- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
Benimde 2ye katlamadı 264du ilki şimdi 445 çıktı kötü düşünmeyelim nazlı annesı bunlar yavas yavas buyuyecekler bu stres kötü etkiler yapma böylekuzum ama ben ilkini de öğlen verdim ikincisini de öğlen verdim bilmiyorum ki. gece hiç uyuyamadım. Allah korusun kötü birşey olursa diye çok üzgünüm.
inşallah kuzum ağzına sağlık hayırlısı bakalım.Benimde 2ye katlamadı 264du ilki şimdi 445 çıktı kötü düşünmeyelim nazlı annesı bunlar yavas yavas buyuyecekler bu stres kötü etkiler yapma böyle
doktorum aradı canım korkma sıkıntı yok dedi 10 gün sonrasına ultrasyon günü verdiinşallah kuzum ağzına sağlık hayırlısı bakalım.
ayy maşallah cnm hadi gözün aydın çok sevindim Allahım daim etsin sevincimizidoktorum aradı canım korkma sıkıntı yok dedi 10 gün sonrasına ultrasyon günü verdi
talımmmmm harika maşallahkızlaaaaarrrr 12. gun degerım 965 di bugun 14. gün degerım 2269 sizce nasıl=)
hadi gözün aydın güzel haberleri bekliyoruzkızlaaaaarrrr 12. gun degerım 965 di bugun 14. gün degerım 2269 sizce nasıl=)
Hey maşallah maşallah çok çok güzel haftaya kesede görürsünkızlaaaaarrrr 12. gun degerım 965 di bugun 14. gün degerım 2269 sizce nasıl=)
Bu aksam kontrole gıtcez alttan muayenede kese görünürmü acaba :)Hey maşallah maşallah çok çok güzel haftaya kesede görürsün
ınsallah canım sızde gorceksınız ben herkese dua edıyorum burdakı,inşallah keseyı görmek kalp atışını duymakta nasıp olur hepımıze
inşallah cnımhadi gözün aydın güzel haberleri bekliyoruz
ayyy inşallah kuzum inşallah
amin cnm inşallahınsallah canım sızde gorceksınız ben herkese dua edıyorum burdakı,inşallah keseyı görmek kalp atışını duymakta nasıp olur hepımıze
ALlah Allah bende de tam tersi üşüyorum kuzumKızlar beni bi ateş basıyor öglenden beri yanıyom ayaklarımdan ateş çıkıyor
Valla kuzum bu nedir anlamadım gebelikten değil ozaman hastamı olacaz kıALlah Allah bende de tam tersi üşüyorum kuzum
Canım gittin mi kontrole ne oldu bizede anlatBu aksam kontrole gıtcez alttan muayenede kese görünürmü acaba :)
gittim canım doktor suan cok erken kese gorunmeyebılır dedı alttan muayene ettı ve bı tane kese gordu:) haftaya cumayada randevu verdi. transferımın 14. günü ama kese göründü kan degerım 2269 cıktı ondanmı acaba=)Canım gittin mi kontrole ne oldu bizede anlat
Hemen hemen aynıyız canım benim de 14 ekim gösteriyor doğumu 24 ocakta transfer oldum 10. Gün değerim 295 12. Gün değerim 870 hayırla gelsinlerbanada 13 ekim gösteriyor=) 17 ocak sat, 23 ocak transfer, 4 subat 12. gun kan degerım 965, yarında 14. gun kan degerıme bakılcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?