EKİM 2020 ANNELERİ :)

cnm cok sevındım bende suan 5+6 yım. 5+3 ken gittim bendede 2 kese var ve bırının kalp atışı başlamış ama suan duyulmaz daha yenı dedı 3 marta randevu verdı ınsallah 2 hafta sonra gıdınce ıkısınınkısınıde duyarım :) Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh senın adınada cok sevındım darısı bekleyenlere ınslh

Ay kızlar miğdem çok kötü ya basıma agrı girdi galiba basladık çok kötü hissediyorum kendi mi
hadı bakalım hayırlı olsun bende hala bi belirti yok sadece sureklı uyuyorum uykum gelıo okdr. ama gunduz sureklı uyuduğum ıcın gece hıc uyuyamadım hep ara ara uyandım

hadı bakalım hayırlı olsun bende hala bi belirti yok sadece sureklı uyuyorum uykum gelıo okdr. ama gunduz sureklı uyuduğum ıcın gece hıc uyuyamadım hep ara ara uyandım
Bende dün diyordum hiç bir belirti yok neden böyle diye kahvaltı için yumurta pişirdim o koku sanki hala evin içinde mahvetti beni

Herkese merhaba.
Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor. Bir de haftayı neye göre hesaplıyorsunuz. Benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor. 25 ocak transferim yapıldı. 5. gün embriyosu. Sanırım Ekim başı olur doğum. Tabi benim iki kese göründü. İkiz olursa belki daha erken doğarmış. Bu durumda şuan ben kaç haftalık hamile oluyorum. Ve kalp atışı için ne zaman gitsem duyulur.

canım bende 23 ocak transferımdı 5. gün embriyosu ve 14 subatta gittim ıkı tane kese gorundu :) bırının kalp atışı başlamış ama daha yenı yanı duymadık sadece gosterdı okdr dıgerının kalp atışı daha başlamamış cunku daha cok yenıler. 3 marta randevu verdı kalp atışları ıcın. benım son adet tarıhım 7 ocaktı gebelik takvımıne yazdım suan 6+1 gorunuyorum doğumda 13 ekım gosterıo ama benım ıkız olduğu ıcın doğum tarıhı farklılık gosterır ve erken olur=) kalp atışı 5 ve 6. haftalarda gorunur tabı bazı bebıslerın geçte olabılıyo sende benımle hemen hemen aynısın alsında=) aramızda 2 gun var

Aynı günüz canım 7ocak son adet tarihim 25 ocak transfer yapıldı 5.gün embriyosuydu 6+1ız canım bugun 6haftadan sonra duyuluyormuş ama bbebişlerimizin gelişimine de bağlı 7. 8.haftalardada duyan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…