cnm cok sevındım bende suan 5+6 yım. 5+3 ken gittim bendede 2 kese var ve bırının kalp atışı başlamış ama suan duyulmaz daha yenı dedı 3 marta randevu verdı ınsallah 2 hafta sonra gıdınce ıkısınınkısınıde duyarım :) Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınslh senın adınada cok sevındım darısı bekleyenlere ınslhMrb kızlar bugün kontrolüm vardı 6+1 günlüğüm kese ve kalp atışını izledim dinletmedi doktorum ama gördüm çok şükür rabbim kalp qtışını duymayı nasip etsin pazartesi tekrar kontrol ve kalp atışı için çagırdı allahım isteyen herkese nasip edip tamamına erdirsin
hadi hayırlı olsun canm, bende halszilik uykusuzluk baş ağrısı devam. birde mide yanması başladı.Ay kızlar miğdem çok kötü ya basıma agrı girdi galiba basladık çok kötü hissediyorum kendi mi
Bu güne kadar hiç bir şey yoktu miğdem çok bulanıyor elim ayagım titriyor ya ne yapsam hafifler kihadi hayırlı olsun canm, bende halszilik uykusuzluk baş ağrısı devam. birde mide yanması başladı.
Sagol kuzum amin inan 15 senedir bekledim rabbime şükür inşallah güzel ilerler hepimizin gönlüne göre olsunayy maşallah kuzum darısı duymaya olsun inşallah
Evet sordum erken oldugunu zararlı oldugunu söyledikalp sesini neden dinletmedi acaba sordun mu?
hadı bakalım hayırlı olsun bende hala bi belirti yok sadece sureklı uyuyorum uykum gelıo okdr. ama gunduz sureklı uyuduğum ıcın gece hıc uyuyamadım hep ara ara uyandımAy kızlar miğdem çok kötü ya basıma agrı girdi galiba basladık çok kötü hissediyorum kendi mi
Aynen canım inşallah rabbim duyursun hepimize kuzularımızın kalp sesinidaha cok yenı olduğu ıcın dınletmemıstır, benımde 5+3 ken kalp atışı başlamış dedı ama duyulmaz daha yenı demıstı oyuzden olabılır bıdahakıne duyar ınslh :)
Bende dün diyordum hiç bir belirti yok neden böyle diye kahvaltı için yumurta pişirdim o koku sanki hala evin içinde mahvetti benihadı bakalım hayırlı olsun bende hala bi belirti yok sadece sureklı uyuyorum uykum gelıo okdr. ama gunduz sureklı uyuduğum ıcın gece hıc uyuyamadım hep ara ara uyandım
:) hadı bakalım ılk belırtılerın başlamış senın:)Bende dün diyordum hiç bir belirti yok neden böyle diye kahvaltı için yumurta pişirdim o koku sanki hala evin içinde mahvetti beni
Allahım kucağına alıp sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin cnmSagol kuzum amin inan 15 senedir bekledim rabbime şükür inşallah güzel ilerler hepimizin gönlüne göre olsun❤
ayy hadi ya yumurta günde bir tane yememiz lazım normalde, inşallah tiksinmezsinBende dün diyordum hiç bir belirti yok neden böyle diye kahvaltı için yumurta pişirdim o koku sanki hala evin içinde mahvetti beni
aminnnnnnAynen canım inşallah rabbim duyursun hepimize kuzularımızın kalp sesini❤❤
canım bende 23 ocak transferımdı 5. gün embriyosu ve 14 subatta gittim ıkı tane kese gorundu :) bırının kalp atışı başlamış ama daha yenı yanı duymadık sadece gosterdı okdr dıgerının kalp atışı daha başlamamış cunku daha cok yenıler. 3 marta randevu verdı kalp atışları ıcın. benım son adet tarıhım 7 ocaktı gebelik takvımıne yazdım suan 6+1 gorunuyorum doğumda 13 ekım gosterıo ama benım ıkız olduğu ıcın doğum tarıhı farklılık gosterır ve erken olur=) kalp atışı 5 ve 6. haftalarda gorunur tabı bazı bebıslerın geçte olabılıyo sende benımle hemen hemen aynısın alsında=) aramızda 2 gun varHerkese merhaba.
Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor. Bir de haftayı neye göre hesaplıyorsunuz. Benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor. 25 ocak transferim yapıldı. 5. gün embriyosu. Sanırım Ekim başı olur doğum. Tabi benim iki kese göründü. İkiz olursa belki daha erken doğarmış. Bu durumda şuan ben kaç haftalık hamile oluyorum. Ve kalp atışı için ne zaman gitsem duyulur.
Valla bulantılarla perişanım canım ya herşey kokuyor hiç bir şey yemek istemiyorum sen nasılsınkızlar nasılsınız??
Aynı günüz canım 7ocak son adet tarihim 25 ocak transfer yapıldı 5.gün embriyosuydu 6+1ız canım bugun 6haftadan sonra duyuluyormuş ama bbebişlerimizin gelişimine de bağlı 7. 8.haftalardada duyan varHerkese merhaba.
Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor. Bir de haftayı neye göre hesaplıyorsunuz. Benim doktorum hiç bir bilgi vermiyor. 25 ocak transferim yapıldı. 5. gün embriyosu. Sanırım Ekim başı olur doğum. Tabi benim iki kese göründü. İkiz olursa belki daha erken doğarmış. Bu durumda şuan ben kaç haftalık hamile oluyorum. Ve kalp atışı için ne zaman gitsem duyulur.
ya bende hala bı belırtı yok uyku dısındaValla bulantılarla perişanım canım ya herşey kokuyor hiç bir şey yemek istemiyorum sen nasılsın
Bende de dün uyku halı başladı aman ya bulantı ne kadar geç başlasa okadar iyi çok kötü canım yaya bende hala bı belırtı yok uyku dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?