- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
Allah yardımcınız olsun canım hastanede olman daha iyi hiç korkutma kendini inan ve bol bol dua et bizde sana çok dua edeceğizSlm arkadaşlar 1.5 saat falan önce kanamam başladı hastaneye yatırdılar lütfen dua edermisiniz bana
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım korkma korku endişe kötü etkiler 1içini rahat tut 5.gün embriyosu muYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.bende ekim annesi olurum inşallah.
Evet 5. Gün tek embriyoİnşallah hakkında hayırlısı olsun canım korkma korku endişe kötü etkiler 1içini rahat tut 5.gün embriyosu mu
Allah yardımcın olsun inşallah iyi sonuçlanırGaliba bu gece lanetli bir gece hastaneden geliyorum çok şiddetlı bir ağrı girdi gittik acil doktoru muayene ediyor kadın dogumcu gelsin ultrasonda bakın diyorum bekle kan sonucun çıksın dedı gönderdi dua edin sonuçları bekliyorum
Allahım hepimizin yardımcısı olsunKalkmamalısın bende kalkmadan yatıyorum pazartesi kontrolüm. Korkma canım benim kanamam çok şiddetliydi benim de ikiz ondan sanırım. Oluyor , dikkatli kalk tuvalete kalktığın zamanlarda da. Kanama alanı vardı bende bilmiyorum ne durumda şuan
Bilmiyorum canımMyom düşük riski yaratıyormuymuş acaba
Tşk ederimAllah yardımcınız olsun canım hastanede olman daha iyi hiç korkutma kendini inan ve bol bol dua et bizde sana çok dua edeceğiz
Allah yardımcın olsun hepimiz için sonu iyi olur inşGaliba bu gece lanetli bir gece hastaneden geliyorum çok şiddetlı bir ağrı girdi gittik acil doktoru muayene ediyor kadın dogumcu gelsin ultrasonda bakın diyorum bekle kan sonucun çıksın dedı gönderdi dua edin sonuçları bekliyorum
Allahım gönlüne göre versin cnmYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.bende ekim annesi olurum inşallah.
canımmm nasılsın? çok geçmiş olsun rabbim korktuğundan korusun.Galiba bu gece lanetli bir gece hastaneden geliyorum çok şiddetlı bir ağrı girdi gittik acil doktoru muayene ediyor kadın dogumcu gelsin ultrasonda bakın diyorum bekle kan sonucun çıksın dedı gönderdi dua edin sonuçları bekliyorum
Günaydın canım valla bilmiyom nasılım bu şehirde yaşadıgıma 1 kere daha lanet ettim kan sonuçları temiz dedi gönderdi tedavi oldugun yere git dedicanımmm nasılsın? çok geçmiş olsun rabbim korktuğundan korusun.
hadii ya ayy cnm neyse sakın moralini bozma stres yapma gidebilir misin peki doktoruna?Günaydın canım valla bilmiyom nasılım bu şehirde yaşadıgıma 1 kere daha lanet ettim kan sonuçları temiz dedi gönderdi tedavi oldugun yere git dedi
Yok canım ankaraya gidemedim özele gittim bebegimin 1tanesi beni bırakmışhadii ya ayy cnm neyse sakın moralini bozma stres yapma gidebilir misin peki doktoruna?
Aminnn
kuzum hayırlısı olsun diğeri seninle ya çok şükür. Allahım kucağına almayı nasip eylesin.Yok canım ankaraya gidemedim özele gittim bebegimin 1tanesi beni bırakmışama 1 tanesini gördük çok şükür kalp atışını duyduk kıst oluşmuş bide karın içinde su toplanmış agrılarım oyuzden oluşmuş tüp bebegin yan etkisi bunlar dedi 3 ayda kaybolur dedi su ve kıst
Canım cok uzuldum Allah ım dıger yavrunu sana bagıslasın ınslh, bak dıgerı tutunmuş senı bırakmamış hadı bakalım sımdı onun ıcın mücadele verceksın herseyde bı hayr vardır derlerYok canım ankaraya gidemedim özele gittim bebegimin 1tanesi beni bırakmışama 1 tanesini gördük çok şükür kalp atışını duyduk kıst oluşmuş bide karın içinde su toplanmış agrılarım oyuzden oluşmuş tüp bebegin yan etkisi bunlar dedi 3 ayda kaybolur dedi su ve kıst
öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah sımsıkı tutunacak annesine bebişler. birşey merak ettim.tedavi sırasında doktor miyomla alakalı birşey söylemedi mi? çünkü tedavi öncesinde miyomları mutlaka alma taraftarı oluyorlar düşük riski oluşturduğundan dolayı.Birde keselerin haricinde miyom varmış
Amin canım allah razı olsunkuzum hayırlısı olsun diğeri seninle ya çok şükür. Allahım kucağına almayı nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?