senın bulantı ne zmn başladıBende de dün uyku halı başladı aman ya bulantı ne kadar geç başlasa okadar iyi çok kötü canım ya
Ptesi başladı canım sabahsenın bulantı ne zmn başladı
senın son adet tarıhın ve transferın ne zmndıPtesi başladı canım sabah
aaa tamam ya hatrladım 25 ocak transfer 7 ocak adettı.senın son adet tarıhın ve transferın ne zmndı
7ocak adet tarihim 25 ocakta transfer tarihim canımsenın son adet tarıhın ve transferın ne zmndı
aslında aynıyız ama bende daha belırtı yok sende 1 transfermıydı7ocak adet tarihim 25 ocakta transfer tarihim canım
Yok canım 2 tarnsfer canım 1 i küçük 2 kese gördükaslında aynıyız ama bende daha belırtı yok sende 1 transfermıydı
Bu gebelik bizi bizden alacak anlaşıldıkızlar bende de bir uyku var anlatamam ayrıca halsizlik aldı başının gidiyor. buna şükür yine de.
Evet seninle aynıyız. Benim de 7 ocak son adet tarihim. ve 25 ocak transfer. Doktor bizi yarın 20 şubatta kalp için çağırdı. 14 Şubatta iki kese gördük. Ya ben merak ediyorum bazen biri yaşamıyor fln. Yani iş yerimden de zırt pırt izin alamıyorum. Kesin olsun istiyorum. Bu doktor bizi çağırdı ama duyulmazsa haftaya yine çağırırsa sinir olurum.Aynı günüz canım 7ocak son adet tarihim 25 ocak transfer yapıldı 5.gün embriyosuydu 6+1ız canım bugun 6haftadan sonra duyuluyormuş ama bbebişlerimizin gelişimine de bağlı 7. 8.haftalardada duyan var
İkiz mi seninde :) Allahım hamile olduğuma mı? ikiz olduğuna mı neye şaşıracağımı şaşırdım. Güya tüp bebek yaptırdım ama hiç hazır değilmişim . Şimdi iş ciddiye binince anladım:) Ben çok korkuyorum doğumdan. İnşallah kolay geçer. Şimdiden mide bulantısı beni bitirdicanım bende 23 ocak transferımdı 5. gün embriyosu ve 14 subatta gittim ıkı tane kese gorundu :) bırının kalp atışı başlamış ama daha yenı yanı duymadık sadece gosterdı okdr dıgerının kalp atışı daha başlamamış cunku daha cok yenıler. 3 marta randevu verdı kalp atışları ıcın. benım son adet tarıhım 7 ocaktı gebelik takvımıne yazdım suan 6+1 gorunuyorum doğumda 13 ekım gosterıo ama benım ıkız olduğu ıcın doğum tarıhı farklılık gosterır ve erken olur=) kalp atışı 5 ve 6. haftalarda gorunur tabı bazı bebıslerın geçte olabılıyo sende benımle hemen hemen aynısın alsında=) aramızda 2 gun var
ayyy cnm benmde yarın randevum varEvet seninle aynıyız. Benim de 7 ocak son adet tarihim. ve 25 ocak transfer. Doktor bizi yarın 20 şubatta kalp için çağırdı. 14 Şubatta iki kese gördük. Ya ben merak ediyorum bazen biri yaşamıyor fln. Yani iş yerimden de zırt pırt izin alamıyorum. Kesin olsun istiyorum. Bu doktor bizi çağırdı ama duyulmazsa haftaya yine çağırırsa sinir olurum.
Canım napacan ki ozaman biraz daha bekle haftaya git benimde 20si ama eşimin işinden dolayı yarın gidemeyeceğizEvet seninle aynıyız. Benim de 7 ocak son adet tarihim. ve 25 ocak transfer. Doktor bizi yarın 20 şubatta kalp için çağırdı. 14 Şubatta iki kese gördük. Ya ben merak ediyorum bazen biri yaşamıyor fln. Yani iş yerimden de zırt pırt izin alamıyorum. Kesin olsun istiyorum. Bu doktor bizi çağırdı ama duyulmazsa haftaya yine çağırırsa sinir olurum.
