Rapor alamadın mı canım ?İlk 2 gün sadece lavabo ihtiyacı için kalktım.sonraki günler normal yaşantımda döndüm.ama işe gitmedim.evde temizlik yemek vs...yapmadm.kalkmamamk zararlımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor alamadın mı canım ?İlk 2 gün sadece lavabo ihtiyacı için kalktım.sonraki günler normal yaşantımda döndüm.ama işe gitmedim.evde temizlik yemek vs...yapmadm.kalkmamamk zararlımı
Başka bir kadın dogumcuya randevu alıp ona durumu anlatıp rapor yazdırabılırsın canım aklında olsunRapor veremem dedi doktorum.verdipim raapor SGK da gecmio yıllık izinden ayarlama yapıp gelio herkes dedi bende öyle yaptm
500 tl odedim transfer oncesi aldim ama transferden hemen sonrada alinabiliyomus ayrica gebeligin gidishatina gore kullanim sıklıgı belirlenicekIntralipid serum ne icin? Fiyati ne kdr? Hangi donemde kullanılıyor?
Ne ise yariyor peki?500 tl odedim transfer oncesi aldim ama transferden hemen sonrada alinabiliyomus ayrica gebeligin gidishatina gore kullanim sıklıgı belirlenicek
Bende hashimoto tiroidi var bagisiklik sistemim ters calisiyo bebegi atiyo vucudum bu serumda bagisiklik sistemini guclendiriyoNe ise yariyor peki?
Anladim,cok tesekkurler bilgilendirme icin.insallah bebeginiz tutunur sizeBende hashimoto tiroidi var bagisiklik sistemim ters calisiyo bebegi atiyo vucudum bu serumda bagisiklik sistemini guclendiriyo
Amin ins hakeden herkese hayirli evlatlar nasip etsin RabbimAnladim,cok tesekkurler bilgilendirme icin.insallah bebeginiz tutunur size![]()
merhaba canım olumsuz düşünme inşallah tutunurlar bu kadar verdiğin emeklere aldığın ilaçlara değer İnşAllah canım yaklaşık aynı günde gebelik testi yaptıracağız Allah’ın izniyle güzel haberler alalım hepimizHerkese merhaba ben 32 yasindayim ve dogal yoldan olusan 4 gebelik kaybi yasadim. Hic cocugum yok. Hashimoto tiroidi seker ve pihtilasma yatkinligim var yasadigim zor gunlerden sonra tup bebek yaptirmaya karsr verdim. 5 tane aa kalite embriyom olustu. Ikisini transfer ettiler 16 ekim de. Gunde 9 ilac 2 igne oluyorum. Bugun trasnferimin 3. Gunu ve gogus agrim hafiften basladi. Bazen siddetli karin agrimda oluyo regl olcam diye korkuyorum ama Allahin izniyle olmuycak biliyorum daha oncede hamile kaldigim icin belirtilere anlam verebiliyorum. Ayrica intralipid serum da aldim ozellikle. Maddi olarak benim acimdan cok zor bi surec ama cok sukur. Transfer esnasinda ultrasonda canli canli izledim embriyolarin icime birakilisini gercekten mukemmel bir histi. Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin ins.
Amin canim insallah hepimizin kucaklari hayirli evlatlarla dolsunmerhaba canım olumsuz düşünme inşallah tutunurlar bu kadar verdiğin emeklere aldığın ilaçlara değer İnşAllah canım yaklaşık aynı günde gebelik testi yaptıracağız Allah’ın izniyle güzel haberler alalım hepimiz![]()
Canım tebrikler ,ikisi de mi tuttu ki ? Saglıkla devam etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 15 Ekim’de 5. Gün embiroyosu 2 transfer olmuştum bugün gebelik testim vardı çok şükür HCG 101.40 sonucum Cumartesi ve Pazartesi de tahlil olacak artışını beklemekte. iğne, estrofem ve jele devam Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Hayırlı olsun gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar 15 Ekim’de 5. Gün embiroyosu 2 transfer olmuştum bugün gebelik testim vardı çok şükür HCG 101.40 sonucum Cumartesi ve Pazartesi de tahlil olacak artışını beklemekte. iğne, estrofem ve jele devam Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun gözünüz aydıninşallah c.tesi ve pazartesi günü de testlerinizde iyi cikar
Hiç merak etme canım benim Allah'ın izniyle artacak benimde 2 gün sonra ikiye katladı değer kese muayenesi için gidicez dediğin gibi çok heyecanlı bir süreç inşallah hepimizin istediği gibi olurTeşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım benimBu zor süreç hala devam ediyor artacak mı kalp atışını duyacak mıyım gibi sorular insanın peşini bırakmıyor allah yardımcımız olsun allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
![]()
Değerin kaç cnmTeşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım benimBu zor süreç hala devam ediyor artacak mı kalp atışını duyacak mıyım gibi sorular insanın peşini bırakmıyor allah yardımcımız olsun allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
![]()