ayy hadi gözün aydın maşallah cnm hayırlısı olsun stres yapma sakınİyim canım benim çok şükür biraz önce doktora gitttim içim rahatladı 2kese gördük ama biri çok küçük haftaya belki kaybolur dedi brlkide büyür dedi ama ben umutluyum karamsarlıgım gitti
Rahatladım canım çok şükür inşallah büyüyecekler sen nasılsınayy hadi gözün aydın maşallah cnm hayırlısı olsun stres yapma sakın
çok şükür canm iyiyim ALLAH izin verirse 20sinde doktora gitcem bende.Rahatladım canım çok şükür inşallah büyüyecekler sen nasılsın
İnşallah güzel haberlerle git gel canım beninde 20side eşimin işinden dolayı 3. 5gün geç gidecegizçok şükür canm iyiyim ALLAH izin verirse 20sinde doktora gitcem bende.
hemen hemen benmde öyleydi canm sakın stres yapma 16.gün değer yükselir.Slm arkadaşlar bugün benim 16 günüm kan verdim değerim 1000 olmuş 12 gün değerim 932 idi benim gibi olan var mı acaba
CANIM NORMALDE 2 GUNDE BIR 2 KATI OLMASI GEREKIYOR 12. GÜN 932 İSE 14. GÜN 1800 CİVARI 16. GÜN İSE 3600 GİBİ Bİ DEGER OLMASI LAZIM. ama şöylede bi durum var 12. gün 932 değer cok yüksek ıkız olma ıhtımalı var gbı ama snrasında değer dusuk olduğu ıcın teke düşmüş olabilirmi bilemedim doktor kontrolünde bellı olur cnm ıcını ferah tut ama degerın tek gebelıge gore normal sevıyedeSlm arkadaşlar bugün benim 16 günüm kan verdim değerim 1000 olmuş 12 gün değerim 932 idi benim gibi olan var mı acaba
mesela benım 12. gün 965 - 14. gün 2269 du degerım ıkız olabılır dedıler 14. gün aksamı muayene oldum tek kese gordu doktor suan cok erken dedı ama tek kese gorundu 2. kese hayal meyal gordum gıbı dedı ama sımdılık tek gebelik dıyelım demıstı cuma gunu tekrar kontrolüm var ozmn bellı olcak benımde tekmı cıftmıSlm arkadaşlar bugün benim 16 günüm kan verdim değerim 1000 olmuş 12 gün değerim 932 idi benim gibi olan var mı acaba
yaradan gönlüne göre versin cnmmesela benım 12. gün 965 - 14. gün 2269 du degerım ıkız olabılır dedıler 14. gün aksamı muayene oldum tek kese gordu doktor suan cok erken dedı ama tek kese gorundu 2. kese hayal meyal gordum gıbı dedı ama sımdılık tek gebelik dıyelım demıstı cuma gunu tekrar kontrolüm var ozmn bellı olcak benımde tekmı cıftmı
Gözünüz aydın çok sevindim.Saglikla kucağınıza alin inşallah.İyim canım benim çok şükür biraz önce doktora gitttim içim rahatladı 2kese gördük ama biri çok küçük haftaya belki kaybolur dedi brlkide büyür dedi ama ben umutluyum karamsarlıgım gitti
Çok canım sıkıldı çok üzüldüm senin değerler nasıldı bugün kü 16.gün değerim 1000 olanhemen hemen benmde öyleydi canm sakın stres yapma 16.gün değer yükselir.
canm benm 890/1000/3120 olmuştu. üzme kendini.Çok canım sıkıldı çok üzüldüm senin değerler nasıldı bugün kü 16.gün değerim 1000 olan
bir git bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize de ama unutma yaradan dan umut kesilmez mevlam neylerse güzel eylerYarın dr gideceğim benim drum şehir dışında aradım bir açıklama yapmadı sadece yarın gel dedi kan sivilastirici ilaçları kullanma dedi
Kaçıncı günler değeri canım senin degerleri görünce biraz içim rahatladı 1000 olduğu zaman çok artmamış dr ne dedi o zamancanm benm 890/1000/3120 olmuştu. üzme kendini.
bir git bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize de ama unutma yaradan dan umut kesilmez mevlam neylerse güzel eyler
[/QUOTE inan kafam çok karışık tabiki allahtan ümit kesilmez
12/14/16.günlerKaçıncı günler değeri canım senin degerleri görünce biraz içim rahatladı 1000 olduğu zaman çok artmamış dr ne dedi o zaman
Bizim burada sadece devlet hastanesi var ilçedeyim ben yarın merkezde yaptırırızcanım sende aynı yerde yaptırma özelde yaptır mesela emin ol artacaktır Allahın izni ile.
Peki şuanda nasılsın kaçıncı haftadasın12/14/16.günler
düşük çıktığında doktorum iki gün sonra tekrar yapalım testi ama devlet hast. yada sağlık ocağında yaptırma buraya gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?