EKİM 2020 ANNELERİ :)

Galiba bu gece lanetli bir gece hastaneden geliyorum çok şiddetlı bir ağrı girdi gittik acil doktoru muayene ediyor kadın dogumcu gelsin ultrasonda bakın diyorum bekle kan sonucun çıksın dedı gönderdi dua edin sonuçları bekliyorum

Allah yardımcın olsun inşallah iyi sonuçlanır

Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun hepimiz için sonu iyi olur inş

canımmm nasılsın? çok geçmiş olsun rabbim korktuğundan korusun.

hadii ya ayy cnm neyse sakın moralini bozma stres yapma gidebilir misin peki doktoruna?
Yok canım ankaraya gidemedim özele gittim bebegimin 1tanesi beni bırakmış ama 1 tanesini gördük çok şükür kalp atışını duyduk kıst oluşmuş bide karın içinde su toplanmış agrılarım oyuzden oluşmuş tüp bebegin yan etkisi bunlar dedi 3 ayda kaybolur dedi su ve kıst

kuzum hayırlısı olsun diğeri seninle ya çok şükür. Allahım kucağına almayı nasip eylesin.

Canım cok uzuldum Allah ım dıger yavrunu sana bagıslasın ınslh, bak dıgerı tutunmuş senı bırakmamış hadı bakalım sımdı onun ıcın mücadele verceksın herseyde bı hayr vardır derler

Birde keselerin haricinde miyom varmış
öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah sımsıkı tutunacak annesine bebişler. birşey merak ettim.tedavi sırasında doktor miyomla alakalı birşey söylemedi mi? çünkü tedavi öncesinde miyomları mutlaka alma taraftarı oluyorlar düşük riski oluşturduğundan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…