cnm 20sinde kontrole gitcem. hiç bir belirti yok uyku basıyor arada o sadece.Peki şuanda nasılsın kaçıncı haftadasın
Allahım kucağına almayı da nasip eder inşcnm 20sinde kontrole gitcem. hiç bir belirti yok uyku basıyor arada o sadece.
Ben bu defa çok rahattım canımı sıkmıyordum hep diyordum olmazsa rabbim kızıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin diye ama değeri görünce çok üzüldüm kızım hep kardeşi olsun istiyor bebekleri çok seviyorlütfen stres yapma bak stres çok etkiliyor aman diyim. olumlu düşün eğer hakkında hayırlı ise rabbim zaten gönlündekini nasip edecektir.
Hayırlı olsun canımmerhaba az önce test yaptım sanırım bende ekim annesi olacağım
hayırlı olsun cnmmerhaba az önce test yaptım sanırım bende ekim annesi olacağım
sağol canim benim insallah hepimizin kihayırlı olsun cnm
teşekkür ederim canim cümlemizin kkHa
Hayırlı olsun canım
Var maalesef bulantıkızlar belirtiniz var mı?
maşallah canım. Allahım hayırlısı ile kucağına da almayı nasip eylesin.Merhaba hanımlar Biz 5+4 olduk bulantılarım başladı başka da belirtim yok bulantılarım bitsin diye gün sayıyorum
Amiiin bekleyen herkese nasip olsun inşallah isteyene de aratmadan versinmaşallah canım. Allahım hayırlısı ile kucağına da almayı nasip eylesin.
bende başlamadı canm yaVar maalesef bulantı
24 ocakta mı trasfer olmuştunBhrzge canımmmm benden birgün sonra senin de doğumun hesaplara göre :)
23ocak canm :)24 ocakta mı trasfer olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?