EKİM 2020 ANNELERİ :)

kızlar bende de bir uyku var anlatamam ayrıca halsizlik aldı başının gidiyor. buna şükür yine de.

Aynı günüz canım 7ocak son adet tarihim 25 ocak transfer yapıldı 5.gün embriyosuydu 6+1ız canım bugun 6haftadan sonra duyuluyormuş ama bbebişlerimizin gelişimine de bağlı 7. 8.haftalardada duyan var
Evet seninle aynıyız. Benim de 7 ocak son adet tarihim. ve 25 ocak transfer. Doktor bizi yarın 20 şubatta kalp için çağırdı. 14 Şubatta iki kese gördük. Ya ben merak ediyorum bazen biri yaşamıyor fln. Yani iş yerimden de zırt pırt izin alamıyorum. Kesin olsun istiyorum. Bu doktor bizi çağırdı ama duyulmazsa haftaya yine çağırırsa sinir olurum.

İkiz mi seninde :) Allahım hamile olduğuma mı? ikiz olduğuna mı neye şaşıracağımı şaşırdım. Güya tüp bebek yaptırdım ama hiç hazır değilmişim . Şimdi iş ciddiye binince anladım:) Ben çok korkuyorum doğumdan. İnşallah kolay geçer. Şimdiden mide bulantısı beni bitirdi

ayyy cnm benmde yarın randevum var

Canım napacan ki ozaman biraz daha bekle haftaya git benimde 20si ama eşimin işinden dolayı yarın gidemeyeceğiz

aynen bende cok korkuyorum doğumdan zaten sureklı mılletın baskısı benı yemıstı. alın dıcem sıze ıkı tane vercem kucaklarına rahatlasınlar:) onlar yüzünden böyle stres yaptım zaten sureklı ne zmn çocuk ne zmn çocuk delırttıler benı sırf bu yüzden hıc bı ortama gırmıyorum sorulardan bıktım artık. ya sızene sızene belkı olmuyor belkı ıstemıyoruz. böyle ınsanlar yüzünden hep bı baskı altındayız ve bu yüzden hıc bı sorunum yokken cocugum olmuyodum cnku hep stres yapmıştım. Sımdıde Allah ım bana cıfte mutluluk yaşattı tabı haala ne olduğumu anlayamadım şapşik bi durumdayım desem yerıdır=) hıc cocugum olmuyoken suan ıkı tane var karnımda Allah ım ısteyen herkes enasıp etsın ınslh

O kadar güzel yazmışsınkı aynisını yaşadım herkes bişey soyledi rabbime çok şükür o verdi cevabı bu kezde aman 2 taneyle napacan demeye başlayacaklar

O kadar güzel yazmışsınkı aynisını yaşadım herkes bişey soyledi rabbime çok şükür o verdi cevabı bu kezde aman 2 taneyle napacan demeye başlayacaklar
aynen katılkıyorum cnm kesın oyle dıcekler sımdı ayyy ıkı taneye nası bakcaksın calısıyosun eh artık ısten çıkarsın vs vs. ama ben once sadece hamıle olduğumu solıcem ıkız olduğunu solemıcem. ıkız dersem hemen dıceklerkı aaa tupmu yaptrdın bıde onlarla ugrasmım. cınsıyetlerını ogrendıkten snra ıkız olduklarını ogrensınler. suan 6+2 yım ama ısyerındekıler harıc kımse bılmıyor kalp atışlarını duymadan kimseye bısı söylemek ıstemıyorum ınsllh 3 martta kalp atışlarını duymaya gtcez ozmznada 2. ayına gırmış olcak sanırım :)

Ahhh canım ahhh ben tedaviye başladım kaynanam herkesi aramış gelin tüp bebege basladı diye bende özellikle tembihledim kimse bilmeyecek şehir dışına gidiyordum kimse bilmeden gidip gelecegım diye ama ne care hergün biri aradı aman olsun kızım tüp bebekte senin diye ama imalı imalı sonra kan testı yaptırdım aynı şekilde 1.testte herkesi aramış ha bu arada 2 transfer yapıldıya ikiz diye ilk kanda soylemiş şimdi duymayan kalmadı herkese laf anlatmaktan yoruldum valla kendini bilen bilmeyen laf söylüyor hergün arıyor kaynana miğdem bulanıyor diyorum akşam millet arıyo şunu ye şunu iç iyi gelir diye valla kabus yaşatıyorlar

ayyyy ne sinir bozucu yaa valla ıyı dayanmışsın. ben aıleme ozellıkle soledım kımse bılmeyecek dıye cunku bıde onların ooo tup bebekmı yaptrdın olmuyomuydu aman olsun kıızm tup bebekte bebek bısı olmaz vs vs gbı konuşmalarını duymak ıstemıyorum. gercı ıkız bebek dıyınce kesın yıne bı dedıkodu dolanır ortada ama neyse amaaan valla hıc kendımı yoramıcam artık kım ne derse desın ben ıkızlerımı sağlıklı buyuteyım bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…