Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin annesiben de 8 haftalık hamileyimmmmmmm teyzesiii :)
Amin canim rabbim dileyen her anne adayina nasip etsin bu duyguyu ...bende 6 haftalık hamileyimm arkadaslar:)RABBİM isteyen herkeze nasip etsin
Bende 6 haftalık hamileyim 2ci bebrğim:) tuzlu çok yiyorum.bıde dunden midem bulanıyor.ağzımda kötü tad var.ilk gebeliyimde hiç bunları yaşamamışdum![]()
Peraycim ayni zamanlarda kucagimiza alicaz inşallah benim de ikinci bebegim senin ilk bebegin kiz miydi erkek miydi bu arada ben simdiden bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum tabi ki oncelikle saglikli olsun allahım kucagimiza almayi nasip etsin saglikla
Amin inşallah canim benimde gonlumden oyle geciyor ama rabbim neyi nasip ederse basimizin ustunde yeri var tabi ki....bu arada ileryen zamanlarda burda paylasalim cinsiyetleri bakalim kimin neyi olucak rabbim seninde benimde hatta hepimizin gonlundekini nasip etsin inşallahAmin canım.hep beraber.ilk kız 2yaşında.bende cok merak ediyorum.gönlüm erkekden yana ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Canim cok gecmis olsun cok zordur eminim cevremden yasayanlar baya var ama ne hikmetse ben kizimda 8 inci aya kadar ne bulanti ne kusma simdi ise yine ayniyim tik yok bende kendimi bu konuda sansli goruyorum dilerim cok cok iyi olursun dua ediyorum senin icin rabbim yardimcin olsunbenim mide bulantım çok fazla arkadaslar yaaa tiskiniyorum herseyden dr emedur diye bir hap verdi ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi bir kez içtim daha o aksamı rahat geçirmiştim
Canim hayirli olsun simdiden icini ferah tut bence allahin izniyle her sey yolunda haftaya cumaya guzel haberlerini bekliyorum bende yarin gidicem ins dr ye bakalim bana ne diyecekBen de 4 haftalik hamileyim. Adetime 1 gun kala yaptigim testte cikti:) Gecen sene bir dis gebelik yasamistim. Bakalim simdi nasilUmarim her sey yolundadir. Haftaya cuma randevum var.
bende 6 haftalık hamileyim arkadaşlar,inşallah Allahım sağlıkla kucağımızada almamızı nasip eder.
Hayırlı olsun canımmerhaba kizlar, hayirli olsun bebislerimiz bende 7 haftalik hamileyim 2. hamileligim 2 yasinda bi oglum var. ilk gebeligim cok rahat gecmisti ama 1 haftadir mide bulantisi bas donmesi mide yanmasihasta yatiyorum hep