- 6 Eylül 2019
- 422
- 361
- 53
- 40
9.gün 545 11 gün 1546 sonra iki kese gördükDeğerlerin kaçtı canım baktırdıkların Bn de merak ediyorum ikiz mi değil mi diye
Hayırla sağlıkla gelsin ikisi de inşallah9.gün 545 11 gün 1546 sonra iki kese gördük
Allah gönlünüze gore versin.Hayırla sağlıkla gelsin ikisi de inşallahbenim de 10. Gün 295 ti 12. Gün 870 15. Gün 3072 doktorum ikiz olabilir dedi oyüzden
Canım ben 14 şubatta kalp atımına gideceğimKızlar bebeginin kalp atışını duyan var mi?bize 10 gün sonra dedi ama acaba bir haf5a sonra duyulmaz mi?
canm sen ne zmn kontole gıtcen ıkızmı degılmı ne zmn bellı olcakHayırla sağlıkla gelsin ikisi de inşallahbenim de 10. Gün 295 ti 12. Gün 870 15. Gün 3072 doktorum ikiz olabilir dedi oyüzden
Canım gayet güzel ilerlemiş niye sorun ediyorsun ki hep katlanmışİyi alşamlar kızlar ya
10.gün 264
12.gün 445
16.gün 1678
Çok yavaş ilerliyor ya normal mi aceba ya sizinkilere bakıyorum aşagı yukarı aynı günlerimiz neden az ilerliyor sizce
Gayet iyi bizimki ikiz olduğu için değerler cok yüksekİyi alşamlar kızlar ya
10.gün 264
12.gün 445
16.gün 1678
Çok yavaş ilerliyor ya normal mi aceba ya sizinkilere bakıyorum aşagı yukarı aynı günlerimiz neden az ilerliyor sizce
Kuzum daha önce 2bebek kaybettim artık herşeye panik yapıyorum içimdeki ses susmuyor korkuyorum oyuzdenCanım gayet güzel ilerlemiş niye sorun ediyorsun ki hep katlanmış
Canım anlıyorum ama önce sakin ol panik yapma elinde değil ama panik olmamak yinede dene sen dua etKuzum daha önce 2bebek kaybettim artık herşeye panik yapıyorum içimdeki ses susmuyor korkuyorum oyuzden
Çok dua ediyorum ve inaniyorum aslında beni bırakmayacak bukez biliyorum anlıyorsun işteCanım anlıyorum ama önce sakin ol panik yapma elinde değil ama panik olmamak yinede dene sen dua et
Inan güven ve asla umudunu yitirme minnaklarimiz bizimle kalacak inşallahÇok dua ediyorum ve inaniyorum aslında beni bırakmayacak bukez biliyorum anlıyorsun işte
3120 canm bnmCamım çok sevindim kaça yükselmiş şuan
canımmm benmde 895/1000/3120 sonuçlarım bakalım hayırlısı inşallahHayırla sağlıkla gelsin ikisi de inşallahbenim de 10. Gün 295 ti 12. Gün 870 15. Gün 3072 doktorum ikiz olabilir dedi oyüzden
İyim canım benim çok şükür biraz önce doktora gitttim içim rahatladı 2kese gördük ama biri çok küçük haftaya belki kaybolur dedi brlkide büyür dedi ama ben umutluyum karamsarlıgım gittiSevilayerdogan canımmm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?