Hayırlı olsun inşallah pozitif olurHayır bugün itibariyle 5 gün sonra öğrenicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah pozitif olurHayır bugün itibariyle 5 gün sonra öğrenicem
Hayırlı olsun inşallah güzel olur sonuç![]()
Umarım güzel haberler alırsın İnşAllah güzel haberini buraya yazmanı bekliyorumBenimde Mart ayında yumurta toplama işlemi oldu Haziran ayında transfer oldu ama maalesef negatif çıktı sonuç şuan ikinci transfer yapilacak
Hayırlısı olsun rabbim hayırlı olanı versinCanım bana 3 Ekim'de transfer yapıldı.çok heyecanlıyım 6 gün sonra ögrenicem sonucu.sabırsızlıkla bekliyorum.transfer işlemi kolay ve ağrısız geçti ama sonrası sabır gerektiriyor.6 gündür yatıyorm ve yerimden kalkmıyorm.üstelik hayatımda hiç adet görmedim hep ilaçla gördüm ilk denememiz.rabbim uğraşlarımızı boşa ç
İlk transferim 15 EKİM yani BUGÜN bende 2 embriyo transferi oldumEşimde görevde olduğu için çok gerdim çok şükür eve gelince biraz rahatladım
Transfer işlemini sağsalim atlattım 24 Ekim’de güzel haberi duyarım İnşAllah
Bu arada hep yatmak nasıl oluyor mutfağa gitmek su içmek bile yok mu ☺
Estrofem, iğne ve vajinal jelim var gebelik testine kadar devam edilecek
Transfer hazırlık öncesi Vajinal jeli kullanınca biraz yürümelisin demişti dr transfer sonrası da yatarak geçerse o jelin nasıl bi etkisi olacak![]()
Ben bugün transfer oldum şimdi sizde o zaman hayırlısı olsun canım hepimize ben Antalya tedavi görüyorum ailemin yanında eş durumundan doğuda yaşıyoruz orda tüp bebek tedavisi yer yok bende memleketime geldim 3 ayı geçti antalyadayım zor oluyor eşin olmadanAynı durumdayız iki adet 5. Gün embriyosu donduruldu ilk adetimden sonra transfer aşamasına geçtik siz nerde tedavi görüyorsunuz
Transferiniz gerçekleşti mi acaba benim 15 Ekim yani bugün gerçekleşti bi sıkıntım yok siz nasıl hissediyorsunuz kendiniziBugun opu oldum ben de. Sanirim sali gunu transfer yapilacak ama belli de olmaz tabi. Kendimi oldukca siskin hissediyorum ve biraz zorlaniyorum acikcasi.
Transferiniz gerçekleşti mi acaba benim 15 Ekim yani bugün gerçekleşti bi sıkıntım yok siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Bayanlar transferden sonra sürekli yatıomusunuz.bana 4 gün dikkat et dediler
İnşallah senin güzel haberlerin bana moral olur canım 19 u cumartesi kontrol için gideceğim sonrasında transfer günü verirler diye düşünüyorumBen bugün transfer oldum şimdi sizde o zaman hayırlısı olsun canım hepimize ben Antalya tedavi görüyorum ailemin yanında eş durumundan doğuda yaşıyoruz orda tüp bebek tedavisi yer yok bende memleketime geldim 3 ayı geçti antalyadayım zor oluyor eşin olmadan
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim![]()
Umarım güzel haberler alırsın İnşAllah güzel haberini buraya yazmanı bekliyorum
[/QUİnşallah aminn![]()
Merhaba Embriyonuz 5. Güne gittiği halde neden 3. Gün transferi oldunuz umudunuzu yitirmeyin zor bir süreç psikoloji önemli rahat olun aynı durumdayız 3. Gün transferi 5 ayrı tüp bebek denememde de tutmadı onumüzdeki hafta dondurulmuş blast transferi olacak inşallah güzel sonuçlar alırızBazı hastalara iki gün bazılarına 4 gün yat diolar.bana 4 gün dedi.ama ben yinede arada kalktım.yürüdüm.gezdim ama 4 gün boyunca dışarı hiç çıkma dedi.6 gün sonrası çıktım.tehlike oluşturacağını söylemişti.ama üstüne keşke düşmeseydimde tutunurdu belki diye düşünüyorm.5.gün dondurulmuş uygulanacak bana nasıl olucak tutunacakmı kafam cok bulanık