10. Gün beta-hcg 101.40 CanımDeğerin kaç cnm
Senin değerlerlerin kaç kaçıncı gün test yapıldı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün beta-hcg 101.40 CanımDeğerin kaç cnm
Benimde 8. Gün 86.2610. Gün beta-hcg 101.40 Canım
Senin değerlerlerin kaç kaçıncı gün test yapıldı ?
Merhaba test yaptırdınız mi dün?Merhaba arkadaşlar 15 Ekim’de 5. Gün embiroyosu 2 transfer olmuştum bugün gebelik testim vardı çok şükür HCG 101.40 sonucum Cumartesi ve Pazartesi de tahlil olacak artışını beklemekte. iğne, estrofem ve jele devam Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Evet yaptırdımMerhaba test yaptırdınız mi dün?
Benimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canımEvet yaptırdım
1. Beta-hcg 101.40
2. Beta-hcg 215.50
3.yü verdim bugün bekliyorum sonucunu
Sizin nasıl gidiyor sonuçlarınız
Benimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canımdeğerleriniz çok güzel
Kese muayenesi ne zaman?Evet yaptırdım
1. Beta-hcg 101.40
2. Beta-hcg 215.50
3.yü verdim bugün bekliyorum sonucunu
Sizin nasıl gidiyor sonuçlarınız
AllaBenimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canımdeğerleriniz çok güzel
çok şükürBenimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canımdeğerleriniz çok güzel
Benim kese muayenesi PerşembeAlla
çok şükürRabbim saglikla tamamlayip kucagina almak nasip etsin
3.beta-hcg 420,10 çıktı şimdi gördüm doktorumdan haber bekliyorum kese görmeye ne zaman gideceğimi bildirecek bende sizin gibi gün sayıyorum![]()
Benim kese muayenesi Perşembe![]()
2 hafta sonra gideceksini yani Allah'ın izniyle güzel sonuç alacaksınız inşallah![]()
![]()
Tlf görüştüm doktorumla erken gelmene gerek yok artık gayet iyi dedi 14 Kasım kese ve kalp atışına bakmaya gel ilaçlara devam et dedi ben
Sabırsızlandıkça sabırsızlanacağım anlaşılan çok zaman var
Sizin güzel haberlerinizle yetineceğim![]()
Amin İnşAllah2 hafta sonra gideceksini yani Allah'ın izniyle güzel sonuç alacaksınız inşallah![]()
Merhaba acaba ikiz gebelik mi sonucubuzAmin İnşAllah![]()
Bugün ilk kez hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür tekMerhaba acaba ikiz gebelik mi sonucubuz
Çok sevindim Allah bağışlasın darısı başımıza inşallahBugün ilk kez hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür tek![]()
Çokkk Teşekkür ederim Amin canim insallah hepimizin kucaklari hayirli evlatlarla dolsunÇok sevindim Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah![]()
Hayırlı olsun canımBugün ilk kez hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür tek![]()