EKİM 2020 ANNELERİ :)

Merhaba kızlar çok canım sıkkın biraz önce doktora gittim kist var demişlerdi daha önce bugün de kist buyuyor dedi eger böyle devam ederse gebeliği sonlandıracağız dediler yarın kendi doktoruma gideceğim ne olur dua edin çok üzgünüm canım çok sıkkın 😭😭😭😭
Ne yaptın nasıl oldun bilmiyorum :( ama bazen her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inanmak gerek diye düşünüyorum. İyi şeyler düşünmek gerek. Aynı doktora gittiğimiz bir hasta var. Ben doktorumun instagram hesabında gördüm tam 2 kilo kist ile çocuğunu doğuruyor. kisti çıkarıyor doktor önce ve sonrada bebeği gerçekten inanamadım. Ama oluyor böyle şeyler.

canım ne anlama gelıyokı
El-Mü’min (c.c.) esmasının manası : Gönüllerde iman ışığını uyandıran, kendine sığınanlara emniyet, güvenlik, rahatlık veren, Mü’minleri azabından ve yarattıklarının hepsini zulümden emin kılan, kalplerde iman nurunu yakan, kullara huzur ve güven veren.
El-Mâni (c.c.) esmasının manası : Bir şeyin olmasını istemediği zaman o şeyin olmasına mani olan, koruyucu sebepleri yaratmak suretiyle helak (ölme, harcanma, çok yorulma) ve noksanlık sebeplerini önleyen def eden, olmasını istemediği şeyin meydana gelmesine engel olan, istediğini engelleyen.

El-Mü’min (c.c.) esmasının manası : Gönüllerde iman ışığını uyandıran, kendine sığınanlara emniyet, güvenlik, rahatlık veren, Mü’minleri azabından ve yarattıklarının hepsini zulümden emin kılan, kalplerde iman nurunu yakan, kullara huzur ve güven veren.
El-Mâni (c.c.) esmasının manası : Bir şeyin olmasını istemediği zaman o şeyin olmasına mani olan, koruyucu sebepleri yaratmak suretiyle helak (ölme, harcanma, çok yorulma) ve noksanlık sebeplerini önleyen def eden, olmasını istemediği şeyin meydana gelmesine engel olan, istediğini engelleyen.
Tesekkurler canım kac tane tesbıh cekecez herhangı bır sayı varmı yoksa oylesıne kac tane cekersekmı

Tesekkurler canım kac tane tesbıh cekecez herhangı bır sayı varmı yoksa oylesıne kac tane cekersekmı
burdan da hafta hafta bakabilirsin cnm. sayı belirtmemişler. 100 er tane çekiyorum ben her gün.

kızlar bu arada sabahları midem başladı. kokuya karşı çok hassaslaştım. yemek yerken bile yoruluyorum. hep uyumak istiyorum. tabi her şeye rağmen çok şükür ki yaradan bu duyguları yaşamamı nasip etti.
sizler nasılsınız?

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşkkür ederim gittim bugun doktora kıst buyumuş 5 cm olmuş ama şuan bebeğe zarar verecek kadar değilmiş takıp edilecek 18. Haftaya kadar beklenilecek eger tehlike oluşturursa 18. Haftada bebeğe zarar vermeden ameliyat edilebilirmiş ama ağrılarım sancılarım devam edecekmiş çok duaya ihtiyacımız var kanama yada şiddeti sancıda hemen doktora gideceğim yüreğim agzımda gezeceğim anlayacağınız dün okadar acı çektimki yüreğime bıcak saplandı sankı dedim allahım sapasağlam bebegime nasıl kıyacam Rabbım sen hayırlısını ver dayanma gücü ver bana diye dua etmekten nefes alamadım rabnim düşmanıma bile yaşatmasın allah kimseyi evladıyla sınamasın rabnim hepinize sağlıkla sorunsuz kucagına almayı nasıp etsin inşallah

kızlar bu arada sabahları midem başladı. kokuya karşı çok hassaslaştım. yemek yerken bile yoruluyorum. hep uyumak istiyorum. tabi her şeye rağmen çok şükür ki yaradan bu duyguları yaşamamı nasip etti.
sizler nasılsınız?
Ben de bugün çok şükür keseyi gördüm🥰 Bu duyguları yaşatan rabbimize şükürler olsun. 5. Haftaya bugün girdim daha hiç bulantım olmadı senin ne zaman başlamıştı. Umarım olmaz 🤲🏻🤲🏻

