Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

ARKADAŞLAR BU TOPİC Ekim AYINDAN KALMA LÜTFEN ŞUAN DA TEDAVİ GÖRENLER SONUÇ ALANLAR ARALIK 2012 TÜP BEBEK YAPTIRANLAR TOPİĞİNDE YAZABİLİR Mİ? NEDEN Ekim TOPİĞİNE YAZIYORSUNUZZZZ??????:50::50::50:

ARKADAŞLAR BU TOPİC Ekim AYINDAN KALMA LÜTFEN ŞUAN DA TEDAVİ GÖRENLER SONUÇ ALANLAR ARALIK 2012 TÜP BEBEK YAPTIRANLAR TOPİĞİNDE YAZABİLİR Mİ? NEDEN Ekim TOPİĞİNE YAZIYORSUNUZZZZ??????:50::50::50:
cnm biz ekim ayında tedavi gördük kımımız olumlu kimimiz olumsuz sonuc aldık genelimiz şuan tedavi görmüyoruz öyle bizim kızlar napıo diye giriyoruz ekim topiğine.yeni tedaviye başlayanlar elbette aralığa yazmaları lazım..

canim ben de burdayim merak etme cok sik giremiyorum calistigim icin ama takip etmeye calisiyorum. hersey cok sükür yolunda:nazar::emir_bebek::nazar:..senin nasil gidio mide bulantin filan var mi?
iyiyim canım bende çok şükür mide bulantım falan fazla değil bi ara çok kanamam oldu oda geçti yatıyorum işte sürekli?biz her hafta gidiyoruz doktora kanamam olduğunda nerdeyse her gün gittik..neyseki geçti o günler sen nasılsın var mı bulantın falan?????

Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır yazamıyorum ekim ayı bir çok arakadaşıma uğurlu gelmiş çok güzel allah sağlıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Back
X