Heycanla bekliyoruz canım bize haber verirmisin valla herkesin durumunu kendim kadar merak ediyorumayyy cnm benmde yarın randevum var
Bir saat sonra gideceğim bende . Nasıl duyabildiniz mi? senin durumun ne mutlaka yaz canım. Ben de dönünce yazacağım :)ayyy cnm benmde yarın randevum var
aynen bende cok korkuyorum doğumdanİkiz mi seninde :) Allahım hamile olduğuma mı? ikiz olduğuna mı neye şaşıracağımı şaşırdım. Güya tüp bebek yaptırdım ama hiç hazır değilmişim . Şimdi iş ciddiye binince anladım:) Ben çok korkuyorum doğumdan. İnşallah kolay geçer. Şimdiden mide bulantısı beni bitirdi
O kadar güzel yazmışsınkı aynisını yaşadım herkes bişey soyledi rabbime çok şükür o verdi cevabı bu kezde aman 2 taneyle napacan demeye başlayacaklaraynen bende cok korkuyorum doğumdanzaten sureklı mılletın baskısı benı yemıstı. alın dıcem sıze ıkı tane vercem kucaklarına rahatlasınlar:) onlar yüzünden böyle stres yaptım zaten sureklı ne zmn çocuk ne zmn çocuk delırttıler benı sırf bu yüzden hıc bı ortama gırmıyorum sorulardan bıktım artık. ya sızene sızene belkı olmuyor belkı ıstemıyoruz. böyle ınsanlar yüzünden hep bı baskı altındayız ve bu yüzden hıc bı sorunum yokken cocugum olmuyodum cnku hep stres yapmıştım. Sımdıde Allah ım bana cıfte mutluluk yaşattı tabı haala ne olduğumu anlayamadım şapşik bi durumdayım desem yerıdır=) hıc cocugum olmuyoken suan ıkı tane var karnımda Allah ım ısteyen herkes enasıp etsın ınslh
aynen katılkıyorum cnm kesın oyle dıcekler sımdı ayyy ıkı taneye nası bakcaksın calısıyosun eh artık ısten çıkarsın vs vs. ama ben once sadece hamıle olduğumu solıcem ıkız olduğunu solemıcem. ıkız dersem hemen dıceklerkı aaa tupmu yaptrdın bıde onlarla ugrasmım. cınsıyetlerını ogrendıkten snra ıkız olduklarını ogrensınler. suan 6+2 yım ama ısyerındekıler harıc kımse bılmıyor kalp atışlarını duymadan kimseye bısı söylemek ıstemıyorum ınsllh 3 martta kalp atışlarını duymaya gtcez ozmznada 2. ayına gırmış olcak sanırım :)O kadar güzel yazmışsınkı aynisını yaşadım herkes bişey soyledi rabbime çok şükür o verdi cevabı bu kezde aman 2 taneyle napacan demeye başlayacaklar
Ahhh canım ahhh ben tedaviye başladım kaynanam herkesi aramış gelin tüp bebege basladı diye bende özellikle tembihledim kimse bilmeyecek şehir dışına gidiyordum kimse bilmeden gidip gelecegım diye ama ne care hergün biri aradı aman olsun kızım tüp bebekte senin diye ama imalı imalı sonra kan testı yaptırdım aynı şekilde 1.testte herkesi aramış ha bu arada 2 transfer yapıldıya ikiz diye ilk kanda soylemiş şimdi duymayan kalmadı herkese laf anlatmaktan yoruldum valla kendini bilen bilmeyen laf söylüyor hergün arıyor kaynana miğdem bulanıyor diyorum akşam millet arıyo şunu ye şunu iç iyi gelir diye valla kabus yaşatıyorlaraynen katılkıyorum cnm kesın oyle dıcekler sımdı ayyy ıkı taneye nası bakcaksın calısıyosun eh artık ısten çıkarsın vs vs. ama ben once sadece hamıle olduğumu solıcem ıkız olduğunu solemıcem. ıkız dersem hemen dıceklerkı aaa tupmu yaptrdın bıde onlarla ugrasmım. cınsıyetlerını ogrendıkten snra ıkız olduklarını ogrensınler. suan 6+2 yım ama ısyerındekıler harıc kımse bılmıyor kalp atışlarını duymadan kimseye bısı söylemek ıstemıyorum ınsllh 3 martta kalp atışlarını duymaya gtcez ozmznada 2. ayına gırmış olcak sanırım :)
ayyyy ne sinir bozucu yaa valla ıyı dayanmışsın. ben aıleme ozellıkle soledım kımse bılmeyecek dıye cunku bıde onların ooo tup bebekmı yaptrdın olmuyomuydu aman olsun kıızm tup bebekte bebek bısı olmaz vs vs gbı konuşmalarını duymak ıstemıyorum. gercı ıkız bebek dıyınce kesın yıne bı dedıkodu dolanır ortada ama neyse amaaan valla hıc kendımı yoramıcam artık kım ne derse desın ben ıkızlerımı sağlıklı buyuteyım bana yeterAhhh canım ahhh ben tedaviye başladım kaynanam herkesi aramış gelin tüp bebege basladı diye bende özellikle tembihledim kimse bilmeyecek şehir dışına gidiyordum kimse bilmeden gidip gelecegım diye ama ne care hergün biri aradı aman olsun kızım tüp bebekte senin diye ama imalı imalı sonra kan testı yaptırdım aynı şekilde 1.testte herkesi aramış ha bu arada 2 transfer yapıldıya ikiz diye ilk kanda soylemiş şimdi duymayan kalmadı herkese laf anlatmaktan yoruldum valla kendini bilen bilmeyen laf söylüyor hergün arıyor kaynana miğdem bulanıyor diyorum akşam millet arıyo şunu ye şunu iç iyi gelir diye valla kabus yaşatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?