İyi canım tutmuş çok şükürilkti cnm çok şükür.
Rabbim yardım etsin canım birşey söyledimi doktorlar ?Slm arkadaşlar 1.5 saat falan önce kanamam başladı hastaneye yatırdılar lütfen dua edermisiniz bana
Canım Allah sıfa versın inşallah dualarımız senınleSlm arkadaşlar 1.5 saat falan önce kanamam başladı hastaneye yatırdılar lütfen dua edermisiniz bana
çok şükür cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah.İyi canım tutmuş çok şükür
canım rabbim yar ve yardımcın olsun sakin ol ya şafi ismi ile şifa olsun inşallahSlm arkadaşlar 1.5 saat falan önce kanamam başladı hastaneye yatırdılar lütfen dua edermisiniz bana
Aminnn canımmçok şükür cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Ultrasonla bakıldı bebislerimin birinin kalp atışı iyi biride yeni başlamış daha iğne yaptılar kaç gün hastanede yatacağım belli değil dahaBirşey söylediler mi ultrasonla bakıldı mı kese duruyor mu ? İğne yapmışlardı bana sonra dinlendirmişlerdi 2 saat sonunda göndermişlerdi eve
Şimdilik birşey söylemediler düşük riski var dediRabbim yardım etsin canım birşey söyledimi doktorlar ?
Amin tşk ederimCanım Allah sıfa versın inşallah dualarımız senınle
Aminnncanım rabbim yar ve yardımcın olsun sakin ol ya şafi ismi ile şifa olsun inşallah
Çok şükür canım iyi olsunlar da yat. Ben de evde yatıyorum 1 haftador tuvalet hariç hiç kalkmadım dahaUltrasonla bakıldı bebislerimin birinin kalp atışı iyi biride yeni başlamış daha iğne yaptılar kaç gün hastanede yatacağım belli değil daha
Birde keselerin haricinde miyom varmışBirşey söylediler mi ultrasonla bakıldı mı kese duruyor mu ? İğne yapmışlardı bana sonra dinlendirmişlerdi 2 saat sonunda göndermişlerdi eve
Dr banada dedi tuvalet hariç kalkma diyeÇok şükür canım iyi olsunlar da yat. Ben de evde yatıyorum 1 haftador tuvalet hariç hiç kalkmadım daha
Kalkmamalısın bende kalkmadan yatıyorum pazartesi kontrolüm. Korkma canım benim kanamam çok şiddetliydi benim de ikiz ondan sanırım. Oluyor , dikkatli kalk tuvalete kalktığın zamanlarda da. Kanama alanı vardı bende bilmiyorum ne durumda şuanDr banada dedi tuvalet hariç kalkma diye
Düzelir inşallahŞimdilik birşey söylemediler düşük riski var dedi
Myom düşük riski yaratıyormuymuş acabaBirde keselerin haricinde miyom varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?