- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
İnşallah canım o beni bırakmayacak çok üzüldüm ama bunada şükür biri benimle ya ama içimde korku var su beni korkutuyor inşallah rabbım esirgesin yavrumuCanım cok uzuldum Allah ım dıger yavrunu sana bagıslasın ınslh, bak dıgerı tutunmuş senı bırakmamış hadı bakalım sımdı onun ıcın mücadele verceksın herseyde bı hayr vardır derler
ınsallah canım benım sen ıcını ferah tut hersey cok güzel olacak ınslh annelık duygusunu bızde tadacağız:)İnşallah canım o beni bırakmayacak çok üzüldüm ama bunada şükür biri benimle ya ama içimde korku var su beni korkutuyor inşallah rabbım esirgesin yavrumu
İnşallah canım benim embriyolar oluşmaya başladıgı günden beri hep inandım ve hep inanacagım inşallah hepimiz ekim annesi olacagız bu korku ve endişe bebeğimiz dogsada devam edecek galibaınsallah canım benım sen ıcını ferah tut hersey cok güzel olacak ınslh annelık duygusunu bızde tadacağız:)
kanaman. Mı oldu canım şükür diğer yavrun hep seninle olsun inşallahİnşallah canım benim embriyolar oluşmaya başladıgı günden beri hep inandım ve hep inanacagım inşallah hepimiz ekim annesi olacagız bu korku ve endişe bebeğimiz dogsada devam edecek galiba
Yok canım kanamam olmadı ama sanki bıcaklar saplandı karnıma çok şiddetli bir ağrı vardıkanaman. Mı oldu canım şükür diğer yavrun hep seninle olsun inşallah
Gelmiş geçmiş olsun canımYok canım kanamam olmadı ama sanki bıcaklar saplandı karnıma çok şiddetli bir ağrı vardı
Sağol canım Allah razı olsunGelmiş geçmiş olsun canım
Tedavide miyom yoktu sonradan olmusöncelikle çok geçmiş olsun.inşallah sımsıkı tutunacak annesine bebişler. birşey merak ettim.tedavi sırasında doktor miyomla alakalı birşey söylemedi mi? çünkü tedavi öncesinde miyomları mutlaka alma taraftarı oluyorlar düşük riski oluşturduğundan dolayı.
Canım kalp atışı başlamışmiydi kaybettiğinin bende ilk hamileligimde iki kese ile başladım, kalp atışı duyulmadan kaybettim şimdi de iki kesem var kalp atışları başlamış sen ne zaman transfer olmuştunİnşallah canım o beni bırakmayacak çok üzüldüm ama bunada şükür biri benimle ya ama içimde korku var su beni korkutuyor inşallah rabbım esirgesin yavrumu
Merhaba canım kese oluşmuştu ama kalp atışı duymamıştık agrım çok fazla oldu onun için gitmiştim 1tane göründü kalp atışı duyulduCanım kalp atışı başlamışmiydi kaybettiğinin bende ilk hamileligimde iki kese ile başladım, kalp atışı duyulmadan kaybettim şimdi de iki kesem var kalp atışları başlamış sen ne zaman transfer olmuştun
öncelikle hayırlısı olsun inşallah hakkında cnm. benim de sebepsizdi. şükür ikimizde de sorun yoktu. ilk denememzide tuttu çok şükür.İYİ aksamlar bayanlar.Benimse önümüzdeki Çarşamba yumurta toplama işlemi olacak 4-5 gün içinde trasnfer olur galiba diye düşünüyoru.Bide sorun erkek faktörüydü sizinkiker ne acaba erkek faktörü olup ilk denemesinde tutan var mı Rabbim hepimizin emeğinin karşılığında hayırlı evlatlar nasip etsin
ayy maşallah cnm ya Allahım kucağına almayı da nasip eylesin. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Merhaba arkadaşlar ben de Allah nasip ederse Ekim annesi olacağım. Ben şaka gibi öğrendim 1,5 sene olmadı HSG çekildi bu ay aşılama yapılacaktı ve 6 gün önce adet günümde kanamam oldu ama kesildi. 2. Günü Aşılama tahlılleri için gittim ve ultrasonda rahim duvari aşırı kalın adet gibi değil beta hcg bakalım denmesiyle gebe olduğumu öğrendimAşılamadan önce 1 ay dinlenelim dedim ama çok inandım biliyordum olacağını sanki. Kanama olunca çok ağlamıştım ama sadece peçete ıslanmıştı. Yerleşme kanaması olduğu için çok erken öğrendim 4. Haftaya girmemiştik Yarın 5. Haftaya gireceğiz inşAllah kese görmek için gideceğim umarım görürüm rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Sağol canım amiin inşAllah kalp atışını duymak için de sabırsızlanıyorum ama önce kese tabiayy maşallah cnm ya Allahım kucağına almayı da nasip eylesin. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?