ayrı yapılacak ve tepside karmaşık şekilde bir araya getiricez. hala düşünenlere bir fikir.

seher eminönünden aldım bebem bulamadım başka bi yerde
ille 1 şeklinde pastaya odaklnmayın bende fiyatını pahalı buldum 150-200 tl bi pasta için çok bence

bu tarz bi pasta yapıcam ben şeker hamuru ve gıda boyaları aldım
bakalım nası bişi çıkıcak ortaya

yasmincim bu arada benim yalancı kumpirim meşhurdur hee
bende düşünüyorum muffin kağıtlarına koyucam hemde
doğum günü pastası
ikea pasta
sarma
su böreği
mercimek köftesi
amerikan salatası
ton balıklı köfte
süslü muffinler
kanepeler
yalancı kumpir
mini mini trufflar
gibi uzayıp gidiyor mönüm

Aybikeeeeeeeeeeeee böyle bi pastayı sen mi yapıcan ? :1shok:
Anamm ne mariffetli hatunsun beaa kaydirigubbakcemile3
Ben bunu 1 hafta uğraşsam anca heralde sempatiksalakcinni
Ayhh benide bi panik sardı şindik bakk :hulya:

evet canim yaa insan degisik biseyler yapmak istiyor ama degisikliklere acik olmayanlar icin bosuna zahmet olur ve kalir yenmez en iyisi klasik seylerden vazgecmemek benim gibisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…