EKİM 2020 ANNELERİ :)

Canım öncelikle sakin olmak gerekiyor. Benim ilk gebeliğim ama senin stresin daha da artırabilir. Bak kese var kalp atışı var. Bence gelişme sürecinde olduğu için böyle bir şey olabilir. Başından böyle şeyler geçenler varsa daha iyi cevaplayacaklardır. Sen sakin olmaya çalış Kuran-ı Kerim dinlet Allah’ın izniyle inşAllah düzelir her şey 🤲🏻

Kızlar ne olur yardım edin ben bişey soracam 6 haftalıkken gittim kese ve kalp atışını gördüm dinlettmedi bugün 7. Haftam gittim sabah kese var kalp atışı var ama düzensiz atıyor dedi sesini açtı ama kalp atışı var oldugu halde duyamadık doktor çok düzensiz dedi bir bakalım 2 gün sonraya dedi kötü bişey olmaz dimi çok agladım çok canım sıkıldı ben anlam veremedim ne olur sizce 😞😞😞😞
canm stresyapma sakin ol. rabbim gönlüne göre versin inşallah. ama daha çok küçük diyedir bence. bak gör Allah izin verirse 2 gün sonra daha da iyi olur ve inşallah düzene döner.

Merhaba kızlar çok canım sıkkın biraz önce doktora gittim kıst var demişlerdi daha önce bugün de kist buyuyor dedi eger böyle devam ederse gebeliği sonlandıracağız dediler yarın kendi doktoruma gideceğim ne olur dua edin çok üzgünüm canım çok sıkkın 😭😭😭😭

Merhaba kızlar çok canım sıkkın biraz önce doktora gittim kıst var demişlerdi daha önce bugün de kist buyuyor dedi eger böyle devam ederse gebeliği sonlandıracağız dediler yarın kendi doktoruma gideceğim ne olur dua edin çok üzgünüm canım çok sıkkın 😭😭😭😭
canımmmm rabbim yardımcın olsun inşallah ama kendi doktorun illa ki bir çözüm bulacaktır Allahın izni ile. lütfen stres yapma rabbim büyüktür bir yol gösterir. gün doğmadan neler doğar.

canımmmm rabbim yardımcın olsun inşallah ama kendi doktorun illa ki bir çözüm bulacaktır Allahın izni ile. lütfen stres yapma rabbim büyüktür bir yol gösterir. gün doğmadan neler doğar.
Çok üzgünüm dünden beri içimde bir sıkıntı vardı gece uyku uyuyamadım içim daraldı hep biri bıraktı beni bunada bişey olursa naparım çok üzgünüm içim darlanıyor

Çok üzgünüm dünden beri içimde bir sıkıntı vardı gece uyku uyuyamadım içim daraldı hep biri bıraktı beni bunada bişey olursa naparım çok üzgünüm içim darlanıyor
canım çok haklısın seni çok iyi anlıyorum ama umutsuz olma rabbim nasip etti bebiş oldu çok şükür bak gör inşallah birşey olmayacak doktorun güzel haberler verecek.

canım oncelıkle cok gecmıs olsun ama ıcını ferahtut ıyı dusun ıyı olsun yukarıda Allah var dua et sen. bızde dua edıyoruz. bu arada senın ıkı taneydı bırı dusmustu bu dıgerı ıcınmı kıst var deyıp sonlandıracağız dıyolar. kıst sonradanmı oluştu yoksa normalde varmıydı

Canım Allah şifa versin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşAllah kendi doktorun iyi haberler verir 🤲🏻

Kızlar ne olur yardım edin ben bişey soracam 6 haftalıkken gittim kese ve kalp atışını gördüm dinlettmedi bugün 7. Haftam gittim sabah kese var kalp atışı var ama düzensiz atıyor dedi sesini açtı ama kalp atışı var oldugu halde duyamadık doktor çok düzensiz dedi bir bakalım 2 gün sonraya dedi kötü bişey olmaz dimi çok agladım çok canım sıkıldı ben anlam veremedim ne olur sizce 😞😞😞😞

Canım bilmiyorum son durumun ne ama endişelenme. Benim doktorum 8. haftadan önce kalp atışı dinlemek yok dedi. Düzensiz olur endişelenme dedi. O yüzden dinletmiyoruz dedi. Bol c vitamini almamı tavsiye etti. Kan dolaşımını doğal yollardan hızlandırmak ve embriyoyu beslemek için.

Back
X