EKİM 2020 ANNELERİ :)

lütfen stres yapma bak stres çok etkiliyor aman diyim. olumlu düşün eğer hakkında hayırlı ise rabbim zaten gönlündekini nasip edecektir.

lütfen stres yapma bak stres çok etkiliyor aman diyim. olumlu düşün eğer hakkında hayırlı ise rabbim zaten gönlündekini nasip edecektir.
Ben bu defa çok rahattım canımı sıkmıyordum hep diyordum olmazsa rabbim kızıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin diye ama değeri görünce çok üzüldüm kızım hep kardeşi olsun istiyor bebekleri çok seviyor

Eşi hamile olan bir çiftte, erken doğum, çocuğun düşmesi,geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan aileler, parmağını hamile olan eşinin karnına fakat göbeğinin üst kısmın sürerek şu esmayı dua niyetine yapabilir: “Ya Mübdi” ismini 99 kere okuduğu taktirde Yüce Mevla’mız olan Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını inşaallah her türlü tehlikeden koruyacaktır.Tabi ki bu işte samimiyet ve teslimiyet çok önemlidir.

Merhaba hanımlar Biz 5+4 olduk bulantılarım başladı başka da belirtim yok bulantılarım bitsin diye gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…