EKİM 2020 ANNELERİ :)

Inşallah çıkmaz canım gönlünü ferah tut

Çok şükür iyiyim bir belirtim yok öyle benim ilk hamileliğimde de bulantim falan olmamıştı inşallah bunda da olmaz senin nasıl gidiyor canım
Benimde iyi çok şükür canım hatta hiç hamile gibi değilim bazen şüpheye düşüyorum aceba bi sorunmu var neden bişey olmuyor diyr

Günaydın canlar transfer den beri eşim resmen eve kapattı beni hiç bir yere çıkmama izin vermiyor bunaldım iyice ablamın evi 10 dk mesafede ama arada üst geçit var gitsem mi eşime demeden transfer den 2gün sonra ablamın bebeği oldu daha görmedim bi bağrıma bassam eşime demeden gitmelimiyim bi akıl verin

günaydın cnm benm ne olcakki sanki ben yürüyorum hatta gezmeye bile gittim Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz ama eşine güzelce açıklayıp git bence.

kızlar 6 subatta tek kese gormustuk, 14 subatta kontrole gıttım 2 kese gorduk hatta bırının kalp atışı başlamış ama cok erken olduğu ıcın duyulmaz dedı . 3 marta randevu verdı kalp atışlarını ozmn duycaz ınsllh suan tahmınım 5+6 yım suan. Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh

Günaydın hayır canım görebilirsin keseyi 6 hafta kalp atışını atışını duyarsın ben 4+3 gördüm keseyi 6 haftada da kalp atışını duymaya gideceğiz
canım 14 subatta benım 5+3 tü 2 kese gorduk bırının kalp atışları başlamıştı ama daha cok yenı olduğundan duyulmaz dedı 3 marta randevu verdı ozmn duycaz ınslh ıkısınınde. Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh

maşallah cnm ya rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Mrb kızlar bugün kontrolüm vardı 6+1 günlüğüm kese ve kalp atışını izledim dinletmedi doktorum ama gördüm çok şükür rabbim kalp qtışını duymayı nasip etsin pazartesi tekrar kontrol ve kalp atışı için çagırdı allahım isteyen herkese nasip edip tamamına erdirsin

Slm arkadaşlar gece 2 gibi lavaboya kalktım peçete ile silince iki parmak kadar kan geldi sabah dr gittim kesenin birinin etrafında kanama var dedi istirahat verdi benim gibi olan var mı birde dualarınızı bekliyorum

ayy maşallah kuzum darısı duymaya olsun inşallah

Slm arkadaşlar gece 2 gibi lavaboya kalktım peçete ile silince iki parmak kadar kan geldi sabah dr gittim kesenin birinin etrafında kanama var dedi istirahat verdi benim gibi olan var mı birde dualarınızı bekliyorum
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah üzme kendini hayırlısını dile korkulacak birşey yoktur bence kuzum

kalp sesini neden dinletmedi acaba sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…