EKİM 2020 ANNELERİ :)

Günaydın arkadaşlar bugün kontrole gittim minnaklarimin birinin kalp atışı durmuş
cok uzuldum cnm senı cok ıyı anlıyorum bende kalp atışı ıcın gıttıgımde mınnaklarımdan bırı 5. haftadan snra gelısmemıstı ama olsun bı tanesı bızımle ınsallah dıger bebısımız sağlıklı büyür. doktorum bana sağlıksız olan bebek gelısmez yada düşer demişti demekkı saglıksızmız oyle dusun cnm hakkımızda hayırlısı olsun

cok uzuldum cnm senı cok ıyı anlıyorum bende kalp atışı ıcın gıttıgımde mınnaklarımdan bırı 5. haftadan snra gelısmemıstı ama olsun bı tanesı bızımle ınsallah dıger bebısımız sağlıklı büyür. doktorum bana sağlıksız olan bebek gelısmez yada düşer demişti demekkı saglıksızmız oyle dusun cnm hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım kalp atışı düzensizdi allahım diğerlerini korusun

Merhaba kızlar grup sessiz bundan herkesin iyi oldugunu düşünüyorum
Arkadaşlar vücut ısım çok yüksek gündüz ince giyiyorum sorun olmuyor ama gece terin içinde kalıyorum oyuzdende sürekli hasta gibiyim boğazım ağrıyor hep sizde de oluyor mu

Slm kızlar biraz önce uyandım benden sıvı gelmiş bayada çok iç çamaşırım ıslanmış benim gibi olan varmı acaba

Günaydin arkadaşlar biz dün kontrole gittik 2li test için 1hafta sonra sonuç çıkacak yaptırıp sonuç alan oldu mu

Eklentiler

• IMG_20200328_092901.webp
    IMG_20200328_092901.webp
    47 KB · Görüntüleme: 30
Günaydin arkadaşlar biz dün kontrole gittik 2li test için 1hafta sonra sonuç çıkacak yaptırıp sonuç alan oldu mu
Günaydın canım. Ben yaptırdım geçtiğimiz hafta sonucum güzel çıktı 10 bin de bir dedi risk için doktorum iki ayrı bebek için ayrı ayrı yapıldı. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah 🤲

Günaydın canım. Ben yaptırdım geçtiğimiz hafta sonucum güzel çıktı 10 bin de bir dedi risk için doktorum iki ayrı bebek için ayrı ayrı yapıldı. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah 🤲
Çok sevindim canım sağlıkla gelsinler inşallah allahim inşallah en kötü günlerini bugunleri karnımızdayken yaşatsın bitirsin çok güzel bir dünyaya gelsinler biraz önce camiden dualar edildi çok üzüldüm çok agladım inşallah bu süreçte en az can kaybıyla bitsin kendimce vicdan azabı duyuyorum 😢😢😢😢

Çok sevindim canım sağlıkla gelsinler inşallah allahim inşallah en kötü günlerini bugunleri karnımızdayken yaşatsın bitirsin çok güzel bir dünyaya gelsinler biraz önce camiden dualar edildi çok üzüldüm çok agladım inşallah bu süreçte en az can kaybıyla bitsin kendimce vicdan azabı duyuyorum 😢😢😢😢
Aminnnn canım tüm bebekler sağlıkla gelsin inşallah. Sağ Salim bebeklerimize kavuştursun Rabbim hepimizi. Evet ben de her akşam dua ediyorum Allah yardımcımız olsun canım

Ben ikili test yaptıramadım ben ilçede oturuyorum dr um merkezde bu riskli günlerde hastaneye göndermedi beni 4 test yaptıralım dedi allaha emanet bebeğim

Back
X