Çok şükür iyiyim bir belirtim yok öyle benim ilk hamileliğimde de bulantim falan olmamıştı inşallah bunda da olmaz senin nasıl gidiyor canımTünaydın canım nasıl gidiyor
Inşallah çıkmaz canım gönlünü ferah tut4+4 te gittim canım doktora ama kese karından görünmemişti. Doktor vajinal ultrason da sormadı zaten. Sadece sol tarafta kistim olduğunu söyledi ama önemli değil dedi umarım öyledir. Cuma günü tekrar gideceğim inşallah sorun çıkmaz
Benimde iyi çok şükür canım hatta hiç hamile gibi değilim bazen şüpheye düşüyorum aceba bi sorunmu var neden bişey olmuyor diyrÇok şükür iyiyim bir belirtim yok öyle benim ilk hamileliğimde de bulantim falan olmamıştı inşallah bunda da olmaz senin nasıl gidiyor canım
Canım maalesef birşey yapamazsın ılık ballı süt içKızlar felaket boğazım ağrıyor ve öksürüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
günaydın cnm benm ne olcakki sanki ben yürüyorum hatta gezmeye bile gittim Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz ama eşine güzelce açıklayıp git bence.Günaydın canlar transfer den beri eşim resmen eve kapattı beni hiç bir yere çıkmama izin vermiyor bunaldım iyice ablamın evi 10 dk mesafede ama arada üst geçit var gitsem mi eşime demeden transfer den 2gün sonra ablamın bebeği oldu daha görmedim bi bağrıma bassam eşime demeden gitmelimiyim bi akıl verin
öncelikle minnoşun hayırlı olsun cnm. ballı limonlu su yapıyorum bende iyi geliyor. şifa olsun.Kızlar felaket boğazım ağrıyor ve öksürüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
canım 14 subatta benım 5+3 tü 2 kese gorduk bırının kalp atışları başlamıştı ama daha cok yenı olduğundan duyulmaz dedı 3 marta randevu verdı ozmn duycaz ınslh ıkısınınde. Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslhGünaydın hayır canım görebilirsin keseyi 6 hafta kalp atışını atışını duyarsın ben 4+3 gördüm keseyi 6 haftada da kalp atışını duymaya gideceğiz
maşallah cnm ya rabbim gönlüne göre versin inşallah.canım 14 subatta benım 5+3 tü 2 kese gorduk bırının kalp atışları başlamıştı ama daha cok yenı olduğundan duyulmaz dedı 3 marta randevu verdı ozmn duycaz ınslh ıkısınınde. Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh
amin canım hepimizin inşallahmaşallah cnm ya rabbim gönlüne göre versin inşallah.
ayy maşallah kuzum darısı duymaya olsun inşallahMrb kızlar bugün kontrolüm vardı 6+1 günlüğüm kese ve kalp atışını izledim dinletmedi doktorum ama gördüm çok şükür rabbim kalp qtışını duymayı nasip etsin pazartesi tekrar kontrol ve kalp atışı için çagırdı allahım isteyen herkese nasip edip tamamına erdirsin
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah üzme kendini hayırlısını dile korkulacak birşey yoktur bence kuzumSlm arkadaşlar gece 2 gibi lavaboya kalktım peçete ile silince iki parmak kadar kan geldi sabah dr gittim kesenin birinin etrafında kanama var dedi istirahat verdi benim gibi olan var mı birde dualarınızı bekliyorum
kalp sesini neden dinletmedi acaba sordun mu?Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı 6+1 günlüğüm kese ve kalp atışını izledim dinletmedi doktorum ama gördüm çok şükür rabbim kalp qtışını duymayı nasip etsin pazartesi tekrar kontrol ve kalp atışı için çagırdı allahım isteyen herkese nasip edip tamamına erdirsin
AminnnAllahım yar ve yardımcın olsun inşallah üzme kendini hayırlısını dile korkulacak birşey yoktur bence kuzum
daha cok yenı olduğu ıcın dınletmemıstır, benımde 5+3 ken kalp atışı başlamış dedı ama duyulmaz daha yenı demıstı oyuzden olabılır bıdahakıne duyar ınslh :)kalp sesini neden dinletmedi acaba sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?