ınsallah canım benım dun 14. gun degerım 2269 cıktı hatta dun keseyide gördük=9 darısı sana ınsallah. haftaya cumada kontrole gtcez. suan aynı gıdıyoruz sanırım senınleHemen hemen aynıyız canım benim de 14 ekim gösteriyor doğumu 24 ocakta transfer oldum 10. Gün değerim 295 12. Gün değerim 870 hayırla gelsinler ☺
AMİnnn canm inşallah gözün aydınHemen hemen aynıyız canım benim de 14 ekim gösteriyor doğumu 24 ocakta transfer oldum 10. Gün değerim 295 12. Gün değerim 870 hayırla gelsinler ☺
canım bı ozet gecermısın kaçıncı gun degerlerın kac kac arttıKızlar değerim yükselmiş ayın 20sinde kontrole gidiyorum inşallah
benımde son adet tr 7 ocak transferım 23 ocak :)Kızlar benim son adet tarihim 7 ocak transferin 24 ocak neye göre hesaplayayım
Oh maşallah maşallah canım ondadır canım inşallah haftada kese içinde bebişi görürsüngittim canım doktor suan cok erken kese gorunmeyebılır dedı alttan muayene ettı ve bı tane kese gordu:) haftaya cumayada randevu verdi. transferımın 14. günü ama kese göründü kan degerım 2269 cıktı ondanmı acaba=)
Çok güzel haber canım beninde 20sinde ben tedavıyı ankarada oldum kırşehirde yaşıyorum galiba dayanamayıp haftaya burda bi ultrasona gidecemKızlar değerim yükselmiş ayın 20sinde kontrole gidiyorum inşallah
hadı bakalım gozun aydın bende ekımde anne olcam ınsallah:)Slm arkadaşlar bende bugün test sonucumu aldım allahtan birşey olmazsa bende ekim annesi olacağım
Ben de yarın kese için gidicem heyecan heyecan..ınsallah canım benım dun 14. gun degerım 2269 cıktı hatta dun keseyide gördük=9 darısı sana ınsallah. haftaya cumada kontrole gtcez. suan aynı gıdıyoruz sanırım senınle
Inşallahhadı bakalım gozun aydın bende ekımde anne olcam ınsallah:)
Camım çok sevindim kaça yükselmiş şuanKızlar değerim yükselmiş ayın 20sinde kontrole gidiyorum inşallah
Merhaba canım gittin mi kese içinBen de yarın kese için gidicem heyecan heyecan..
Keseyi gördük hem de iki taneMerhaba canım gittin mi kese için
Oy maşallah maşallah kan degerin kaçti canımKeseyi gördük hem de iki tane
Iki kez kan tahlili yapmıştık bir daha yapmadık bugün gerek duymadılar kalp atışı icin 10 gün sonra çağırdılar.Oy maşallah maşallah kan degerin kaçti canım
Değerlerin kaçtı canım baktırdıkların Bn de merak ediyorum ikiz mi değil mi diyeIki kez kan tahlili yapmıştık bir daha yapmadık bugün gerek duymadılar kalp atışı icin 10 gün sonra çağırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?