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşkkür ederim gittim bugun doktora kıst buyumuş 5 cm olmuş ama şuan bebeğe zarar verecek kadar değilmiş takıp edilecek 18. Haftaya kadar beklenilecek eger tehlike oluşturursa 18. Haftada bebeğe zarar vermeden ameliyat edilebilirmiş ama ağrılarım sancılarım devam edecekmiş çok duaya ihtiyacımız var kanama yada şiddeti sancıda hemen doktora gideceğim yüreğim agzımda gezeceğim anlayacağınız dün okadar acı çektimki yüreğime bıcak saplandı sankı dedim allahım sapasağlam bebegime nasıl kıyacam Rabbım sen hayırlısını ver dayanma gücü ver bana diye dua etmekten nefes alamadım rabnim düşmanıma bile yaşatmasın allah kimseyi evladıyla sınamasın rabnim hepinize sağlıkla sorunsuz kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Canım buna da şükür Allah’ın izniyle her şey düzelir. İnşAllah kist büyümez ve bebeğine sağlıkla kavuşursun 🤲🏻🤲🏻❤️

canım ıyı dusun ınsallah geçecek bu günler ve bebegını kucağına alacaksın bol bol dua et cnm bızde sana duacıyız. agır ısler yapma yat uyu dınlen beslenmene dıkkat et bol sıvı tüket c vıtamını beslen. merak etme güzel olacak hersey eger kotu olursada ısyan etme cnm herseyde bır hayr vardır ole dusun. ama sen hep olumlu yönden bak

sizler nasılsınız?
benım 7 hafta oldu hala tık yok bıde 2 tane var ne mıde bulantısı ne bas donmsı ne koku hassasıyetı hıc bır belırtı yok. acaba benım ne zmn başlıcak:) sadece sureklı uykum gelıyo uyuyorum okdr

Sevilayerdogan Sevilayerdogan canım arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun. bu da bir imtihan. Allahın izni ile sende bebeğini kucağına alacaksn ama dediğin gibi bol bol dua. dua kaderi değiştirir derler öyle. ayetel kürsi okumayı ihmal etme bende sana hep dua edeceğim inşallah. ama lütfen çok fazla kötü düşünme. güzel düşün. kolay değil haklısın ama kötüyü çağırmayalım. yaradan gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. daha önce paylaştığım bir sayfa vardı orda hafta hafta esmaül hüsna var onu çekmeyi ihmal etme.

Ben de bugün çok şükür keseyi gördüm🥰 Bu duyguları yaşatan rabbimize şükürler olsun. 5. Haftaya bugün girdim daha hiç bulantım olmadı senin ne zaman başlamıştı. Umarım olmaz 🤲🏻🤲🏻
ayy maşallah canm ya rabbim kucağına almayı da nasip eylesin inşallah. canım benm 7.haftada başladı. öncesinde aşırı halsizlik ve uyku vardı gerçi hala devam ediyor :)

Yarın kontrolüm var canım beklemedeyim ve çok korkuyorum inş bebegim benimle kalır çok yavaş ve düzensiz attıgını söyledi ve ben çok korkuyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻💕

Yarın kontrolüm var canım beklemedeyim ve çok korkuyorum inş bebegim benimle kalır çok yavaş ve düzensiz attıgını söyledi ve ben çok korkuyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻💕
Canım merak etme iyi olur inş benimde bebeğimin birinin kalp atışı düzensiz rahim ağzına inmiş iyice ama yinede direniyor diğerine de zarar verebilir dedi dr ama elimden bir şey gelmiyor dua ediyorum rapor aldım 1 ay yatıyorum sende umutsuzluğa kapılma sakın

Canım merak etme iyi olur inş benimde bebeğimin birinin kalp atışı düzensiz rahim ağzına inmiş iyice ama yinede direniyor diğerine de zarar verebilir dedi dr ama elimden bir şey gelmiyor dua ediyorum rapor aldım 1 ay yatıyorum sende umutsuzluğa kapılma sakın
Canım benim allahım yardımcımız olsun dilerim sende bebişlerimi kucagına sagsalim alırız inş dediğin gibi olur yarın sabah kontrol 2 günde bişey deyişiyormu bilmiyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun kuzum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕😘

Back
X